Şimdi Ara

Samsung bu sene Galaxy S9 Active modelini çıkarmayabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung, birkaç yıldır Galaxy S amiral gemisinin “Active” varyantını piyasaya sürüyor. Söz konusu modelin genellikle Haziran veya Temmuz aylarında tanıtıldığını görüyoruz. Geçen sene de Galaxy S8 Active piyasaya sürülmüştü ancak Samsung bu yıl Galaxy S9 Active'i çıkarmayacak gibi görünüyor.

     

    Ayrıca Bkz.Xiaomi resmen Türkiye'de! Xiaomi Türkiye distribütörünün planları neler?
    Ağustos ayının ortasında olmamıza rağmen henüz Galaxy S9 Active'in üretim hattında olduğunu gösteren hiçbir somut bilgi yok. Active varyantları zorlu koşullara karşı dayanıklı bir yapı ve daha büyük bir pil sunuyor. Diğer teknik özelliklerin çoğu ise aynı kalıyordu.

     


    Galaxy Note 9 satışlarını etkileyebilir


    Galaxy S Active, askeri sınıf malzemelerden üretildiği için genellikle normal modelden daha kalın ancak aynı boyutta oluyor. Bu da Galaxy S9'u temel alacak Active varyantında büyük pil için çok az yer kalacağı anlamına geliyor. Galaxy S9+ modelini Active versiyona dönüştürme fikri ise riskli. Zira bu durum en büyük satış noktalarından biri 4.000 mAh pili olan Galaxy Note 9'un satışlarını tehlikeye sokabilir.

     

    Buna ek olarak, Galaxy S9 Active hakkında şu ana kadar hiç bir sızıntı veya söylentiye rastlamadık. Samsung'un söz konusu telefonu yıl sonunda piyasaya sürmesi zayıf bir ihtimal. Dolayısı ile Güney Koreli şirket Active varyantını 2019'da çıkarmayacak gibi görünüyor. Bu durumun Active serisinin geleceği için ne anlam ifade edeceğini ise zaman gösterecek.







  • Note9 boyle kasayla ile gelse kibar ve kilifa da gerek kalmayacak.

  • quote:

    ...genellikle normal modelden daha kalın ancak aynı boyutta oluyor. Bu da Galaxy S9'u temel alacak Active varyantında büyük pil için çok az yer kalacağı anlamına geliyor. Galaxy S9+ modelini Active versiyona dönüştürme fikri ise riskli. Zira bu durum en büyük satış noktalarından biri 4.000 mAh pili olan Galaxy Note 9'un satışlarını tehlikeye sokabilir.


    Şurada mantık hatası mı var ben mi anlayamıyorum?! Cihaz askeri malzemeden üretildiği için büyük pile yer kalmıyor deniliyor, S9+'da normal haliyle 3500mah var zaten, Active modeli ile pil küçülse, 3000mah olsun desek, 4000mah lı Note 9 satışlarını pile göre nasıl etkiliyor?
  • Üretilmesin de benim S8 Active değerlensin. Günümüzün 3310'u denebilecek kadar sağlam. Pil desen 2 günde full kullanım anca bitirebiliyorum. Bir de şeffaf kılıf takınca zaten ölümsüz oluyor telefon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac1DBuRN -- 17 Ağustos 2018; 12:57:44 >
  • Çeviriyi tost makinesi ile yapmışlar. Yada dar don giymenin yan etkisi ??

  • quote:

    Galaxy S Active, askeri sınıf malzemelerden üretildiği için genellikle normal modelden daha kalın ancak aynı boyutta oluyor. Bu da Galaxy S9'u temel alacak Active varyantında büyük pil için çok az yer kalacağı anlamına geliyor.


    S8 active'de 5.8 inch ve 4000mah batarya var, yani yer var, cümleniz yanlış ve saçma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.