Şimdi Ara

JPMorgan Chase'in CEO'su:'Blockchain'i çok geniş alanlarda kullanacağız.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Amerikan Birleşik Devletleri'nin en büyük yatırım bankası olan JPMorgan Chase’in CEO’su Jamie Dimon; bir dergiye verdiği röportajda Blockchain hakkında açıklamalar yaptı. Dimon, yaptığı açıklamalarda, dağınık defter teknolojisini birçok alanda kullanacaklarını vurguladı.
     
    Verdiği röportajda özellikle PayPal, Venmo ve Alipay gibi ödeme türlerinin üzerinde duran Dimon, bu şirketlerin oldukça iyi işler çıkardıklarını ve "yeni ödeme türlerinin" JPMorgan Chase'in en büyük rakibi olduğunu belirtti.
     
    Dimon, kripto para birimleri ve dijital para piyasası hakkında kendisine yöneltilen sorulara kısa bir şekilde cevap verdi. " Kripto paralar, devletler tarafından yasalarla desteklenen altınla veya itibari parayla bir tutulamaz." diyen JPMorgan Chase'in CEO'su, " Bu konu hakkında artık konuşmamalıyım." şeklinde bir beyanda da bulundu.
     
    Dimon, kripto paralar konusunda negatif bir görüşe sahip olsa da Blockchain teknolojisi hakkında oldukça ılımlı. Yapılan röportajda, dağıtılmış defter teknolojilerinin "gerçek" olduğunu belirten Dimon; bu teknoloji hakkında araştırmalar ve testler yaptıklarını, söz konusu teknolojiyi çok geniş alanlarda kullanmayı planladıklarını belirtti.







  • lords of money.

  • Adam bildiğin "R" yapmış :)

  • Bu demek oluyor ki kripto paralar gün geçtikçe hayatımızda daha fazla yer alacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VerumTR

    Bu demek oluyor ki kripto paralar gün geçtikçe hayatımızda daha fazla yer alacak.
    @SEO-Uzmanı

    Kripto para düşmanları bunu beğenmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.