Şimdi Ara

Patrick Söderlund EA'den Ayrılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Patrick Söderlund yaklaşık yirmi yılın ardından Electronic Arts'tan ayrılıyor.

    Patrick Söderlund 2000 yılında DICE'a CEO'luk görevini üstlenerek katılmıştı ve ardından Electronic Arts'ın yönetim kısmına geçerek sırasıyla başkan yardımcılığı, EA dünya genelindeki stüdyoları patronu ve baş tasarım yöneticiliği rolünü aldı.

    Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson'ın yaptığı açıklamaya göre, Patrick Söderlund önümüzdeki üç ay içinde şirketten ayrılacak ve bu yılın sonlarında kariyerinin yeni bölümüne başlayacak.

    Andrew Wilson, Patrick Söderlund'ın nereye gideceğini veya onun yerine baş tasarım yöneticiliğine kimin getirileceğini açıklamadı. Andrew Wilson'ın Patrick Söderlund'ın ayrılışı üzerine paylaştığı mesajın bir kısmı şu şekilde:
     
    "Bugün, Patrick Söderlund'ın EA'dan ayrılma kararı aldığını duyuruyoruz. Neredeyse yirmi yıl şirketimiz ve endüstri için bir öncü olan Patrick bu yılın sonlarında yeni bir bölüme başlayacak.
     
    Patrick güvenilir bir iş ortağı ve harika bir arkadaş oldu ve ilham veren liderliğinin EA üzerinde çok iyi bir etki yarattı.. Uzun yıllar boyunca yönetim ekibinin ayrılmaz bir parçası olarak - Dünya Geneli Stüdyolarının başı ve yakın zamanda Baş Tasarım Yöneticiliği de dahil olmak üzere - değişim ve dönüşümün temsilcisi oldu. Şu anda teknoloji stratejimiz için bir mihenk taşı olan Frostbite oyun motorundaki erken vizyonundan bu yana Patrick yaptığımız her şeyin merkezine her zaman yaratıcılık koymamızı sağladı. Ayrıca kendisi bağlılığı konusunda her zaman değişmez olmuştur ve onun parmak izleri gelecekte oyunculara sunacağımız oyunların üzerinde olacak. 
     
    Patrick'e bir sonraki yaşam serüveninde en iyisini diliyoruz ve ona çok önemli katkıları için teşekkür ediyoruz." 




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.