Şimdi Ara

Özel ses sistemine sahip Lenovo Yoga C930 duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • IFA 2018 fuarına birbirinden iddialı dizüstü bilgisayar modelleri ile gelen Lenovo’nun dikkat çekici ürünlerinden bir tanesi Yoga C930 modeli oldu. Model menteşeye entegre ses sistemi ile geliyor.


     


    Lenovo Yoga C930 özellikleri ve fiyatı


     


    Lenovo Yoga C930 modeli 13.9 inçlik bir ekrana sahip. Alüminyum gövdesi ince işçilik ile birleşmiş ve ortaya premium bir dizüstü bilgisayar çıkmış. İnce ekran çerçeveleri yanında ekran kalemi için de bir yuva yer alıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Lenovo Yoga Book e-mürekkep ekrana sahip oldu

    Bir önceki modelin menteşe sistemini değiştiren Yoga C930 modeli, yeni menteşeye bir ses sistemi entegre etmiş. İnce bir çubuk içerisinde iki adet tweeter yer alırken cihazın kenar kısımlarında da çift hoparlör var. Bu sisteme Dolby Atmos desteği de sağlanmış.


     


    Dönebilir ekrana sahip olan Lenovo Yoga C930 modeli 4K veya Full HD çözünürlük seçeneği ile geliyor. Dolby Vision sertifikası ile ekranlardan HDR desteği alabilmek mümkün. Ekranın üst kısmında özel kapağı olan bir web kamerası da bulunuyor.


     


    Intel Core i7-8550U modeline kadar işlemci seçeneği olan modelde 16GB’a kadar DDR4 RAM ve 2TB’a kadar SSD PCIe seçenekleri sunuluyor. İki adet USB Tip-C üzerinden Thunderbolt 3 desteği sunulmuş. Lenovo Yoga C930 modeli 1099$ başlangıç fiyatına sahip.




     







  • Lenovo Dolby Vision ile 10 bit milyar renk derinligini 2k 3K 4K olarak vermeye baslamis yilbasindan beri . Guzel gelismeler ... Her kesime kaliteli ekranlar olmasi guzel

  • pahalı

  • joven kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir trollsün seni anlamak mümkün değil. Çin dünyayı sarsıyor da sana ne oluyor ? Çinli misin yoksa ? Düne kadar çini protesto ediyordunuz, uygur türklerini oradaki müslümanları katlediyorlar diye. Şimdide başımıza çinli kesildiniz.

    Dünya bile bu kadar dönmedi.
  • asusun yeni zenbook serisi geliyor baya da iyi tasarımlar . eski asusçu olarak alabilirim .

  • Dolar...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.