Şimdi Ara

Huawei Mate 20 Pro geliyor l Mobilite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Mobilite'nin yeni bölümünde sunucularınız Mesut Çevik ve Erdi Özüağ, Huawei'in yeni nesil amiral gemisi olacak Mate 20 Pro başta olmak üzere Xiaomi'nin uygun fiyatlı yeni amiral gemi telefonundan Samsung Galaxy Note 9'un fiyatına kadar gündemdeki gelişmeleri değerlendiriyorlar. 



  • Note serisi eski popülaritesini kaybetti maalesef çok fazla rakibi var.

    ve USPA kıyafet sponsoru mu Mobilitenin? Neden ikinizde hep USPA giyiyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 30 Temmuz 2018; 22:14:13 >
  • nike mı giysinler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: imsomnia

    nike mı giysinler
    Yok adidas.
  • Note 9 ve 6500TL fiyat? Eğer bu fiyattan satışa sunulursa, Note 8 hele hele de S9+ (Donanımı bire bir aynı olması bekleniyor) daha mantıklı olur. Kendi ürün gamınla çelişkili bir fiyat politikası beklemiyorum. Çıkış fiyatı hediyelerle birlikte 6.499TL diye duyurulup sonra satışa çıkmadan hediyeleri iptal edip fiyatı 5.999TL'ye çekeceklerdir diye tahmin ediyorum. Ölümü gösterip, sıtmaya razı tutma taktiği. Bakalım tahminim tutacak mı.

  • Diğer ülkelerde böyle kampanyalar yapabiliyorlar. Bizde vergiler sağ olsun adamlar telefonu bile o fiyatlara satamıyorlar. Nerde televizyon vermek nerde 300 dolar üstüne satmak :D

  • Note serisi için Erdi beyin söylediği şey çok doğru. Tıpki iphoneda olduğu gibi, sadece ama sadece note alan kemik bir kitle var. Bunun en büyük nedeni ise, büyük ekranı sadece tüketmek için değil, kalem vasıtasıyla üretmrk için de kullanılabiliyor oluşudur. Bu husus, note serisini diğerlerinden ayırıyor. Bu anlamda bu fiyatlara alıcı bulacaktır.



    Bugün mate de alsanız, yeni çıkacak dev ekranlı iphoneda alsanız iş içerik üretmeye gelince, kalemin size sunduklarını bu modellerde bulamayacaksınız. İnsan cebinde böyle büyük ve görece ağır bir telefon taşıyınca, tüm işini ondan halletmek istiyor. E bunun için de note serisi biçilmiş kaftan. Üstelik aksesuar genişliği ve bu aksesuarların sunduğu esneklik de yabana atılır cinsten değil. Bugün ek aparatlarla telefonu pcye çevirebiliyorsunuz. Evet bunu örneğin mate 10 proda da yapabiliyorsunuz ama samsungun istasyonu, insanlara daha fazla aygıt bağlama imkanı sunuyor.

    Sonuç olarak note serisi biraz heyecanını kaybetmeye başlamış olsa da kemik kitlesi nedeniyle var olmaya devam edecektir. Samsungun serinin fiyatını düşürmesi de beklenmemeli çünkü, fiyat aynı zamanda prestijdir ve note serisi, marka içerisinde en prestijli serilerden biridir. Hatta android dünyasında da prestijli bir konumdadır desek, yanlış olmayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 31 Temmuz 2018; 7:37:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • olursa yüz okuma özelliği olabilmesi için sadece ön kamera yeterli değil sensörler için de alan lazım

  • asphalt 9 p20 proda kirin den dolayı sıkıntı oluyor demişsiniz fakat mate 10 proda en kaliteli grafikte sıkıntısız oynuyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kymelria

    asphalt 9 p20 proda kirin den dolayı sıkıntı oluyor demişsiniz fakat mate 10 proda en kaliteli grafikte sıkıntısız oynuyorum
    Katılıyorum,
    Mate 10 pro, P20 pro dan daha iyi herşeyiyle....
  • hoş geliyorda geç geliyor. şu samsung dışında bir telefon alim dedim bekledim mate 20 proyu derken krizdir boykottur şimdi vestele casper e bakıyoruz yerli malına destek diye.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.