Şimdi Ara

Reeder, Samsun’daki fabrikasında yerli üretime başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Türkiye’nin yerli ve milli markalarından Reeder, 2017 yılında Samsun’da açmış olduğu fabrikada yerli üretime başlıyor. Yaklaşık 100 kadar çalışana sahip olan fabrika için Reeder, bugüne kadar 8 milyon TL’yi bulan yatırım yaptı. Reeder’ın Samsun fabrikasının yıllık üretim kapasitesi 600.000 cihaz. Şirket, yılda 300.000 telefon, 200.000 tablet ve 100.000 adet akıllı saat üretmeyi hedefliyor.
     
     
    Ayrıca ilerleyen günlerde üretim kapasitesini genişletmeyi hedefleyen şirket, akıllı saat ve yapay zeka destekli çeşitli cihazların da üretimini gerçekleştirmeyi hedefliyor.
     
     
    (Reeder'ın CEO'su Uygar Saral) 

    “Cihazlarımızın yerlilik oranı %55’ten daha fazla”

    Reeder CEO’su Uygar Saral, Samsun’da ilk etapta akıllı telefon ve tablet üretim planlarının olduğunu belirtti. Ayrıca Saral, “Bu merkezde ilk olarak tuşlu telefon üretimine başladık. İlerleyen dönemde akıllı telefon üretimine akıllı saat, akıllı ev aletleri, AI yani yapay zeka destekli tüketici elektroniği cihazları da eklenecek. Reeder, akıllı ürünler üzerine kurulmuş bir geleneğe sahip bir şirket. Önümüzdeki sektör ajandasında ise yapay zeka, bulut ve robotik çözümler var. Özellikle yazılım Ar-Ge’si ile bu kategoride birçok ürün geliştirip müşterilerimizin kolaylaştırmak için çalışacağız. Samsun’da 100 kişilik bir ekibimiz yerli üretim için çalışıyor. Üreteceğimiz cihazların yerlilik oranı yüzde 55’ten daha fazla dolayısı ile Türk malı mührü taşıyor. Samsun fabrikamızda üretilen son teknoloji ürünleri sadece Türkiye değil yurt dışı pazarlara da sunulacak” açıklamalarında bulundu.
     
     
     

    "iPhone'unu getir, Reeder'ı götür"

    Son günlerde gündemde önemli bir yer edinen "iPhone'unu getir, Reeder'ı götür" kampanyası ile ilgili de konuşan Saral şu açıklamalarda bulundu:
     
    “Ekonomiye destek için yeni bir kampanya daha başlatıyoruz ve iPhone modellerini getiren kullanıcıların, telefonlarının değeri düşüldükten sonra yeni bir Reeder sahibi olmalarını sağlıyoruz. Herkesi kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz.”

    “Türk ekonomisini destekliyoruz”

    Samsun’daki fabrikamız bölgenin önemli bir istihdam kapısı oldu” diyen Uygar Saral, sözlerine şöyle devam etti, “Bölgenin tek teknoloji yatırımının Samsun’da olması çok önemli bir gelişme. Bölge insanının duygularına hitap etmemiz, onların güvenini kazanmamız için bu çok önemli bir adım oldu. İnsanlar artık bize güveniyor ve aile fertlerini çalışmaları için gönül rahatlığıyla merkezimize gönderiyor. Yaptığımız yatırım ile Türkiye ekonomisini destekliyoruz.”







  • Bi bunların bir casperin birde vestelin bir an evvel batması temennilerimle...Yerli diye kendi milletine çomak sokan, Türkler kaliteyi ucuza tatmasın deyu ağlayıp vergileri artıran..ucuza işçiliğin,kalitesizliğin ve uyanıklılığın tepe yaptığı tüm oluşumların batması dileğimle...Yemişim yerlisini de millisini de..Hem dünyanın en ucuz eşyalarını diğer dünya halklarından daha pahalıya alacam, hem de bir sürü Ağır vergiler altında ezilecem, zaten alım gücüm yok denecek kadar az...Zenginin daha zengin fakirin daha fakir olduğu rüşvetin iltimasın kol kola gezdiği sonra hiç birşey yapmayıpta 4-5-6 bin tl Maaş alan insanlarla aynı oksijeni soluyacam.........sonra milli de milli yerli de yerli!! yok ya...
  • hangi
    işlemci, ram, grafik birimi, pil, ekran ve camı, kamera merceği ve sensörü, hoparlörü
    kendileri yapıyor acaba bir açıklık getirseydiniz yaw ?
    ...
    lego gibi parçaları al birleştir sonra yerliyim de :D

  • Çok etkilendim hemen iphone telefonunu götürüp değeri düştükten sonra reeder alayım...

  • Hepsini burada monte etsin hiç sorun yok. Ama elektronik bir alette %50 yerlilik degersel olarak imkansız. Ha çerçeve VS gibi fiziksel yapımın %50 si ise başka.

    Gene de şu ortamda başarılar dilerim.

  • Yav o değil de boykotu genelde tüketiciler, yasaklamayı devlet yapmaz mi? Hem satılmasına izin ver hem de boykot edilmesini iste biraz tutarsız değil mi? Malum bankanın açık kalmasına izin verip sonra banka ile ucundan bucağından iliskisi olan herkesi işten atmaktan ne farkı kaldı bunun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yerlilik oranını arttırırlar umarım. İşlemciyi ve kamerayı kendileri üretemese bile ekranı, bataryayı ve küçük parçaları kendileri üretebilseler şimdilik yeter. Umarım başarılı olurlar. Samsun/Bafralı olarak sevindim bu habere :)

  • Bunlar yeni üretime başlıyorsa bu modelleri ne o zaman?

  • reeder telefonlar çöp

  • nesinin %55'i acaba? kilosunun %55'i mi?

  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    Demokrasinin kör gözü deniyor buna

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işlemci,ekran,dokunmatik,anakart yerlimi olucak?
  • Yalnız bu adamı Marmara bölgesinde değilde Türkiye’nin doğusunda fabrika açtığı için kutluyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yabancı üretim yerli montajlama
  • kaliteli oldu da biz mi almadık..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0EFF95B10

    Yalnız bu adamı Marmara bölgesinde değilde Türkiye’nin doğusunda fabrika açtığı için kutluyorum.
    Gel bi gör samsunda dışardan bakıp fabrika demeye bin şahit ister

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsun da ayfon değişirmi. afyon da kur fabrıkayı orda değiş ayfonu. samsunda samsungu değiştir. 😁😁
    😋😋

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • reklam kokan hareket bunlar .Erdoğan'ın lafından sonra vestel hemen atladı hisseleri de epey pirim yapmış... Bu arkadaşta vurgun yapmayı planlıyor ama doğru yapıyor bende olsam aynı şeyi yapardım

    bu arkadaş amazon kindle 'ın taklidiyle işe başlamıştı diye biliyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haberi okumak için harcanan göze gönderilen kimyasal biyolojik maddelere gözü ömründe kullanacağın daha önemli yerlerden alıp eskittiğine yazık böyle haber mi olur yaw...

    Birde yerli diye devletten destek alacaklar.... o alacağı destek ise tüm milletin cebi olacak...


    Şöyle dese.. illa fikrimi ortaya attıracaklar... aselsan cam üretsin.. ki üretiyor.. tablet camı...yapsın... telefon camı... gorilla muadili.. yine anonim olduk a.k. halkın adamı hesabı.. adı neydi mechul millet bulmuş.. kim hatırlar şimdik beni...

  • ReDeYe_46 kullanıcısına yanıt
    Karıştırma orasını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reeder, Samsung un fabrikasında üretime başlıyor okudum..

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.