Şimdi Ara

For Honor Steam'de Ücretsiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  

Ubisoft'un Şubat 2017'de çıkardığı üçüncü şahıs kılıç aksiyon oyunu For Honor Steam'de kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

İlgilenenler oyunun Starter Edition'ını Steam mağazasından kütüphanesine ekleyebilir. 27 Ağustos'a kadar kütüphanenize eklerseniz oyun sizde kalacak.

Steam üzerinde belirtilene göre For Honor Starter Edition içeriği şu şekilde:

Starter Edition ile tüm çok oyunculu ve hikaye modları ile haritalara hemen erişim kazan. Starter Edition içeriğinde 6 oynanabilir karakter bulunuyor (12 değil). Karakterlerin üçü açık olarak gelirken geri kalan üçünün kilidini 8000'er Çelik karşılığı (oyun tarzına bağlı olarak 4 ila 15 saat oyun sonunda) açabilirsin.

Starter Edition, Sezon Kartı, mevcut DLC'ler ve tüm ilave içeriklerle tam uyumlu.

Ayrıca Xbox Live Gold aboneleri 15 Eylül'e kadar For Honor'ı ücretsiz olarak kütüphanesine ekleyebilir.

• Bir daha asla ubisoft oyununa para vermeyeceğim.

Oyun kötü değildi ama bir zaman sonra sıkılıyorsun.Karakterlere daha farklı yetenekler, oyuna farklı içerikler olmalıydı. sonrada oyuncusu kalmadı tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminoasit -- 23 Ağustos 2018; 12:6:31 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2 hafta sonunda sildiğim bir oyun. Yazık.

• aminoasit A kullanıcısına yanıt
    Aşırı fazla oyuncusu var dediklerinizin bir tane bile doğru olan eleştiri yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ilk kıydığı günden beri çok gelişti bir şans vermenizi tavsiye ediyorum ve oyun kılıçlı bir dövüş oyunu buyüzden alışana kadar çok ölüyorsunuz.her karakterin farklı combo ları var street fighter gibi düşünün oyun kolay değil alışana kadar sabretmenizi istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oasis of the Seas

Türkçe where are you Türkçe

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Çok boş yapıyorsun, nerede çok fazla oyuncusu varmış? Bir defa oyun fena çuvallamış halde ki, adamlar bedavaya dağıtıyor. Tabii bir oyunun güzel olması için sana açivment veriyor olması yeterli. Koydurma şimdi şuraya profilindeki bitirdiğin oyunları...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genel yaş kitlesi 13~19 %80 lik bi kesim 19~ 45 üstü geri kalanı.
    Oyun zevkli mi ?
    Evet
    Bedava iken alıp oynanır mı?
    Tabiki evet
    Çok mu mükemmel?
    Tabiki hayır.
    Starter edition un suanki piyasa değeri 30~35 tl olmalı bana göre. Adamlar bedavadan veriyor. Mount and blade tarzi oyun sevenler için güzel bir deneyim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Siz kimsiniz ne ach ı anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 24 Ağustos 2018; 16:41:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle ilgimi çekmeyen oyunları sırf beleş diye alıyorum yıllarca duruyor.Bunu da hiç alıp oynama düşüncem yoktu yine de ekledim kütüphaneye.
  • İlk başlarda bunu ps4e almayı planlıyordum.Fakat alıp oynayan arkadaş grubum server atmalarından çok çektiler.Sonradan hem indirime girdi hem de server problemlerinin düzeldiğini duydum.Ücretsiz olması güzel bir şey.En azından deneme fırsatımız oluştu.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.