Şimdi Ara

6.1 inçlik LCD ekranlı iPhone daha geç piyasaya sürülecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • TF International Securities analisti Ming-Chi Kuo, 2018 model iPhone'ların 5.8 inç ve 6.5 inç OLED ekranlı iki modeli Eylül'de piyasaya çıkacağını, daha düşük fiyat etiketine sahip olan 6.1 inçlik LCD ekranlı iPhone'un ise Ekim ayında kullanıcılarla buluşacağını raporladı.

     


    2018 iPhone'larda kalem olmayacak


    Kuo'nun öngörüsü, Morgan Stanley analisti Katy Huberty'nin geçen ayki araştırma notuyla örtüşüyor. Zira Huberty, 2018 model LCD ekranlı iPhone'un, ekranın arkasında ışık kaçağı sorunlarına maruz kalması nedeniyle seri üretiminin gecikeceğini iddia etmişti. Tüm bu raporların bir araya gelmesi ile LCD ekranlı iPhone'un Ekim ayında piyasaya sürülmesine artık kesin gözüyle bakılıyor.


    Gecikme iddialarının yanı sıra Kuo, 6.1 inç ve 6.5 inç iPhone modellerinin tek ve çift SIM kart desteği sunan modellerinin olacağını belirtiyor. Ancak çift SIM desteğine sahip iPhone'ların Çin ve belli pazarlarda kullanıma sunulacağı ifade ediliyor. 6.1 inçlik LCD modelinin 600 ile 699 dolar arasında, 5,8 inçlik OLED iPhone'un 800 ila 899 dolar arasında, 6.5 inçlik OLED iPhone'un ise 900 dolar ile 999 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olacağı da sızan bilgiler arasında.

     

    Birkaç hafta önce, 5.8 inç ve 6.5 inç OLED iPhone modellerinin iPad Pro gibi Apple Pencil desteği ile geleceği söyleniyordu. Ancak Kuo, bu söylentileri yalanlıyor ve Apple'ın 2018 iPhone'lardan herhangi biri için Kalem desteği vermeyeceğini, bunun nedenini ise şirketin şimdilik "iyi bir kullanıcı deneyimi" sunamayacağına bağlıyor.

      







  • 11 bini asar ...

  • Hala çirkin çentik gitmedikçe güzel iphone göremeyiz ulan apple çentik yaptın bütün telefonlar da çentiğe geçti senin yüzünden. Piyasa leş oldu
  • Çentik tasarımı devam arkadaşlar, belki 2019 Eylül’de tanıtılacak iPhonelar farklı bir tasarımla gelir. Umudumuz o.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

    Hala çirkin çentik gitmedikçe güzel iphone göremeyiz ulan apple çentik yaptın bütün telefonlar da çentiğe geçti senin yüzünden. Piyasa leş oldu
    Sektöre yön veren olmak...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.