Şimdi Ara

Shadow of the Tomb Raider'ın İlk 15 Dakikası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    IGN, Shadow of the Tomb Raider için yeni bir video paylaştı ve bu videoda oyunun ilk 15 dakikası gösteriliyor.
     
    Shadow of the Tomb Raider yan görevleri hesaba katmadan yaklaşık olarak 13 -15 saat civarında bir oynanış süresi sunacak.
     
    Shadow of the Tomb Raider 14 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

    Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Last of Us: Lara Croft Edition.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Last of Us: Lara Croft Edition.


    Uncharted desen anlarımda Last Of Us ne alaka?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    quote:

    Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Last of Us: Lara Croft Edition.


    Uncharted desen anlarımda Last Of Us ne alaka?
    Ben Last of Us 2'nin oynanış videosunu izleyince aklıma direkt Tomb Raider serisi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel gözüküyor zaten önceki oyunları da keyifle oynamıştım fakat Tomb Raider ile Rise kurgu olarak direk aynısıydı, umarım aynı hataya bir kere daha düşmezler. Bir de Lara'yı şöyle eski seride son geldiği hali gibi kendine güvenen, güçlü bir karakter olarak hala yapmamışlar gibi duruyor. Önceki seride kalite düşsse bile duruşu, konuşması, hareketleri Lara'ya bir ağırlık katıyordu. Umarım bu oyun sonunda ya da içinde o hale gelir.
  • Ben Killzone ShadowFall oynayınca aklıma direk Tomb Raider geliyor.

    Bi de geçenlerde Driveclub oynattım araba yarışı manyağı bir arkadaşıma, oyun daha başlar başlamaz gaz'a ilk bastığında Tomb Raider değil mi lan bu diye sordu bana. Gerçekten ne kadar benziyor yav, çalmışlar mı ne yapmışlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Güzel gözüküyor zaten önceki oyunları da keyifle oynamıştım fakat Tomb Raider ile Rise kurgu olarak direk aynısıydı, umarım aynı hataya bir kere daha düşmezler. Bir de Lara'yı şöyle eski seride son geldiği hali gibi kendine güvenen, güçlü bir karakter olarak hala yapmamışlar gibi duruyor. Önceki seride kalite düşsse bile duruşu, konuşması, hareketleri Lara'ya bir ağırlık katıyordu. Umarım bu oyun sonunda ya da içinde o hale gelir.
    Oyun mekanikleri Rise ile aynı görünüyor, muhtemelen bazı yeni upgradeler ve 1-2 yeni hareket haricinde aynı da olacaktır zaten ama oynaması zevkli olduğu için ben yine severek oynarım. Şu ana kadar gördüğüm sahnelerde o şehir ve dar sokaklardaki yürüyüş sahnesi Uncharted: Kayıp Miras'ın başındaki şehir bölümü ile çok benzer görünüyor. Renk paletinden şikayetçiydi insanlar yeni Tomb Raider için, renklerdeki keskin ayrım Kayıp Miras'ı bana çok hatırlattı. Tomb Raider'ın sanat tarzına çok yakışmıyor sanki. Ama grafikler Rise'dan iyi bence.

    Ben en çok Lara'nın performans sanatçısının 3 oyundur katlanarak iyileşmesine hayranım. İlk oyun ile son oyun arasında özellikle konuşmalarda fark atmış kadın. Bu tarzı tutturmasında oyunun yönetmenin de payı var ama camilla luddington çok iyi iş çıkarıyor bence. Çok tok bir konuşma ve bağırma stili var. İlk oyunda cılız ve çocukçaydı, fazla korkaktı yani. Bunda baya ben deliyim geliyorum diyor.




  • Ortamın ruhuna uygun olabilecek en güzel ezgiyi bulmak. Sonuçta oluşabilecek ruhaniyeti veya aura da diyebiliriz, bunu yakalayabilmek.
    8:39 - 8:53 bunu başarmışlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Atmosfer sağlam :)
  • Baya sıradan gözüküyor. Rise beni çok daha fazla heyecanlandırmıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.