Şimdi Ara

Google, Wear OS'un tasarımını yeniledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google, daha önce Android Wear olarak bilinen işletim sistemi olan Wear OS'un büyük bir güncelleme alarak yeniden tasarlandığını açıkladı. Şirket yenilenen işletim sisteminin daha iyi bildirim deneyimi, Google Asistan proaktif yardımı ve işlevsel sağlık takibi sunduğunu belirtiyor.

     


     

    Bildirimler




    Google'ın Wear OS'de değiştirdiği ilk şey, kullanıcıların akıllı saatlerinde bildirimlerine nasıl eriştiği oldu. Kullanıcılar artık tüm bildirimleri görmek için ekranı yukarıya doğru kaydırabilecekler. Bildirimlere ayrıca Google Asistan'ın akıllı yanıtları eşlik edecek ve böylece kullanıcılar mesajlara hızlı bir şekilde cevap verebilecekler. Saatin üst kısmından aşağıya doğru hızlıca kaydırmak, Google Pay veya "Telefonumu bul" gibi önemli kısayolları karşınıza getirecek.

    Proaktif bir Google Asistan



    Yeniden tasarlanan Wear OS, kullanıcılara Google Asistan aracılığı ile proaktif ve kişiselleştirilmiş yardım sağlayacak. Örneğin bir kullanıcı havaalanına doğru yola çıktığında, saatinde uçuş durumunu görebilecek ve Google Asistan otel rezervasyonları ve yakındaki restoranlar hakkında bilgi sağlayacak. Ayrıca kullanıcılar konumlarına göre hava durumu hakkındaki bilgilere de kolayca erişebilecekler.

    Daha akıllı bir koç



    Geçtiğimiz hafta Google, Android cihazlar için Fit uygulamasına yeni özellikler eklediğini açıklamıştı. Bu özellikler artık Wear OS'larda da kullanıma sunuldu ve kullanıcılar sadece ekranı sola kaydırarak egzersiz ve izleme seçeneklerine hızlı bir şekilde erişebilecekler.

     

    Yeni güncelleme, 2.0 ve daha yeni sürümler çalıştıran tüm Wear OS'larda önümüzdeki ay kullanıma sunulacak. Wear OS Akıllı saatlerin tümünün bu güncellemeyi alacağı belirtilirken sadece Moto 360 akıllı saatin bu yeniliklerden faydalanamayacağı da gelen bilgiler arasında.
      







  • Sonunda ... Pixel Watch ve donanimsal yapay zekasi ile simdiden merak uyandiracak ...

  • resimdeki saatlerin modelleri nedir acaba yoksa konsept mi?

  • Gayet hoş tasarımı ve iyi özellikleri bulunuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hekatonkheir

    resimdeki saatlerin modelleri nedir acaba yoksa konsept mi?

    Fossil gen 4 saatlerin hepsi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moto 360 2. nesile gelecek mi acaba :D
  • Bedava linux coderlar olmasa google google olurmuydu? Önce şeytanı yaratıp sonra Tanrıya dua edenin... eğitimli kesimde eğitilmiş aptal sürü hrlde.. formatlanmış bilgi yüklenebilir robot androide dönmüş... adamlar dalga geçiyor android diye işletim sistemi koyup işletiyor... insanları androide çevirdiler... yeni kul modeli...

    Ey linuxçular... ruhunuzu bedavaya sattınız...


    görün .... olanları görün... olduktan sonra ölsün.. bir sonrakini hayal edin... bir sonrakine geçin bu arada sizde öleceksiniz... nedir? ruhu içinden çıkan yaşar mı? nedir bu iradesizlik ve sabırsızlık... bilince dünyaları bildiğini sanıp ölmek... hep tuzaklara düşenlerle dolu bir dünya... zamanın içindeki hayal-et-lere selam uyuyup gezmiyorlarsa mesajı alırlar...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.