Giriş
6 Temmuz 2008; 21:01:11
quote: Orjinalden alıntı: Eh®imeN quote: Orjinalden alıntı: enginsaat Rapid Premium Hesabı Kapatılınca Download Edilen Tüm Dosyalar Siliyor mu?? Hesabın süresi bittikten itibaren 30 Gün daha işlevi devam eder. Bu 30 Gün içinde hesap uzatılmassa ne var ne yok silinir. hocam indirdiğimiz dosyalar nasıl siliniyor yaa yedeklesek başka bir bilgisayara yinemi silinir???
6 Temmuz 2008; 21:47:52
quote: Orjinalden alıntı: enginsaat quote: Orjinalden alıntı: Eh®imeN quote: Orjinalden alıntı: enginsaat Rapid Premium Hesabı Kapatılınca Download Edilen Tüm Dosyalar Siliyor mu?? Hesabın süresi bittikten itibaren 30 Gün daha işlevi devam eder. Bu 30 Gün içinde hesap uzatılmassa ne var ne yok silinir. hocam indirdiğimiz dosyalar nasıl siliniyor yaa yedeklesek başka bir bilgisayara yinemi silinir??? İndirdiğin dosyaların yedeklersen silinse ne olur, zaten yedeklemedinmi? Neyi anlatmaya çalışıosun bir anlasam.
_____________________________Rapid-Share Hakkında Herşey - ADSL Tarife Değişiklikleri -Taşınabilir HDD Tavsiyeleri - Chuck [Tv Series] - Avatar : The Last Airbender - Trabzo nspor '' Boş zaman yoktur, boşa geçen zaman vardır. ''
Toshiba Satellite A-200 1AE @ Intel Core2Duo T5300 @ 1.73Ghz | 2 GB DDR2 667Mhz RAM | nVidia Geforce GO 7300 | 160 GB HDD @ Logitech S510 @ Cowon A2 @ Philips 500 GB @ Creative EP630
7 Temmuz 2008; 0:19:06
şimdi hocam şöyle anlatayım ben 1 aylık premium hesap aldım ve atıyorum bu 1 ay içinde 10 tane film indirdim..1 ay sonunda yeni üyelik almazsam (sonraki 30 gün içerisinde)hesap kendiliğinden kapanıyormuş ve o indirmiş olduğum filmler siliniyormuş bu doğru mu bunu öğrenmeye çalışıyorum???