Şimdi Ara

Şimdi de Huawei Honor 8X Max

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yılın ikinci çeyreğinde satış bakımından Apple’ı geride bırakan Huawei yeni modeller hazırlamaya devam ediyor. Amiral gemisi Mate 20 serisinin öncesinde Honor 8X serisi sahneye çıkacak.

     

    Daha önce sızan bilgilerde Honor 8X modelinin 7.12 inçlik devasa bir ekrana sahip olacağı açıklanmıştı. Yeni gelen bilgiler aslında 2 telefondan oluşan bir seri ile karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor.

     

    Huawei’nin 5 Eylül tarihinde tanıtacağı Honor 8X serisinde iki model var. Honor 8X ve Honor 8X Max. Yani aslında dev boyutlu ekran ve batarya Huawei Honor 8X Max modeline ait.

     

    Honor 8X Max özellikleri ve fiyatı

     

    7.12 inçlik ekranında 2244 x 1080 piksel çözünürlük sunan telefonun inç başına düşen piksel yoğunluğu haliyle düşüyor. Bununla birlikte su damlası şeklindeki çentik sayesinde daha kompakt bir yapı söz konusu.

     

    Ayrıca Bkz.ARM mimarisi süper bilgisayarlara giriyor

    Snapdragon 636 yonga seti ile gelecek olan telefon doğrudan Mi Max 3 modelinin karşısına çıkacak. Aslında 6.95 inçlik Honor Note 10 modeli rakip olarak gösterilmişti ancak yüksek fiyat etiketi onu daha yukarı bir seviyede konumlandırmıştı. Honor 8X Max bunun için biçilmiş kaftan oldu.

     

    4GB RAM/64GB depolama kapasitesi ve 6GB RAM/128GB depolama kapasitesi seçenekleri sunacak olan modelin arka kısmında 16MP + 2MP çözünürlüğünde, ön kısmında ise 8MP çözünürlüğünde kamera mevcut. Batarya kapasitesi ise 4900mAh. Henüz Honor 8X Max modelinin fiyatı belli değil ancak bu haliyle 300$ altına konumlanacağı tahmin ediliyor.

     

    Honor 8X özellikleri

     

    Honor 8X ise önceki 7X modelinin asıl devamı niteliğinde olacak. 6 inçlik ekrana sahip olacağı düşünülen modelin yonga seti ve kapasite seçenekleri Max versiyonu ile benzerlik gösterecek. Boyuttan dolayı ise bataryanın 3500mAh seviyelerinde olacağı tahmin ediliyor. Bu modelin fiyatı da yine Max versiyonunun biraz altına konumlanacak.

     







  • Yeni çay tepsimize merhaba deyin..

  • Ekran %2 daha büyükken batarya %13 daha küçük (Max 3'e göre)



    Ekran en çok enerji tüketen donanım iken pil ömrü (iki şarj arası kullanım süresi) hatırı sayılır derecede düşecek gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten artık hep büyük ekran kullanılıyor. Asıl "Küçük ekran sevenler için sürpriz" yapılması lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot4.0 -- 25 Ağustos 2018; 13:26:38 >
  • Çok büyük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max 3 ve note 5 pro muadilleri olmuş. Ancak Xiaomi lerin pilleri 600 ve 500 mAh daha yüksek, bu sebeple tercih sebebi olurlar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.