Şimdi Ara

Honor 8X büyük ekran tanımını değiştirecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei’nin segmentinde göre tatmin edici özelliklerle donattığı Honor X serisi bu kez çok daha dikkat çekici bir özellik ile geliyor. Sertifika onaylarından geçen Honor 8X büyük ekran tanımını değiştirecek.


     


    Huawei Honor 8X özellikleri


     


    Tasarım çizgileri Çin haberleşme ajansına yapılan başvuruda netleşen telefonun bazı özellikleri de detaylandı. Buna göre Honor 8X modelinde 7.12 inçlik bir ekran bizi bekliyor.


     


    Evet yanlış okumadınız. Tam 7.12 inçlik bir ekran söz konusu. Aslında mobil cihaz pazarında 7 inç ve üzeri boyutlar tablet sınıfında sayılıyordu. Ne var ki Phablet segmentinin ortaya çıkışı ile birlikte bu sınırlar bulanıklaştı. Sony, Huawei ve Xiaomi’nin akıllı telefonları çıtayı 6.8 inç seviyesine kadar çıkarmıştı. Honor 8X bu sınırı da aşmış oldu.


     


    Ayrıca Bkz.Akıllı hoparlör pazarında Çin etkisi

    7.12 inçlik ekranında 2244 x 1080 piksel çözünürlük sunan telefonun inç başına düşen piksel yoğunluğu haliyle düşüyor. Bununla birlikte su damlası şeklindeki çentik sayesinde daha kompakt bir yapı söz konusu.


     


    Snapdragon 636 yonga seti ile gelecek olan telefon doğrudan Mi Max 3 modelinin karşısına çıkacak. Aslında 6.95 inçlik Honor Note 10 modeli rakip olarak gösterilmişti ancak yüksek fiyat etiketi onu daha yukarı bir seviyede konumlandırmıştı. Honor 8X bunun için biçilmiş kaftan oldu.


     


    4GB RAM/64GB depolama kapasitesi ve 6GB RAM/128GB depolama kapasitesi seçenekleri sunacak olan modelin arka kısmında 16MP + 2MP çözünürlüğünde, ön kısmında ise 24MP + 2MP çözünürlüğünde çift kamera mevcut. Batarya kapasitesi ise 4900mAh.


     


    Henüz Honor 8X modelinin fiyatı belli değil ancak bu haliyle 300$ altına konumlanacağı tahmin ediliyor. Bu durumda Xiaomi Mi Max 3 ve Huawei Honor 8X kıyasıya bir rekabete girişebilir.


     







  • Arkadaşım. Bide 5" telefon için s*dik yarıştırın. Bu ne koca koca cihazlar. 5.5" cihaz bile çılmaz oldu.

  • Neremize koyacağız kardeşim bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine diyorum yine diyecem. 5.5'inçten sonrası fırıncı küreği. Telefon istiyoruz. Led tv diiiiilllll.

  • Telefon ekranları büyürken bizim ellerimiz de aynı oranda uzuyo mu ki bu ekranları bu kadar büyütme ihtiyacı duyuyorlar. Bu kadar büyük ekran kullanmaya ne gerek var anlamıyorum.

  • borukuzen kullanıcısına yanıt
    Hocam bende nefret ediyorum ame insanlar seviyor. Yani 7 inch telefon yapılsın kimse bu kadar büyük telefon olur mu demeyecek. Hele bizim elmada bu furyaya katıldı ya ipad gibi iphonelar çıkar yakında zaten söylentiye görede 6-6.5 inç telefon yapacaklarmış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yada şu olabilir ha biz batarya olayında güç yönetimini yapamıyoruz eşşek gibi ekran koyarsak ordan açığı kapatırız diye düşünüyorlarsa büyük ekranın gizemi çözüldü demektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biz Kirin 710 diye beklerken.
    GG Huawei orta üst segmentte asla iş yapamazsınız bu kafayla. Belki P Lite serisi tutmuş olabilir bir nebze ama bu kafasızlıklarıyla Samsung bile eski yerini yakalar. A 2018 serisi bunu gösteriyor zaten bize.

  • Şöyle bir durum var cep telefonları adı üstünde cep. Yakında 10 inç bile çıkarırlar ve cep tanımından çıkacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • %60 ekran/kasa oranı olan xperia z için fırıncı küreği diyebiliz ama %90 ekran/kasa oranı olan telefonlar 7 inç olsa bile normal.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.