Şimdi Ara

Samsung yaklaşan IFA 2018'de 8K QLED TV'sini sergileyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung'un 8K TV'ler üzerinde çalıştığını zaten biliyoruz. Birçok kişi henüz 4K'ya geçiş yapmamış olsa da şirket bu ayın sonunda Berlin'deki IFA 2018 fuarında ilk 8K TV'sini sahneye çıkaracak gibi görünüyor. Samsung, etkinlikte 8K TV'sini sergileyeceğini gösteren büyük bir reklam panosu hazırladı.

     

    Ayrıca Bkz.Apple'dan profesyonellere yönelik Mac mini Pro geliyor
    Söz konusu reklam panosu Güney Koreli şirketin IFA 2018 kapsamında ilk 8K QLED TV'sini tanıtacağını açıkça ortaya koyuyor. Ayrıca üzerinde “IFA'da şaşırmaya hazırlanın” şeklinde bir yazı da var.

     


    Birkaç farklı model gelecek


    Samsung, Q9S 8K TV'sini bu yıl Ocak ayında Tüketici Elektroniği Fuarı'nda sergilemişti. Ayrıca birkaç ay önceki QLED & Advanced Displays konferansındaki bir sunum sırasında, bu yıl birkaç 8K TV çıkaracağından bahsetti.

     

    Şirket o dönem kaç modelin piyasaya sürüleceğini, ne kadara satılacağını ve ne zaman satışa sunulacağını açıklamamıştı. Bu soruların bazılarına veya tümüne IFA 2018'de yanıt bulabiliriz.







  • arkadaş biz daha 4K TV lerden 4K yayın izleyemiyorken. değil 4K fullHD bile değil HD yayın.

  • Valla bizim evde tv aldık mı uzun yıllar kullanırız. 2009da samsung led tv almıştık geçen sene bozuldu, ofisten 55inc vestel full hd getirttik bu da ölene kadar devam

    Uydular zaten 4k ya geçemedi ki, sadece trt4K var şuan. Bir de digiturk falan 4k uydu alıcı satıyor diye biliyorum. 8K bizim ülke için gereksiz o yüzden. 4K TV alıp görüntüyü alamıyoruz.
  • 4K fiyatlarını düşürecekse bu gelişme 12k, 16k'da çıkartabilirler seviniriz bu duruma.
  • 8k çıksın da güzelinden bir 4k tv alalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanları merak ettirmeyen haber millet veriden tasarruf ediyor 8k vs yemiyor artık, 1080p native ve 4k native yetiyor, 4k zaten yayın vs olayı değil tamamiyle 4k oyun ve 4k bd yani bluray filmlerden ibaret
  • Ful hd yayınlar bile tam iyi değil bizde 8k 20 sene sonra anca

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar Hala 8k show tv Star atv izlenilecek sanıyor.. Yahu 8k Oyun ve Bluray film için Bu tv ler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apollonx

    4K fiyatlarını düşürecekse bu gelişme 12k, 16k'da çıkartabilirler seviniriz bu duruma.

    Dusurmesi zor cunku 8K goruntuyu gozle hissedebilmek icin ekranin daha da buyumesi gerekir. Su anda 55 ekran TV‘lerin fiyatlarinin dusmesinin ana sebebi de,4K farkini gormek icin en az 55 inch TV gerekmesidir. Daha buyuk ekranlarin da bircok eve girmesi zor olacagi icin 8K patlayabilir.
    Bu arada 8K’li Toshiba Tv‘yi 2 senedir IFA‘da goruyorum. Ama piyasada halen yok.
    Samsung IFA‘dan sonra bu tv‘leri piyasaya sokarsa,rakipler de adim atacaktir. Ama kafa karistirmaktan baska ise yaramayacak.
    HD‘lerin Avrupa‘da bile evlere ucretli olarak girdigi piyasada 8K tv‘yi pazarlayamazsiniz. Hele ki 4K teknolojisi Avrupa‘da bile ulkesel kanallarda bir elin parmaklarini gecmeyecek seviyelerde sunuluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Millette takmış TV izlemeye he.

    8K televizyon niye alınır diyenlere söyleyeyim. Bu televizyonu uydudan ve kablodan kanallar izlemek için almak yanlış olur.

    Blu-ray, 4K upscale, Oyun veya iş amaçlı (bunu zaten Sharp yapıyor) gibi amaçlar için kullanılabilir. Özellikle blu-ray gibi yüksek bitrate filmlerde upscale yapılarak çok iyi izlenim keyfi verebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.