Şimdi Ara

DEFINITIVE PF 15TL SUBWOOFER HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
6.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gün definitive pf15tl subwooferum elime ulaştı arkadaşlar.
    bir kez daha anladım ki bu işin sonu ve en iyisi diye bir şey yok.wharfedale sw 150 ile kıyaslamak istemiyorum zira yanlış olacaktır.
    ancak şunu belirteyim yok böyle bir şey.bu nasıl bir bass.38 cm sürücüsü ciğerinize işliyor..tabiki sıkıyorsa açın sesini. forumda yazan tüm övgüleri sonuna kadar hak ediyor.

AYRICA TEKNİKA DOSTUM TAVSİYELERİNDEN ÖTÜRÜ SANADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SAYENDE İSTEDİĞİM SUBWOOFER'A KAVUŞTUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnoz -- 9 Nisan 2007; 22:39:00 >

• güle güle salla evini aldığın fiyatı da yazabilirmisin acaba???
  • Güle güle kullan @hypnoz arkadaşım.

Heralda çok memnun kaldın üründen diyeceğim ama zaten kendin de açıkça belirtmişsin.

quote:

Orjinalden alıntı: hypnoz

bu gün definitive pf15tl subwooferum elime ulaştı arkadaşlar.
    bir kez daha anladım ki bu işin sonu ve en iyisi diye bir şey yok.wharfedale sw 150 ile kıyaslamak istemiyorum zira yanlış olacaktır.
    ancak şunu belirteyim yok böyle bir şey.bu nasıl bir bass.38 cm sürücüsü ciğerinize işliyor..tabiki sıkıyorsa açın sesini. forumda yazan tüm övgüleri sonuna kadar hak ediyor.

AYRICA TEKNİKA DOSTUM TAVSİYELERİNDEN ÖTÜRÜ SANADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SAYENDE İSTEDİĞİM SUBWOOFER'A KAVUŞTUM.

• Çok teşekkürler arkadaşlar.
    ürünü 725 ytl aldım.çok temiz ikinci el bir cihaz.
    bu arada wharfedale sw150 sub. var elimde almak isteyenlere duyurulur (1 aylık )
  • Öncelikle yeni sub'ın hayırlı olmasını diliyorum.

Bir sorum olacak pro sub 80'i açıp kaparken yada tüm sistemin elektriğini kestiğimde (geceleri sistemi stand by'da bırakmak yerine tamamen kapatıyorum) sadece sub'dan ufak bir patlama sesi geliyor bunun sebebi ne olabilir? Sizde böyle bir sorun oldu mu?
  • O ses normal.

quote:

Orjinalden alıntı: okayal

Öncelikle yeni sub'ın hayırlı olmasını diliyorum.

Bir sorum olacak pro sub 80'i açıp kaparken yada tüm sistemin elektriğini kestiğimde (geceleri sistemi stand by'da bırakmak yerine tamamen kapatıyorum) sadece sub'dan ufak bir patlama sesi geliyor bunun sebebi ne olabilir? Sizde böyle bir sorun oldu mu?

• içime su serpildi desem yeridir öncekinde böyle bir sorunum olmadığı için önce biraz panik yapmadım desem yalan olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teknika o sesin normal olduğuna eminmisin bence normal değil
  • Normaaaal.

Sub'ı kapatırken hafif bir pıt sesi yapar zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: hypnoz

teknika o sesin normal olduğuna eminmisin bence normal değil
  • Selamlar ;

Duyulan sesin normal olup olmadığı tarafımdan distirbütör firmaya sorulmuş ve tarafıma bu sesin normal olduğu söylenmiştir.Başta bende şaşırmıştım.

Saygılarımla.
  • Kardeş biz de onu dedik zaten.

Distribütöre ne gerek vardı. Biz neciyiz.

Telefon parana yazık.
  • Selamlar ;

Teknika sana güvenmemek, tecrübenden yararlanmamak mümkün değil.Ben bu görüşmeyi yaptığım 2002 senesiydi yanılmıyorsam. Hatamız varsa affola, nede olsa en kuvvetli sub sende

Saygılarımla.
  • ...kel bırakan sub.benim bu sub ı bi şekilde dinlemem lazım yaww...ciddi merak oldu bende.
  • Anlaşıldı kardeş. Demek sende eklendin benle kellik konusunda dalga geçenler kervanına.

Alacağın olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: zapatero

...kel bırakan sub.benim bu sub ı bi şekilde dinlemem lazım yaww...ciddi merak oldu bende.

• definetive super cube serisinde digital swicting özelliği var, bu özellik pro serisine göre nasıl bir extra avantaj sağlıyor bilen var mı ? iki seri arasındaki fiyat farkına değer mi ?
  • yanlış yazdım ... doğrusu Digitally Switching olacak
  • şakasına takılıyos üstad yaww...içimiz temiz.

quote:

Orjinalden alıntı: teknika

Anlaşıldı kardeş. Demek sende eklendin benle kellik konusunda dalga geçenler kervanına.

Alacağın olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: zapatero

...kel bırakan sub.benim bu sub ı bi şekilde dinlemem lazım yaww...ciddi merak oldu bende.

• @teknika senin sub'ın ağırlığı 51 kg olarak verilmiş, böyle bir sub'la sadece kel kaldığına dua et bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 11 Nisan 2007; 16:47:30 >

• Evet. 51 Kg.

Böbrek taşına, hazımsızlığa, mide bulantısına, kabızlığa birebir.

• quote:

Orjinalden alıntı: teknika

Evet. 51 Kg.

Böbrek taşına, hazımsızlığa, mide bulantısına, kabızlığa birebir.

Ustad bu sub normal saclı birini kel yaptıgına gore,kel birini saclı yaparmı?Bende kelimde almayı dusunuyorumfaydası olmıyacaksa unutalım.
    Sevgili hypnoz arkadasım hayırlı olsun cok cabuk upgrade yapıyorsun cihazları daha 1 ay olmustu
    boyle giderse sistem bulamıyacaksın upgrade yapacakselamlar...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.