Şimdi Ara

EA, Fortnite benzeri 'ücretsiz' bir oyun üzerinde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Oyun dünyasının dev ismi Electronic Arts, Free-To-Play oyun kategorisine adım atmak istiyor. Son olarak Fortnite'ın bu alanda yakaladığı başarıdan etkilenen şirket, çok yakında ücretsiz bir 'shooter' oyunuyla karşımıza çıkabilir.



    Şirket yatırımcılarıyla geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir telekonferans sırasında konuşan EA mali işler müdürü Blake Jorgensen,"Tamamıyla free-to-play yapıya sahip bağımsız bir oyun üzerinde çalıştığımızı söyleyebilirim. Bu oyun Battlefield benzeri bir shooter veya farklı bir türe ait bir yapım olabilir. Ancak elbette bunlar şu an için henüz konuşma aşamasında." sözlerini kullanıyor.



    Ayrıca Bkz.Origin Access Premier üyelik dönemi başlıyor: İşte fiyatı

    Battlefield V ile ilgili de bazı ifadeler kullanan Blake Jorgensen, Battlefield V'in battle royale modunun ücretsiz olabileceği yönündeki söylentileri yalanladı. Yeni oyunun tüm diğer Battlefield yapımları gibi dopdolu geleceğini belirten Jorgensen, ayrıca olası bir free-to-play nişancı oyununun şirketin Battlefield serisine olan ilgisini etkilemeyeceğini söyledi ve yatırımcılara bu konuda güven verdi.



    Fortnite Mayıs ayında rekor kırmıştı




    Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmesinin ardından kısa sürede dünyanın en popüler oyunu haline gelen Fortnite, ücretsiz bir oyun olmasına rağmen Mayıs ayında tam 318 milyon dolar gelir elde etmiş ve önemli bir rekora imza atmıştı.



    Bildiğiniz gibi Fortnite'ı ücretsiz bir şekilde indirip battle royale oyun deneyimini hemen yaşamaya başlayabiliyorsunuz. Ancak yapımcı ekip Epic Games; kıyafet, karakter, ekipman ve hatta dans hareketleri gibi ekstra ögeleri uygulama içi satın alma yöntemiyle oyunculara sunuyor. EA'nın da free-to-play yapımında benzer bir strateji izlemesi bekleniyor. 
      







  • EA ve ücretsiz?
  • Bu video geldi direkt aklıma 😂
    https://youtu.be/aRu_r4vVyxE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 31 Temmuz 2018; 0:10:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim bildigim ea gunahini ucretsiz vermez. en ihtimal free to play, pay to win modeli olur.

  • Ücretsiz olması sanki iyiymiş gibi ea ücretsiz vermez gibi şeyler yazılmış. Adamlar iyilik mi yapıyor sanki f2p günümüzün bir numaralı sömürme politikasıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı okuyunca direk aklıma bu video geldi

    https://youtu.be/OXIBJQhGytQ

  • Bf5 de premium kaldırmalar, ücretsiz içerik sunmalar.beleş oyun çıkarmalar.birde bunları oyuncuları düşünüyormuş gibi lanse etmeler.

    micro ödemeler oyun dünyasının kanseri bence ama EA ı bile yola getirmesinden keyif almadım diyemem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece oyunun CD'sini satın alıp oyundan keyif alma devrini bitirdiler. Yok DLC'si, yok haritası, yok item'i diye diye. Ücretsiz oyun diye bir şey mümkün değil. Ücretsiz oyunların da mantığı belli. Parası olan kazanır.

  • EA ve ücretsiz. Bunlar çok tehlikeli kelimeler, bir araya gelmemesi lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklı olan ea ücretsiz oyunlarından uzak durur

  • İsterse bütün firmalar bu tarz oyun çıkarsın, hiçbiri Fortnite gibi güzel olmaz. 30 tl'ye svaş biletinin verdiği hediyeler bile parasını hakediyor.

  • Indirmesi ucretsizdir onun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA ücretsiz oy.. "Devamını okumak için 4.99 € ödeyiniz."

