Şimdi Ara

Instagram, üniversite öğrencileri için sanal toplulukları test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fotoğraf paylaşımı uygulaması, aynı üniversiteye giden üniversite öğrencilerini sanal bir toplulukta bir araya getirmek için tasarlanmış bir özelliği test etmeye başladı.
     
    Facebook'a ait şirket, seçtiği kullanıcıları, takip ettikleri hesaplara, bağlantılarına ve genel yayınlarına dayanarak okullarına yönelik gruplara katılmaya davet ediyor.
     
     
    İsteğe bağlı olarak, kullanıcının üniversitesini ve mezuniyet yılını profillerine ekleyebilecek ve topluluğa dahil olmayı seçen diğer öğrencilerin sınıf tabanlı listelerine erişim izni verilecek. 
     
     

    Üyeler aynı yıl mezun olanları bulabilecekler 

    Kullanıcılar gruplara dahil olduktan sonra, üyelerin sınıfları tarafından düzenlenen listeleri görebilecekler, böylece aynı yıldan başka insanları bulabilecekler. Hedef Facebook'u  yeterince kullanmayan gençlere  Instagram aracılığıyla ulaşmak. Ayrıca üyeler birbirlerinin Hikayelerini bu listelerden görebilecekler. 
     







  • İyice ergen yuvasına döndü Instagram. Kadinlar deseler kendisini beğendirme çabasında sanki cok güzel olunca ödül verilir gobit boş iş nerede varsa herkes oraya yöneliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.