Şimdi Ara

Fortnite oyunu Honor Note 10 için de özel olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyun dünyasının en dikkat çekici yapımı olmayı başaran Fortnite, Android dünyasında da ilginç hamleleriyle çok konuşuluyor. Epic Games’in Google’a kar bırakmak istememesi nedeniyle oyunu web üzerinden yayınlayacağı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Yine oyunun ilk 4 ay Samsung Galaxy telefonlarına özel olacağı bilgisi gelmişti. Bir haber de Huawei’den geldi.


     


    Yine özel durum


     


    Firmanın yatırımcı toplantısında verdiği bilgilere göre Huawei Honor Note 10 modeli de Fortnite avantajından yararlanacak. Galaxy telefonlarında olan kısıtlama kalktıktan sonra yılın sonlarına doğru Honor Note 10 modeline de gelecek.


     


    Ayrıca Bkz.NBA 2K18 toplamda 10 milyon kopya sattı

    GPU Turbo ile oyunlarda farklılaşmaya çalışan Huawei, bu tür fırsatlarla teknolojisini tüketicilere daha iyi tanıtma şansına sahip olabilecek. Honor Note 10 boyutlarıyla da oyun oynamak için iyi bir alternatif haline gelmiş durumda.


     


    Honor Note 10 modeli Fortnite oyununa bazı avantajlarla sahip olacak. İçeriğe göre titreşimli geri bildirimler ve yönlendirici ses efektleri bunlar arasında. Bu avantajlar Galaxy Note 9 modelinde de sunulacak mı bilinmiyor.


     


    Diğer taraftan Samsung Galaxy anlaşması sona erdiğinde Fortnite Android sürümü kullanıma sunulacak mı yoksa yine bir süre de Honor Note 10 için mi devam edecek, o da ayrı bir muamma. Bununla birlikte geliştiricilerin kullanıcıları çok fazla bekletmeyeceği umut ediliyor.


     







  • Asphalt 9 oynadım 2 - 3 gün sonra para istemeye başladı ilk başta makül seviyede fiyatlar söylüyorlar sonra sene sonunda bir bakıyorsunuz 60 dolar PC oyun parasını vermiş oluyorsunuz veya daha fazla. Sonra sildim ödeme yapmadan.

  • Oyuna verilecek parayı dert ediyorlar. Demek ki herkes işsiz ve harcadığı vaktin değeri yok!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.