Şimdi Ara

Samsung’dan SmartThings destekli WiFi örgü ağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bir evin her noktasına eşit güçte WiFi sinyali gönderebilmek farklı engellerden dolayı pek mümkün olmuyor. Bu nedenle de cihazlar yönlendiriciye yakın bir yerde konumlanmak zorunda kalıyor. Son dönemin gözde trendi WiFi örgü sistemleri buna yönelik olarak geliştirildi.


     


    SmartThings WiFi özellikleri ve fiyatı


     


    Menzil arttırıcı olarak görev yapan örgü sistemleri birden fazla kullanılarak tüm evin veya ofisin aynı sinyal gücünü almasını sağlıyor. Fiyatı biraz pahalı olduğu için firmalar çoklu paketlerde indirim yapıyor.


     


    Samsung’un yeni nesil SmartThings WiFi örgü ağ sistemi önemli bir avantaj sunuyor. Örgü sistemlerin öncülerinden Plume, yazılım geliştirmede önemli bir rol oynamış. Sistem yapay zekâ yoluyla evdeki WiFi kullanımını sürekli analiz ederek davranışları öğrenmeye ve daha verimli bir bağlantı sunmaya çalışıyor.


     


    Ayrıca Bkz.500 milyon PlayStation anısına sınırlı sayıda 2TB PS4 Pro

    Böylece aynı anda hem yükleme yapma hem de Netflix izleme darboğaz oluşturmuyor. Ayrıca Plume’nin yüklü olduğu diğer cihazlardan da veriler toplanarak devasa bir havuz oluşturuluyor. Normalde Plume kendi donanımını satın alanlara bu hizmeti yıllık 60$ karşılığında sunuyor.


     


    Yine Plume ile geliştirilen mobil uygulama üzerinden çocukların internet davranışlarının izlenmesi ve süre kısıtlaması gibi ebeveyn kontrolleri ile misafir erişimi gibi özellikler kullanılabiliyor. Ayrıca internet kullanımı gözlemlenebiliyor.


     


    Diğer taraftan Samsung SmartThings akıllı cihazlar kontrol merkezi de örgüye entegre edilmiş. Bu merkezi barındıran bağımsız Samsung cihazının fiyatı 110$ olduğu için önemli bir fiyat avantajı olduğunu söyleyebiliriz. SmartThings WiFi örgü ağ sistemi tek cihaz 120$, üçlü paket 280$ şeklinde fiyatlandırılmış.


     



  • 280 Dolââârrr.. !

  • 3 Milyar 750 Milyon sen 100 milyon milyar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.