Şimdi Ara

Galaxy Note 9 ve OnePlus 6 karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Samsung'un yeni nesil amiral gemi telefonu Galaxy Note 9'u, OnePlus 6 ile karşılaştırdık. İki telefon arasında yaklaşık iki kat fiyat farkı bulunuyor. Peki tasarım, performans ve deneyim olarak Galaxy Note 9 daha yüksek fiyatının hakkını verebiliyor mu, gelin bu soruya yanıt arayalım hep birlikte. 



  • Doğru söze ne hacet para kolay kazanılmıyor ama her yerde söyleniyor ya servis garantisi işte orda durun diyorum Türkiye'deki Samsung servisi ne yazıkki çizik dahi olmayan telefonlara muhtelif çizik kullanıcı hatası diyor bunlardan bir tanesidir benim başımdan geçti kaldıki bana göre android işletim içerisinde yer alan işlemcilerin en dandiği exynos bu yüzdende Samsung üste para vermiyorsa almayın diyorum çevreme yaklaşık 2 yıl olacak 3t kullanıyorum değiştirmeye de niyetim yok ne zamanki bozulur 10 bin lira verebilecek imkanı olan ben oneplus'tan başka bir telefon almam nedenini Erdi kardeşim özetledi yani hiç bir samsung bana göre 2.500 lira etmez o yüzdende oneplus veya xioami dışında bir tek Huawei mate serisini takip ediyorum.

  • Bugün OnePlus 6, Mi 8, Asus Zenfone 5z alan birinin şu çalışmıyor yada şunu yapamıyorum diyebileceği birşey yoktur heralde. O yüzden birşey alırken 2 kere düşünmekte fayda var.

  • Note 9 ekrandan parmak izi okuma teknolojisini bir yetiştirseydi çok daha iyi olacaktı ama yapacak bir şey yok.

  • Samsung alınmalı
    Çünkü yerli 😎

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu video yanlış ülke için hazırlanmış, bize pek hitap ettiğini düşünmüyorum.
  • Video herzaman iddia ettiğim gibi tamamen teorik bilgilerden hazırlanmış. Bir sürü şey yazarım ama örnek olarak sadece pil doldurma olayını aşağıya ekliyorum.Samsung kullandığı şarj teknolojinin ismini turbo turabi şarj diye değiştirse yeter.



    https://youtu.be/L9w8lHlZi8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyunsavar -- 26 Ağustos 2018; 18:04:36 >
  • S8500 wave, S3, note2, note 5 kullanmis biri olarak soyleyebilirim ki oneplus 6 aldigimdan beri konusmada, baglantida, pil suresinde, gpsde herhangi bir sorun yasamiyorum. Bunlarin hepsi Samsungda sikintiliydi. Tethering yapiyorum alet isinmiyor bile. Gpsi aciyorum sarji cok yavas dusuyor. 3-4 tane Bluetooth kulaklığım vardı hangisiyle konuşursam konuşayım ses karşı tarafa net gitmiyordu oneplusta o sıkıntı da kalmadı sesim net olarak karşı tarafa gidiyor. Tek aradigim kalem onsuzluga da alismaya basladim. Servise gelirsek bir kere verdim garantinin bitmesine 1 ay vardi pilini degistirdiler cok gecmeden durup dururken ustteki kaplama kalkti sonrasinda da dusurmedigim halde arkadan, sag orta koseden cam kirildi. Bir daha Samsung kullanmam muhtemelen..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov11 -- 26 Ağustos 2018; 18:31:41 >
  • one plus bile olmuş 4500 lira. dört bin beş yüz türk lirası. garantisiz bir cihaza bu parayı vermek çok zor.

  • Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Bu da o misal.
  • One Plus 6'yı bir videoda izlemiştim. Resmen uçuyor. Hız açısından üstüne telefon tanımam. Ancak fiyatı çok pahalı. Bir de şunu düşünelim : "Bu kadar hıza ihtiyacımız var mı?" Bence yok. Note serisinden bir cihaz kullanıyorum ve memnunum ancak bugün telefon alacak olsam ve fiyat sınırlamam olmasa One Plus 6 alırdım.
  • 872 dakika 14.5 saat yapar hocam.One plus bu işi çözmüş,gerçekten takdire şayan...

  • sedtere S kullanıcısına yanıt
    Birde böyle bak

    Galaxy Note 9 ve OnePlus 6 karşılaştırması



    Galaxy Note 9 ve OnePlus 6 karşılaştırması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Michael Fisher'ın aynı iki telefonu aynı zamanlarda kıyaslaması ve içeriğin aynı noktalarda öne çıkmasıyla beni derin düşüncelere gark etmiş video

  • Yıllardır Samsung kullanıcı olarak sadece ve sadece şu exynos işlemcisi için bile bu markadan nefret etmeme yetti. Eğer şu Note 4 ü bırakırsam asla SD işlemcili haricinde bir telefon almam. Arkadaş öyle bir işlemci ki ne Root düzgün çalışır Ne Rom bulunur. Telefon iki yılını dondurunca artık rom yüklemeliyim dersin adam gibi rom bulmazsın. Al Sd işlemcili telefon 2 yıl üretici güncellesin daha sonrada Lineage os ile 3 yıl daha kafan rahat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 26 Ağustos 2018; 22:22:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LacWer L kullanıcısına yanıt
    Ben bunu note 3 beri düşünüyorumdum. Sizinle aynı görüşteyim. Tüketici yolma yolu bence. Amerika ve Kore'de Snapdragon satılırken neden bize exynos geliyor halen anlamış değilim. Custom romda vu kadar kötü Kirin ve Mediatek var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi bey ellerinize sağlık.

    Meizu 16 ile OnePlus 6 yı karşılaştırma yapabilirmisiniz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pil yüzünden 2 bin liralık ederi olan Samsung'a 6 bin lira verilmez git 3 bin lira olan oneplus'a kur yüzünden 4 bin lira ver uzun bir süre kafan rahat olsun sanki iPhone kullanıyor sanırsın kendini :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.