Şimdi Ara

Asphalt 9: Legends oyununda İtalya seyahati şansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Gameloft’un kısa sürede 4 milyon indirmeyi geçen yeni yarış oyunu Asphalt 9: Legends, özel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Oyuncular İtalya’da Lamborghini’nin genel merkezine seyahat şansı kazanabilecekler.


     


    Oyun içinden


     


    3 Ağustos tarihinde başlayan etkinlik kapsamında oyun içerisinde Lamborghini Trip Cup adında bir turnuva başlamış durumda. Bu turnuvada Lamborghini Terzo Millennio modelini kullanarak zamana karşı yarışlarda rekabet ediyorsunuz.


     


    Ayrıca Bkz.Life is Strange ile ilginç bir macera sizi bekliyor

    Her kazandığınız yarış size bir çekiliş hakkı veriyor. Daha çok oynayarak şansınızı arttırabilirsiniz. 19 Ağustos itibariyle etkinlik sona erecek ve Terzo Millennio modeli de kaldırılacak.


     


    Yapılacak çekilişle şanslı bir kişi İtalya Bologna kentindeki Lamborghini’nin genel merkezine 2 günlük seyahat kazanacak. Ayrıca liderlik tablosunda birinci sıraya yerleşen oyuncuya 850 Avro değerinde, ikinci oyuncuya 259 Avro değerinde, üçüncü oyuncuya ise 131 Avro değerinde oyun içi paralar hediye edilecek.


     


    Sonrasında liderlik tablosuna girenlere belirli bir yüzdelik dilime göre 3 Avro-55 Avro arasında değişen oyun içi paralar da hediye edilecek. Yani iyi bir derece yaparsanız mutlaka bir ödül kazanacaksınız.












     







  • 3 ağustosun haberini 5 ağustos yapan zihniyet sen haber yapmasan daha iyi!

  • Millet hack yaparak liderliği almış bile, geçmek imkansız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ssj kullanıcısına yanıt
    Adamlar en az 7 aydır oynuyor siz 2 haftadır. Onlara yetişmek hayal zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 1.5 aydır oynuyorum. Bu etkinlikte; uzun süre oynaman bir şey ifade etmiyor çünkü herkes eşit şartta oynuyor ( etkinliğin özelliği bu )

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ssj kullanıcısına yanıt
    Oyunu sileli 3 ay oldu, “hack” yazınca arabalardan dolayı dediniz sandım yanlış anlamışım. Süre olarak touchdrive ı kapatıp kendi sürenler baya avantajlı eğer iyi sürüyorlarsa. Ben süremiyordum mesela, iyi oynayan biri rahatlıkla fark atıyordu. Siz de touchdrive ile sürüyorsanız aradaki fark ondan olabilir. Oynadığım zamanda sadece ios da vardı ve hiç hileye denk gelmedim süre vs. Belki yeni bir şeyler çıkmıştır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuronGreyjoy -- 5 Ağustos 2018; 17:56:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.