Şimdi Ara

Snapchat’in yeni tasarımı milyonlarca kullanıcıya mal oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Popüler sosyal ağ Snapchat’in geçtiğimiz aylarda hayata geçirdiği ve imza kampanyalarına rağmen geri adım atmadığı yeni tasarımı pahalıya patladı. Yeni tasarım uygulamayı milyonlarca kullanıcıdan etti.

     

    Kullanıcı küstü

     

    Açıklanan mali tablolara göre Snapchat’in aktif kullanıcı sayısı 191 milyondan 188 milyona gerileyerek yüzde 2 civarında kayıp yaşadı. Firma kayıpları tasarım değişimine bağlarken gelir anlamında korkulan olmadı.

     

    Ayrıca Bkz.NBA 2K18 toplamda 10 milyon kopya sattı

    Yılın ikinci çeyreğinde 262 milyon dolar gelir elde eden firma yüzde 44 civarında bir artış yakaladı. Bunda en büyük pay reklamlar üzerinden gelirlerin artık rayına oturması. Suudi prens El Velid Bir Talal da bu dönemde yüzde 2.3 hisse satın aldı ve borsada da yükseliş elde edildi.

     

    Yine de kullanıcı kaybının önümüzdeki dönemlere nasıl yansıyacağı merak konusu. Özellikle Instagram gibi rakiplerin kazanmaya devam ettiği bir dönemde Snapchat bundan olumsuz etkilenebilir.

     

    Satışa çıkan yeni nesil Spectacles gözlükleri hakkında ise bir açıklama yapılmadı. Önceki hayal kırıklığının ardından satışlarda nasıl bir seyir izleneceği önemli hale geldi. İlgi düşük kalırsa yine zarar edebilir.  

     







  • Kaynak kodlarının yayımlanmış olmasının da bundan etkisi vardır.

  • Eskiden öncül mesajlaşma uygulaması olarak kullanıyordum ama bu haliyle kullanılamaz hale geldi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.