Şimdi Ara

HTC akıllı telefon üretiminden çıkabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yıllardır akıllı telefon pazarında varlık göstermeye çalışan ve geçmiş dönemlerini mumla arayan HTC önemli bir karar verebilir. Daha önce dile getirilen iddialar farklı bir şekilde yeniden gündeme geldi.


     


    Strateji değişiyor


     


    Üst üste her çeyrek dönemde zarar açıklayan ve bu alanda rekor kıran HTC bir türlü kendisini düze çıkaramadı. Beğenilen akıllı telefon hazırlamasına rağmen rakiplerinin gerisinde kalan firma satışlarda da hayal kırıklığı yaşıyor. Şimdiki adım ise maliyetleri düşürme adına önemli.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung’dan SmartThings destekli WiFi örgü ağı

    Gelen bilgilere göre HTC U12 Life adıyla piyasaya sürülecek olan ortaya seviye akıllı telefon bir Tayvanlı tedarikçi ile ortak üretilecek. Yani tasarım kısmı HTC’ye aitken üretim kısmı da bu tedarikçiye ait olacak.


     


    Aslında bu ortaklık günümüzde sıkça görülüyor. Çinli TCL firması BlackBerry isim hakkını satın alarak üretimi tamamen üstlenmişti ve BlackBerry donanım işinden çıkmış sadece lisanslama kanalı haline gelmişti. Bu sayede akıllı telefon pazarında bir nebze de olsa silkinmeyi başarmıştı. Ortaklık aynı HTC’de olduğu gibi ilk dönem ekip çalışması şeklinde başlamıştı.


     


    HTC’nin de benzer bir yol izleyebileceği düşünülüyor. Yakın zamanda firmanın pek çok çalışanı işten çıkarması da üretim kısmında bir revizyon yapıldığı iddialarını güçlendiriyor. Bu durumda HTC markası yine olacak ancak firma artık üretim maliyetlerini tamamen yeni ortağına devretmiş olacak. Belki bu yeni hamleyle HTC zararlarından kurtulmayı başarır.


     







  • Guzelim markaya yazik oldu.



    Adamlar kalite ve yenilik sunmada oncu firmalardan biriydi.



    Pahali diyorlar ama anlamiyorum. Bugun htc u12+ in diger ust seviye telefonlardan ne eksigi var?

    Ses olarak zaten en iyisi diye biliyorum. Kamera kisminda da ilk 3te. Eee buna ragmen fiyati iphone ve samsung a gore daha ucuz. Tasarimi desen kisiden kisiye degisir ama bence cok iyi. Donanim desen yine en ust seviye.



    Bence marka algisini tam oturtamadilar o yuzden boyle oldu.

  • Yıllardır o satışlarla piyasada durması bile şaşırtıcı gelir. HTC deyince aklıma hala HTC Touch Diamond 2 gelir. :D Hatta arada Sahibinden'den kurcalamalık almayı düşünüyorum da, sanırım orada bile satılmıyor artık. :D
  • Gitti HaTiCe

  • Yine mi çıkıyor ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    Bence bir marka algısı vardı ama bilenler arasında adamlar ne bir reklam ne bir teknik servis sağladılar samsung akıllı firma telefonları çok iyi değil ama kitlelere oynamayı çok iyi biliyor ayrıca her şey üst sınıf değil htc orta ve alt sınıfta çok kötü cihazlar yaptı ya pahalı ya mediatek kötü işlemcili yada ikisi birden birda snapdragon firmasının eski kötü işlemcileri sony ve htc firmalarının kaderini tayin etti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    Hiçbirseyi tam yapmıyor ama yinede en yüksek fiyatı istiyor.



    Ses bakımından g7 nin yanına bile yaklaşamaz. Kamera desen test verileri güzel ama bir s9+ veya pixel 2 den geri normal çekimlerde.



    Ekranı cok basarısız o fiyatta bir telefon için.



    Sonrada gidip bir s9+ veya iPhone x parası istiyor.



    Sonuc rezalet satıslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    U11 kulaniyorum lg'yi de denedim ses konusunda yıllardır tek marka htc'dir. Ki ben mp3 dinlemem flac içerikler indiriyorum yillardir. Kamera konusunda u11 halen tepeye oynar. Canlılık ve renk uretimi olarak note 9, un da önünde bunu da test ettim. Zaten arayuz olarak stabillik herkesin malumu eee daha ne? Bir sikayetim ekran ışığının kısık. Olmasi onu da duzeltseler alamam zaten artık. Artik yeni telefonlar bizim gibi orta direk insanlara hayal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BpmHunter -- 31 Ağustos 2018; 0:20:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıksın bizim allahımız var.
    Ha bide Vestelimiz var. 😚
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.