Şimdi Ara

Yeni nesil iPhone'lar Apple Pencil desteği ve 512 GB depolama kapasitesi sunabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • 2018 iPhone modellerinin lansmanına yaklaştıkça daha fazla sızıntı ve tahmin karşımıza çıkıyor. TrendFroce isimli araştırma şirketinin analistleri, yeni nesil iPhone'ların özellikleri ve fiyatları konusunda bazı ilgi çekici öngörülerde bulundu.

     

    Analistler öncelikle bu yıl üç yeni iPhone modelinin piyasaya sürüleceğine yönelik iddiaları onayladı. Bunlardan biri 6.1 inç LCD, diğer ikisi sırasıyla 5.8 inç ve 6.5 inç AMOLED ekranlı modeller olacak. OLED iPhone'lar beklenildiği üzere daha yüksek bir fiyat etiketi taşıyacaklar. LCD iPhone ise son model iPhone kullanmak isteyen ancak bütçesi kısıtlı olanlara hitap edecek.

     

    Ayrıca Bkz.iOS 12 için Grup FaceTime özelliği gecikecek
    Raporda üç 2018 iPhone modelinin her birinin geçen sene iPhone X ile sunulan Face ID desteği ile geleceğinden bahsediliyor. İki premium AMOLED iPhone ayrıca isteğe bağlı Apple Pencil desteği de sunabilir ancak bu konuyla ilgili çok fazla detay yok. Bu iki modelin 4 GB RAM ve 512 GB'a kadar depolama seçeneği ile sunulacağı söyleniyor. Buna karşılık LCD modelin ise 3 GB RAM ve 256 GB'a kadar dahili depolama kapasitesiyle geleceği belirtildi.

     


    Apple fiyatları az da olsa düşürebilir


    Fiyatlandırmaya gelecek olursak; analistler Apple’ın iPhone’lara göre fiyatlarda ufak değişiklikler yapacağı görüşünde. Bu yılki modellerin geçen yıla göre nispeten daha uygun fiyatlı olması bekleniyor. Bunun sebebinin ise iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X'un beklenenden daha düşük satması ile birlikte Huawei ve OnePlus gibi Çinli şirketlerin uygun fiyatlı amiral gemileri olduğu ifade edildi.

     

    TrendFroce çift SIM teknolojisi ile geleceğini düşündüğü LCD'li varyantın 699 ila 749 dolar civarında bir fiyatla satışa sunulacağını tahmin ediyor. AMOLED ekranlı iPhone fiyatının ise 899 ila 949 dolar arasında olacağının öngörüldüğü belirtildi. Tabi bunların başlangıç fiyatı olduğunu ve daha yüksek depolama alanına sahip modellerin daha pahalı olacağını belirtmek gerek.








  • Çok hoştir ama banana.
  • 512GB 15 bin tl olur.

  • Apple pencil desteği güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LCD panelli iPhone'u sırf çok az daha ucuz diye almayıp burun kıvıran tipler olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • süper
  • Note serisindeki gibi kalemli iphone modeli gelse iyi olurdu.

  • çenti sevmeyen biri olarak lcd versiyonu almak yerine iphone 8 plus alırım en azından ekran vs apple standartında olur lcd versiyonun ekranı hep büyük hemde ppi düşük , iphone 7-iphone 8 ppi düşük ama ekran 4.7-5.5 seviyelerindeydi burdan ekran 6.1 300 ppi seviyeleride olacak iphone 8 ips 401 seviyelerin işlemci farkı olacaktır ama 3 Gb güncel işlemciyle bir seneki 3 Gb güncel işlemci arasında dağlar kadar fark olmaz apple çok histirmez bir huawei kullanıcısı olarak söylüyorum 6.1 bataryada küçük olur oyüzden iphone 8 plus al kafan rahat olsun 8 plus daha fazla amiral gemisi hissi verecektir emin olun 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biri note serisi gibi kalem icinde olursa samsung notenin cok az satmasi demektir ve benimde alacagin cihaz olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iphone X ten farki ne simdi yeni cihazin. Telefon teknolojisi ilerlemiyor kac senedir hep ram yukselt gpu yukselt islemci yukselt.... inovasyon lazim artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone satın almanızı reis yasakladı

    aklınızı başınıza alın
  • Sonunda Note serisine alternatif geliyor



    Umarım iPhone Pro adında bir telefon çıkar da kalem onda kullanılır. Bir de X serisi işlemci kullarırsa tadından yenmez



    (Fiyatı artar diyenlere: Telefonu iş için kullanacak adam fiyatına bakmaz işini göreni alır geçer)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.