Şimdi Ara

Meizu'dan havada duran hoparlör: Meizu Gravity

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Meizu, iki yıldan bu yanadır gündemde olan gecikmeli multimedya hoparlörü Gravity'yi nihayet duyurdu. Üründen ilk olarak 2016 yılında kitlesel fonlama platformu Indiegogo'da listelenmesiyle haberdar olmuştuk.

     

    Ayrıca Bkz.Uygun fiyatlı Meizu 16 tanıtıldı: Ekrandan parmak izi okuyan en ucuz telefon!
    Meizu Gravity, havada duruyor gibi görünmesini sağlayan benzersiz bir tasarıma sahip. Şirket hoparlör ünitesini havada tutan dikdörtgen bir cam bloğu kullanmış. Bu şeffaf cam blok, hoparlörün havada duruyormuş gibi görünmesini sağlıyor.

     


    Hoparlörün üstüne yerleştirilen bir başka üçgen prizma benzeri cam blok ise ekran görevi görüyor. Gerçek ekranın hemen üstüne yerleştirilmiş olan bu cam parçasının amacı gelen ışınları sanki hoparlörün kendi ekranıymış gibi algılanacak şekilde yansıtmak.

     

    Meizu Gravity özellikleri


    Meizu Gravity, ses işleme için Texas Instrument TAS5754M ses yonga seti ve her biri 10 W güç çıkışı olan iki 40 mm hoparlör ile birlikte geliyor. Aynı zamanda gelişmiş ses kalitesi için Dirac HD Sound teknolojisi mevcut.

     


    Hoparlör, kullanıcıların Bluetooth 4.1 üzerinden bağlanarak cihazlarındaki müzikleri dinleyebilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca internet üzerinden Gravity isimli Android uygulaması ve Aux girişi ile de bağlantı kurmanın mümkün olduğunu belirtelim. Wi-Fi bağlantısı ise 2.4GHz ile sınırlı. Meizu, iOS uygulamasının geliştirilme aşamasında olduğunu ve yakında yayınlanacağını söyledi.

     

    Meizu Gravity, Spotify, SoundCloud ve TuneIn gibi çevrimiçi platformlardan müzik yayını yapabilme özelliğine sahip. Hoparlör 160 dolar gibi bir fiyat etiketi taşıyor ancak sınırlı bir süre için 8 - 10 Ağustos tarihleri arasında 149 dolar fiyatla satılacak.



  • gereksiz
    cam ayak işte

  • gercekten bu blutooth hoperlorler ne ise yarıyor bilen birisi varsa anlatsın heryerde patladı gıttı verdıklerı sesler dogal seslerden oldukca uzak cogunda tek hoperlor var monu stereo olan pahalı markalı azınlıkta kucuk oldugundan dolayı 3 metreden sonra noktasal ses kaynagı gıbı davrandıgından yıne monoya esdeger bir ses veriyor nerede kullnılıyor ne ıse yarıyor anlamadım keza ses sistemleri hobimdir ama ses isindede nekadar ekmek okadar kofte yanlız burada ekmek ve kofte fıyatları dıger bır cok alana gore bır haylı yuksek bugun 18,000 tlye 55 inchte en saglam goruntuyu veren tvler varken bu işin ortalama ust sınırı için tanesı 35.000 euroya satılan anfısız duz hoperlorler mevcuttur stereo için 70.000 euroyu gozden cıkaracaksın amplifikatör ve kaynak cihaz +baglantı kabloları hariç

  • Görsellik açısından güzel görünüyor ama buna bu kadar para verilmez.

  • ip var

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.