Şimdi Ara

Huobi ülkemiz için araştırma sürecine girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Hacim itibariyle dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası Huobi ülkemiz için araştırma sürecine girdi. Kripto para dünyasında pek çok ülkeden daha fazla benimsenme oranına sahip ülkemiz yabancıların da ilgisini çekiyor.


     


    İlgi görüyor


     


    Kripto para birimlerine ve madenciliğe ülkemizde duyulan büyük ilgi yerli kripto para borsalarını da ön plana çıkarmaya başladı. Hacim olarak pek çok yabancı borsayı geride bırakan yerli borsalar sıralamalarda da tırmanışta.


     


    Ayrıca Bkz.DJI Mavic 2 serisi duyuruldu

    Huobi’nin anket olarak dağıtmaya başladığı form daha OTC tarzında bir arayış içerisinde olduğunu gösteriyor. Kişiden kişiye alışveriş veya tezgah üstü olarak da adlandırılan OTC sistemi, belirli bir fiyat üzerinden ETH, USDT ve BTC alım satımını ifade ediyor. Geleneksel borsalardaki gibi bir anda yüksek alımlar ve fırlayan fiyatlar yerine karşıdaki gruplar ile anlaşarak sabit bir fiyattan alım-satım yapılıyor. Ayrıca geleneksel borsalarda gördüğümüz onlarca kripto varlık burada mevcut değil.


     


    Huobi anket yaparak ülkemizdeki kullanıcıların kripto para piyasasına olan yaklaşımını ve bu piyasaya yaptıkları katkıyı anlamaya çalışıyor. Elbette kesin olarak bir borsa açılacağını söyleyemeyiz ancak Huobi’nin bu hamlesi muhtemelen diğer büyük borsaların da dikkatini çekecektir.


     







  • Türkiye, Güney Afrika ve Arjantin.

    Kripto para faaliyetlerinin zirve yaptığı ülkeler, sebebi ise FED'den para almaları ve işin sonunda para değerlerinin çöp olması. O yüzden herkes kriptoya saldırıyor.

    Huobi'nin gözünü dikmemesine şaşmamalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 24 Ağustos 2018; 22:46:41 >
  • Sen de gel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.