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıllar önce ücretsiz Battlefield Heroes gibi mükemmel bir oyun yapıp değerini bilememiş firma EA. Oyun oynamayı hiç sevmezdim ama bu oyunu gördüğüm gün yükleyip deliler gibi oynadım. Hem grafik hem de oynayış olarak şuan ortalığı kasıp kavuran Fortnite'ın aynısıydı neredeyse. Çok güzel de oyun modları vardı (Bayrak kapmaca, Kill yarışı, Roket ateşleme vs.) Reklamı iyi yapılmayınca arada kaynadı gitti.
  • ea hiçbir şeyi bedava vermez bunu her oyuncu biliyor
    starwars battlefront 2 ortada
    yada hangi oyunu tam yaptılar ki 60 usd istiyorlar
    ea yada ubisoft oyunları bende hiçbir beklenti oluşturmuyor
    zamanında downgrade bozuk yarım oyunlar üstelik istedikleri 60 usd oyunlara loot box gibi şeker görünümlü kumar eklemediler mi
    daha kötü bir şey var ea oyunlarında çalışan ekiplerde öyle salak adamlardan oluşuyor ki multiplayer oyunlarda buff and nerf dediğimiz dengeleri rezil yapıyorlar oyun oynanmaz hale geliyor
    kimse kusura bakmasın ama sony ps oyunlarının kalitesi var ama multiplayer oyunlarda blizzard iyi

  • ea, hangi platform için olursa olsun en kral ücretsiz oyunu yapsa dahi bulaşmam. paragöz firma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz diye birşey yok eninde sonunda oyun içi para ödüyorsunuz. Fortnite'da da battlepass almak için bir sefer de olsa 1000Vbuck satın almanız gerekiyor, yoksa
    hiçbir ödül kazanamazsınız, boş boş oynarsınız. Fortnite'da sonradan ücretsiz Vbuck kazanılabiliyor ve diğer battlepass'ler ücretsiz alınabiliyor.
    EA ise ölmüş sinekten yağ çıkaracaktır orası kesin.
  • bundan 20 yıl önce söyle düşünüyordum !
    keşke tüm oyunların tamamının %50 si oynanabilir olsa
    bu şekilde oyun iyi ise oyunun geri kalanını satın alma fırsatı sunulsa
    ama işte o dönemler oyunlar o kadar berbattı ki ; her yapımcı firma ürününü
    sattım gitti mantığı ile pazarlayarak para kazanıyordu,
    oyunlardaki demo mantığı bile neredeyse 10 bölüm olan bir oyunun 2. bölümünün yarısı gibi dağıtıldığını düşünürseniz ! oyuncu ile oyun üreten firma arasındaki
    yetersiz iletişim ve bağ kurma becerisinin ne kadar berbat olduğunu fark edersiniz ! sonuç olarak mesele para kazanmaksa ! zamanla para kazanılır ama para ile zaman kazanılmayacağı gerçeğini fark edince ve piyasada bu kadar üretici olup ta birinin yapmadığı güzelliği diğeri yapınca zaten şunun şurasında oyun oynayan aslan payının zamanının kısıtlı olması sonrası bu kaçınılmazdı !

    bir sonrası için kehanetim artık ne zaman olur bilemem ama
    ileride tam sürüm oyunlar reklam barındıracak şekilde ücretsiz olacak
    dahası bu reklamlar öyle 3 saniye bekle 5 saniye bekle video izlemek zorunda olmayacağınız ! arka fon duvarında ; iste bak, ister bakma, arka plandaki sanal alandaki sanal reklam panosu şeklinde olacaktır. ve ilerideki oyun güncellemeleri oyun eksikleri için değil de ; güncellenen reklam panosu için olacaktır. yani reklam veren firmalar bile süresiz değil süreli sanal reklam alanı kiralıyor gibi olacaklardır. birde reklamsız tam sürüm için klasik oyun satın alma seçeneği de olacağını öngörüyorum ! :) zaten bunu şimdiden youtube başlatmış diyerekten son noktayı burada koyuyorum ! :)





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.