Şimdi Ara

ASRock, Fatal1ty markasını “Phantom Gaming” olarak değiştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • ASRock’un “Fatal1ty” markasını “Phantom Gaming” olarak değiştirme planlarıyla ilgili raporlar ortaya çıktı. Şirketin ileride oyun odaklı tüm ürünlerini bu isim altında çıkarması bekleniyor. Bilmeyenler için ASRock’ın Fatal1ty markasının üst düzey PC pazarını hedef alan premium bileşenlerden oluştuğunu belirtelim.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Note 9, Bixby düğmesini devre dışı bırakmanıza izin vermeyecek
    “Phantom Gaming” isminin başlangıçta sadece ASRock’ın ekran kartlarında kullanılacağı söylenmişti. Durum böyle değil gibi görünüyor. Phantom Gaming markası şirketin yaklaşan Z390 serisi anakartları için kullanılacak. Daha spesifik olmak gerekirse VideoCardz isimli teknolji sitesi en az 3 farklı anakartın bu isimle geleceğini ortaya çıkardı.

     

    Asus ROG ve MSI Gaming'e rakip olacak


    Söz konusu anakartlar Z390 Phantom Gaming 9, Z390 Phantom Gaming SLI/ac ve Z390 Phantom Gaming-ITX/ac olarak listelendi. Yeni Phantom Gaming Z390 anakartların, Ekim 2018'de, Intel’in 9000 serisi işlemcilerinin piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra çıkması bekleniyor. Bu yeni markanın Asus ROG, Gigabyte AORUS ve MSI Gaming gibi diğer premium oyun markalarıyla nasıl rekabet edeceğini görmek ilginç olacak.







  • Fatal1ty daha güzel bir isimdi aslında. Ancak premium alanda bu kartlara gereken ilgiyi göstermedi. Gerek ses çipleri olsun gerek soğutmada olsun beklenileni karşılamadı. Çoğu firma Ess marka DAC ve Texas İns./Ess ampli kullanırken Asrock Creative kullanmayı tercih etti. Gold cap. ve carbon kaplı pcb kullanışı firmayı öne geçiren yanlarından biriydi. Ancak bir yere kadar böyle devam etti. Fatal1ty gene kendi ellerinde can verdi...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En ihi mpdel ses kartini kullanip izalasyoni beceremeyen markalardan sa creative bile cozum ureten asrocku tercoh ederim fogrusu.

    Yine fatality serisi hic bir zaman en premium o.c kartlari olarak lanse edilmedi.

    O seride asrock modelleri bellidir.

    Ne istedogini bilen gercekci yuketici isenoz asrock la ayni pakeyi ayni gihata dunan utetivi cikmafi.

    Boyle devam ederse vikacagini sanmam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diger cihazdan yazinca bazen ben bile yazdiklarimdan nefret ediyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sething

    En ihi mpdel ses kartini kullanip izalasyoni beceremeyen markalardan sa creative bile cozum ureten asrocku tercoh ederim fogrusu.

    Yine fatality serisi hic bir zaman en premium o.c kartlari olarak lanse edilmedi.

    O seride asrock modelleri bellidir.

    Ne istedogini bilen gercekci yuketici isenoz asrock la ayni pakeyi ayni gihata dunan utetivi cikmafi.

    Boyle devam ederse vikacagini sanmam..
    Hocam ne diyon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kankixx123

    Fatal1ty daha güzel bir isimdi aslında. Ancak premium alanda bu kartlara gereken ilgiyi göstermedi. Gerek ses çipleri olsun gerek soğutmada olsun beklenileni karşılamadı. Çoğu firma Ess marka DAC ve Texas İns./Ess ampli kullanırken Asrock Creative kullanmayı tercih etti. Gold cap. ve carbon kaplı pcb kullanışı firmayı öne geçiren yanlarından biriydi. Ancak bir yere kadar böyle devam etti. Fatal1ty gene kendi ellerinde can verdi...

    Hocam fatality kelimesinin akılda canlandırdığı şeyler hiç de hoş değil maalesef. Fazla saldırgan bir kelime. Kullanımı da hoş olmayan içerikle oluyor. Oyun dunyası için fatality daha farklı bir şey ifade ediyor olabilir ama o da zamanla değişiyor. Marka ismi çok farklı boyut. Eminim bunun için de araştırma anket türü şeyler yapmışlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 hafta önce topladığım sisteme biraz da ürkerek, fiyattan dolayı Gigabyte'den vazgeçip Asrock Am4 anakart aldım ama gayet memnun kaldım. İyi iş çıkarmışlar.

  • Şimdiki nesil pek bilmez, ancak Fatal1ty alt markası Asrock'tan daha önce Abit tarafından kullanılmıştı. O yüzden özgün bir alt marka değildi. Bundan dolayı habere konu olan bu alt marka değişimini olumlu buluyorum.
  • Artık etreme gaming 9'a kadar çıkmıyorlar. 9 adını verdikleri seriyi donatıyorlardı. Ancak ses yalıtımı konusunda büyük yanlışınız var. Asus ve Msi bu konuda uzman sayılacak düzeydeler. Hatta Asus kendi pcı-e ses kartını çıkarırken arge yaptığı için bu konuda bayağı uzmanlaşmış durumda. Gold capasitor yada şöyle deyim; iyi kondansatör sadece sesin filtreleme ve yumuşaklık düzeyini ayarlar. Diğer markaların yalıtım ile bir sıkıntısı yok. Asus da Nahimic kondansatör kullanıyor ancak uzun ömürlü olan japonları tercih ediyorlar. Premium sınıfta Realtek ALC serisi ses çipi kullanan tek firma olarak kaldı. Soğutma tasarımı konusuna değinecek olursam, bu alanda ilklerin firmasıydı. Gerçekten iyi tasarımları, zırhlamaları vardı. O zamanlar msi, asus vb. diğer markalar sadece chipset soğutucusu kullanıyordu. Ana akım regülatörlerini soğuttukları için performans artınca çoğu firma da aynı tasarıma geçti. AsRock'un bende de yeri ayrı ancak biraz daha iyi malzemeler kullanmazlarsa piyasadan silinip gidecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Biri de dememiş ki Wendel ile sponsorluk sözleşmesi bitmiştir diye. Bir de daha editörden başlayan Fatal1ty isimlendirmesine marka deme olayı var ki o hepten facia.
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    En küçük firmalarda bile artık oryantasyon eğitimi verilirken koskaca donanımhaber bu eğitimleri es geçiyor sanırım.
    Marka,model ayrımı yapamayan yada atlayan bu arkadaşımız eleştirileri dikkate alıp haberi güncellemesinde yarar var.
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan kimse pek bilmiyor hocam. O zaman şöyle bırakalım:http://www.wiki-zero.co/index.php?q=aHR0cHM6Ly9lbi53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvSm9obmF0aGFuX1dlbmRlbA
  • Asrock anakartlardaki hızlı boot olayını beğeniyorum açıkcası, bir sonraki anakartım asrock olabilir.
    Tabi malzeme kalitesi bir gigabyte karşısında nasıldır bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.