Şimdi Ara

Tesla Model ailesine popüler Atari oyunları geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Tesla CEO’su Elon Musk’ın Twitter hesabı üzerinden yaptığı ilginç açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Tesla modellerinin KITT benzeri bir yapay zeka asistanına sahip olacağını söyleyen Musk, bu kez de yeni yazılım güncellemesiyle birlikte klasik Atari oyunlarının sisteme ekleneceğini belirtti.
     

    Musk, Tesla Model ailesinin bilgi-eğlence sistemine eklenecek popüler Atari oyunlarının dört hafta içerisinde yayınlanması planlanan Versiyon 9.0 güncellemesiyle birlikte geleceğini açıkladı. Eklenecek oyunlar arasından şimdilik Pole Position, Tempest, ve Missile Command’a dikkat çeken Musk, Pole Position’un direksiyondan kontrol edilebileceğine dair detay vermekten de geri durmadı.

     

     

    Ağustos ayının sonlarına doğru yayınlanması beklenen Versiyon 9.0, 2016 yılında yayınlanan 8.0’dan sonraki en büyük güncelleme olacak. Oto pilotu yepyeni bir arayüze kavuşturacağı söylenen güncellemenin otonom sürüş sistemini seviye 2’den seviye 3’e yükseltecek önemli özellikler barındırdığı da gelen söylentiler arasında.




  • Kitt tarzi akilli asistan yenilik değil Mercedes vb markalar akilli asistana gecti coktan fakat Google dublex gibi olacaksa ve akici konysacaksa o zaman yenilik olur atari oyunları iyi duruyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.