bu mp3 çalar hakında bi başlık bulamadım .... # TEKNİK ÖZELLİKLER Kapasite: 1-2GB # Yüksek kapasite, küçük ve şık dizayn # Şarkı sözlerini göstermektedir # Özel mavi ışıklı LCD ekranı, Çift taraflı kullanım tuşu ve Şarkı sözlerini destekleyen ekran # 18 saat aralıksız kullanımlı sarj edilebilir pil # 4 preset EQ settings (Jazz, Rock, Pop, ve Classical), 5 band custom EQ, Extra bass etkisi # MP3, WMA # Ses kayıt # Direkt USB 2.0 Bağlantısı ( Kabloya gerek yok !!! ) # Boyutlar: 74.5 x 36.5 x 15mm # Ağırlık: 33 gr
Genel Özellikleri Ağırlık 33 gr Boyutlar 74.5 x 36.5 x 15 mm Arttırılabilir Hafıza Yok Radyo Yok Radyodan Kayıt Yok Genel Özellikleri Ses Kayıt Var Kapasite 1-2 GB Desteklediği Video Formatları DivX Yok XviD5 Yok MPEG-1 Yok MPEG-2 Yok MPEG4-SP Yok WMV9 Yok Motion-JPEG Yok Desteklediği Ses Dosyaları MP3 Var WMA Var WAV Var Ogg Vorbis Yok
bi fm radyosu eksik zaten ama hem mp3 çalar hem de dosya tranferi kolay olduğu için güzel bi alet...
hocam bunla ilgili bi başlık açmıştım ben 1 ayı geçti,daha sonra başka başlıklarda oldu. ama sana hak veriyorum bende aradım kendi başlığımı bulamadım (eski konularada baktım, aramada yaptım olmadı) diğer başlığı bulabildim sadece http://forum.donanimhaber.com/m_13078705/tm.htm
şunu diyeyim, cihaz bildiğimiz creative, sadece radyosu yok...
firmware yazılım, ama yazılımla olmuyor, alette radyo yoksa istediğin kadar yazılım at olmaz
ama donanımsal olarak soruyosan, bildiğim kadarıyla 90 ytl civarı kumanda gibi bişiler var, ses kısıp açmaya, şarkı değiştirmeye filan yarıyor, aynı zamanda radyosu filan oluyor, diye biliyorum...
firmware yazılım, ama yazılımla olmuyor, alette radyo yoksa istediğin kadar yazılım at olmaz
ama donanımsal olarak soruyosan, bildiğim kadarıyla 90 ytl civarı kumanda gibi bişiler var, ses kısıp açmaya, şarkı değiştirmeye filan yarıyor, aynı zamanda radyosu filan oluyor, diye biliyorum...
Kumanda donanımı ile radyosu mu oluşuyor tam anlayamadım.
arkadaşlar merhaba v100 e firmware yüklerken bilgisayar hata verdi ve kapandı. cihazda bi problem yok ama dosya kısmı değişmeye uğramış bunu eski haline getirmem mümkün mü? yani ilk aldığım gibi olması mümkün mü?