Şimdi Ara

Samsung bütçe dostu 2 yeni modeli Galaxy J4 Prime ve J6 Prime ile geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Teknolojik cihaz sektörünün lider üreticilerinden olan Samsung, 2019 yılında orta segmentte yer alan 2 yeni bütçe dostu cihazla geri döneceğini Samsung Vietnam resmi web sitesinde duyurdu. Son çıkarttığı modeli Note 9’un 1000 dolardan başlayan fiyat etiketiyle pek çok sevenini hayal kırıklığına uğratan ve eleştirilere maruz kalan Samsung, 2 yeni cihazıyla bütçe dostu telefon severlerin kalbini kazanacak gibi gözüküyor.
     
     
    Galaxy J4 Prime ve Galaxy J6 Prime adı verilecek olan yeni telefonlar, çok büyük ihtimalle Galaxy J4 ve Galaxy J6’nın güncellenmiş versiyonları olacak.
    Galaxy J6 Prime modeli önümüzdeki yılın ikinci yarısında tanıtılacak. Cihazda J6’da kullanılmış olan Exynos işlemci yerine, çok büyük ihtimalle Snapdragon 430 işlemci kullanılacak. 3 GB RAM'e sahip olacak telefon, Android 8.1 Oreo sürümü ile karşımıza çıkacak.
     
    Galaxy J4 Prime modeli de aynı şekilde Exynos yerine Snapdragon 430 işlemci ile karşımıza çıkacak. Android Oreo 8.1 sürümü kullanacak olan cihazın, 2 GB RAM'lık bir RAM'e sahip olacağı da söylentiler arasında.
    Cihazların fiyat etiketi kesin olarak ortaya çıkmış değil. Ancak Samsung’un J6 modeli 160 dolar(1050+ TL) civarında bir fiyat etiketine, J4 modeli ise 130 dolar(850+ TL) civarında bir fiyat etiketine sahip. Yeni cihazların da benzer fiyat etiketlerine sahip olmaları bekleniyor.







  • Kirin 980 ile ilgili kaç haber veya video gördünüz şu sitede.!?

  • Hay şansıma tükürüyüm (

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Merak ettiğim cpulardan birtanesi acaba 10000 gb4 barajını aşacak mı merak ediyorum. Ama tahminim 9000 küsürler yinede gpu performansı baya fark atacak eski versiyona göre sonuç olarak huwaei abaza gibi kar marjı koyarak üzer bizi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Snapdragon 430 ne zamandan beri orta segment oldu? Bunlar orta segmentse 660lı telefonlar filan amiral gemisi oluyor heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onları bilmemde 1 yildir j7 prime kullaniyorum çok memnunum müthiş fiyat/performans ürünlerinden biri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Özellikle Telefonu satan Samsung elemanı olursa ve işin ucunda prim de olunca bu telefon amiral gemisi de olur



    Kime yedirirse yani.



    Senin benim gibi telefondan anlayana çok zor ama yaşlı amca ve teyzelere vermek sıkıntı olmaz onlar için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Samsung dan amiral gemisi telefon hariç alınmaz. Düşük ve Orta bütçede Xiaomi en mantiklisi. İlla Samsung diyorsanız j serisi almayin. Malzeme kalitesi çok kötü oluyor. Bu devirde plastik nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung marka orta segment telefon alınmaz elinizde kalir üst segment alabilen alsın derim orta segment isteyenler Xiaomi alın derim gem artık turkiyede hizmet veriyor gerkes alıyor tanıyor yavas yavas bende samsung j7 var satayim alacağım hemen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.