Şimdi Ara

Metro Exodus Steam Fiyatı Arttı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Metro Exodus geçtiğimiz günlerde Steam'de Standard Edition'ı 89,00 TL ve Gold Edition'ı 123,00 TL'den ön siparişe açılarak herkesi şaşırtmıştı ancak bu pek uzun sürmedi ve fiyatlar bugün itibariyle arttı.

Metro Exodus'un güncel Steam fiyatları:

Steam Standard Edition -- 209,00 TL  
    Steam Gold Edition -- 299,00 TL

PlayStation Store ve Xbox Store fiyatlarında bir değişiklik yok, ilk açıldığı ile aynı:

PlayStation Store Standard Edition -- 299,00 TL
    PlayStation Store Gold Edition -- 429,00 TL
    Xbox Store Standard Edition -- 180,00 TL
    Xbox Store Gold Edition -- 267,50 TL

Metro Exodus 22 Şubat 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

• Metro Exodus Steam Fiyatı Arttı
  • Ps store ve microsoft devreye girip fiyatı yasal yollarla arttırdılar büyük ihtimalle, ulan yatacak yeriniz yok bari bırakın pc platformunda böyle bir iki istisna oyun ucuz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malumun ilanı.. 120TL den ateşlemiştim goldu misssss. Alan almıştır zaten şu şahlanan ekonomi ülkesinde bu fiyata bu kalite normal değildi
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var, büyük ihtimalle ya Aral devreye girdi ya da yapımcı uyardı bizim yeni oyunumuzu 15 dolara mı satıyorsunuz diye.

• Şu kur bir yerini bulsun oyun fiyatlarina saglam zam gelecek .Maalesef durum bu.Bakliyat stoklar gibi bu yaz doneminde ne kadar oyun varsa almistim fiyatlar artacak diye...

• Bu fiyatlar böyle devam ederse korsan yine şahlanır
  • İyi olmuş steam dolar kurunu 7 yapmalı haksız rekabet olmasın
  • biliyordum böyle olacağını bakayım dedim bu gün gördüğüm gibi pc yi camdan atasım geldi 1 hafta kalır gene aynı fiyatta dedim olmadı.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Ne alakası var, büyük ihtimalle ya Aral devreye girdi ya da yapımcı uyardı bizim yeni oyunumuzu 15 dolara mı satıyorsunuz diye.
    1 ) haksız rekabet kanunu aynı ürünü piyasaya süren firmalar arasında geçerlidir ve ps store- microsoft bu kanun yoluyla başvurup fiyatı yukarı çektirtmiş olabilirler.Çünkü anormal fiyat onlar değil steam idi

2) aral game'i ilgilendirmiyor bu durum , oyunun resmi dağıtımcısı olsalar bu fiyata asla store'da görmezdik direk 369 tl den falan koyarlardı zaten.

3) yapımcı tüm ülkelere gelirlerine göre fiyatlandırma yaptırmış. Yani fiyattan kazanmak yerine sürümden kazanmayı tercih etmiş . Ne zorluklarla bu metro serisini yaptıklarını bildiklerimiz için gayet mantıklı bir tercih. steamdb'den kontrol edebilirsin. Dolar bazında oyunun en ucuz olduğu ülkelerin hepsi 3.dünya ülkeleri idi ( türkiyede onlardan biri , hatta en baş en ucuz sırada biz vardık )

• BlackLead Aral game'i nasıl ilgilendirmiyor bu durum ?
  • Alan aldı zaten oyunu sorun yok... :))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Almaya gerek yok artık torrentden çekeriz denuvo olacağını sanmıyorum

Kanka işte bizim de seriye saygımız var, fiyatı da uygun olunca alıyoruz. Bu başka bişi tabii sen şey yabma çok ;)
  • Steam Gold Edition 289 tl ye satıyorum :) şaka bir yana ülkemizde fiyatlandırma politikası evlere şenlik, yazık bu ülkenin insanına. ucuza bir şey satılmasın hemen çöküyorlar kan emici vampirler. yazık.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Herkes biliyordu artacak, parası olan almıştıt.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro serisini hic sevemedim ama keşke 90 liraya alsaydım. 150 liraya hesabı satardim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.