Şimdi Ara

Karşınızda Tesla'nın sınırlı sayıda üretmiş olduğu karbon fiber sörf tahtaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Ünlü girişimci Elon Musk, pek çok farklı başarılı atılımın ardından bu sefer sörf tahtası işine gireceğini duyurdu. Tesla, sabahın erken saatlerinde online alışveriş sitesi üzerinden ürünün görsellerini, fiyatını ve daha çok detayını yayınladı
     
    İlk etapta sınırlı sayıda üretileceği duyurulan sörf tahtaları, 1500 dolarlık bir fiyatla karşımıza çıkıyor. Fiyatıyla pek çok internet kullanıcısının dikkatini çeken ürün, diğer sörf tahtaları ile kıyaslandığında oldukça yüksek bir fiyat bandında yer alıyor. Ürünün kullanıcılardan ve eleştirmenlerden nasıl tepkiler alacağı ve beklentileri karşılayıp karşılayamayacağı oldukça büyük bir merak konusu.
     
     

    Ürün Tanıtımı:

     
    Lost Surfboards ile Tesla Tasarım Stüdyosu’nun iş birliği içerisinde tasarlamış olduğu ve sınırlı sayıda üretilen Tesla Surfboard'un yüzeyi, tüm araçlarımızda kullanılan yüksek kalite kaplama malzemeleri ile kaplanmıştır. Ayrıca ürünün üst(güverte) kısmı karbon fiber ile güçlendirilmiştir. Ürün, Tesla S, X ve 3 araçlarının içinde veya dışında rahatça taşınabilecek ebattadır. Her sörf tahtası siparişe göre özel olarak üretilmektedir ve sadece 200 adet üretilecektir.”
     







  • Batı kökenli firmalar bu "özel seri" işlerinden iyi anlıyorlar. İngiliz firmalar özellikle bu iş üzerine çalışıyorlar resmen, Amerikan firmalar nadir olsa da bu işe giriyorlar. Doğu kökenli firmalarda böyle şeylere rastlamak pek mümkün değil, daha çok fiyat/performans odaklı çalışıyorlar. Kültürlerin firmalar üzerine etkisi :)

  • Tesla deyince aklıma suyun üstünde uçan sörf tahtası gelmişti

    Özel yapımda olsa, uçmadıkça ve köpekbalığına yem oldukça ne yapayım böyle pahalı bir sörf zımbırtısını
  • Auto pilot var mı yada ilerde olacak diyip şimdi mi fiyata dahil etmişler?

  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    sörf tahtalarının fiyatları zaten bayağı yuksek bence özel ve seri ve corbon fiber yapıda olan sınırlı üretim tahta için bayagı uygun bile fiyatı. buradan kontrol edebilirsin.lostsurfboards


    Karşınızda Tesla'nın sınırlı sayıda üretmiş olduğu karbon fiber sörf tahtaları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blood.army -- 29 Temmuz 2018; 14:55:33 >




  • yorumculuklar Y kullanıcısına yanıt
    Batılılar imaj üzerine ciddi çalışıyorlar zaten en iyi yaptıkları şey pazarlama o yüzden de tavan yapıyor karizma sonrada bu tür değişik şeyler satmakta kolay oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yorumculuklar Y kullanıcısına yanıt
    Arap ulkelerinde aksine had safhada hem de her alanda herseyde ozel uretim vardir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.