Şimdi Ara

Çocuk dostu Galaxy Tab A 10.5 tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung’un üst seviyeye Galaxy Tab S4 tablet modelinden sonra aile kullanımına yönelik olarak hazırlanan Galaxy Tab A 10.5 modeli de resmiyet kazandı. Samsung çocuklar için popüler uygulamaları unutmamış.


     


    Galaxy Tab A 10.5 özellikleri ve fiyatı


     


    10.5 inçlik LCD ekranında 1920x1200 piksel çözünürlük sunan tablet modeline Snapdragon 450 yonga seti güç veriyor. 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile desteklenen model 7300mAh kapasiteli bir bataryaya sahip.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Tab S4 duyuruldu: İşte özellikleri ve fiyatı

    Tablet modelinde Çocuk Modu ön yüklü olarak geliyor. Ayrıca 8 adet çocuk odaklı uygulama ve oyun da yüklenmiş. BRIO World Railway ve Toca Hair Salon 3 gibi ücretli oyunlar da bunlar arasında.


     


    Diğer taraftan çoklu kullanıcı modu ile ailedeki her bireye ayrı bir hesap açılabiliyor. Always On Daily Board uygulaması ise zamanı, ajanda notlarını, hava durumunu ve galeri fotoğraflarını gösterebiliyor.


     


    Dolby Atmos destekli 4 adet hoparlöre sahip olan tabletin LTE versiyonu da mevcut. WiFi versiyonu 330 Avro, LTE versiyonu 390 Avro olarak 24 Ağustos’ta piyasaya çıkacak.


     







  • 330 avro üzdü

  • sd 450li tablet nasıl 330 euro? Xiaomi sd625li 3/32lik bir tablet yap 200 dolar olsun ekran 1280x720 de olur. Tvuye hdmi den bağlanıp film izletecek, mutfakta yemek tarif izlenebilecek, yemek yerken radyo dinlenebilecek, incik boncuk oyunu oynanabilecek, pili 6000 mah üzeri bir tablet olsa keşke.

  • Cocuk dostu demeyin! Tasarimi ergonomisi kavrama tutus filan bu konuda Amazon urunleri cok daha iyi kasa ve koruma tasarimi vardir.

    Ekrani snki Gorilla Glass 6 mista . Kilif misali beraberinde saglam tutuslu darbelerden koruyucu aksesuarlari varmista ...


    Bu cihaz donanim olarak giris seviyesinde cocuk dedigin egitim harici oyunda oynacaksa bari Snapdragon 710 ile gelseydi ... Olmadi Snapdragon 660 olsaydi...

    Samsung yillardir Amazon cikartmis :

    Amazon Kid Tablet adiyla birsuru modeli var ...
    https://www.amazon.com/dp/B079Z8PLYW/ref=fs_ods_tab_sket


    Utan Samsung ...

  • Ben kullanıyorum. Çok güzel bir tablet. İşlemci gayet yeterli. Hiç kasma yok.
  • Bu tarz ürünlerin çocuk dostu olma şansı yok. Küçük yaşta çocuğun eline tableti tutuşturmak onun için iyi bir şey değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.