Şimdi Ara

Fortnite yeni bir dönemin başlangıcı olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ücretsiz olmasına rağmen kısa sürede büyük bir gelir elde etmeyi başaran hayatta kalma oyunu Fortnite oyun dünyasının da gündeminde. Önümüzdeki yıl rekor gelirlere ulaşması beklenen Fortnite sektörü de şekillendirecek gibi duruyor.


     


    Birkaç etken unsur


     


    Açık dünya hayatta kalma türünde yer alan Fortnite, Android hariç diğer tüm platformlarda yayında. Önümüzdeki haftalarda da Android için indirmeye sunulacak. Bu bakımdan geniş bir oyuncu kitlesine hitap ediyor.


     


    Ayrıca Bkz.Fortnite Android sürümü Galaxy Note 9 ile gelebilir

    Ücretsiz olarak sunulan oyun, iç dengeleri bozmayacak şekilde ilgi çekici kozmetik türü satışlarla oyuncuları cezbediyor. Bu sayede herhangi bir avantajı olmasa bile oyuncular eşyalara tonla para harcayabiliyor.


     


    Yukarıda saydığımız etkenler EA için yeni yol haritasında yer alıyor. Firmanın patronu Andrew Wilson çoklu platform desteği sunan oyunların hazırlığı içerisinde olduklarını belirtiyor. Evinde konsol, PC, mobil cihazlardan bir tanesi bile olsa bu tür bir oyunun oynanabileceğini ve insanları bir araya getirebileceğini düşünüyor.


     


    Firma yakın dönemde PC ve konsol üzerinde beğenilen oyunlarını mobile getirme veya mobilde beğenilen oyununu masaüstüne çıkarma şeklinde bir strateji izleyecek. Bunu yakın zamanda duyurmaya hazırlanıyor.


     


    Şimdilik ilk haber EA cephesinden gelmiş olsa da farklı stüdyoların geniş çaplı oyun alanı sunan projelerinin olduğu duyuluyor. Bu bakımdan yakın zamanda yeni rakipler görebiliriz.


     







  • Bu kadar güçlü mobil cihazlar varken elimizde Candy Crush para odaklı oyunlara takılı bırakılmaktan kurtulmuş oluruz umarım.

  • Ben rockstar gamesten getirdiği eski gtalardan sonra mobile yönelik bir Gta bekliyorum ama onlar telefonların Gta 4 kaldırabilecek seviyeye gelmesini bekliyor galiba.

  • Bu yeni dönem pubg ile başlamış olmasın sakın çok bilgili dh editörleri ?

  • Ucretsizligine aldan oyna kaptir kendini sonra oyun icinden satin almalar .. Zekice para kazanma metodu .


    Bastan ucretli olup oyle indir veya kisa surede iade etmeler ile ugrasmaktansa hosuna gidiyorsa harcamasini da yaparsin ...


    Ilginc bir para kazanma metodu tutulmus anlasilan ...

  • Sayılan şeyleri Fortnite başlatmadı. Oyun içi alımlar, beğenilen oyunun mobile gelmesi ve çoklu platform desteği olan oyunlar zaten yıllardır var.
  • EA gider p2w yapar, fortnite şeklinde olacağını zannetmiyorum. dev firmalardan oyun sektörüne düşen açgözlülük payının %80' ini tek başına karşılar. çok oyun yapımcısını imha etti. yıllardır golden shit ödülünü EA' ya boşuna vermiyorlar.


    veba gibi EA ismini gördüğünüz yerde kaçın, ön sipariş falan vermeyin, oyun basınının EA oyunlarına verdiği notlara güvenmeyin.

  • Paragraflar arasında neden 10 satır boşluk var sayın editör?
  • Pubg ve Fortnite hiç oynamadım ama ne zaman haberlerini okusam aklıma Worms geliyor. Süre geçtikçe harita küçülüyormuş wormste de sular yükseliyordu etraftan silah toplama Wormste de vardı tüm platformlarda bir Worms oyunu olsa güzel olurdu evde işte cepte minik kurtçuklarla çatışırdık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fortinte yon verebilir demissiniz ama Fortniteye kim yon vermis? kimin cakmasi Fortnite?

  • Kesinlikle yeni bir dönemin başlangıcı değil. Boş bir oyun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battle royale'i popüler hale getiren bir oyun varsa, yani siz DH editörlerinin yeni bir dönem dediği oyun varsa da o da Pubg'dir fortnayt zırtapozu değil. Pubg'yi güncel battle royale'ler arasında en iyisi diye oynuyorum yoksa o da aman aman devrim niteliğinde bir oyun değil.





    Fortnite yeni bir dönemin başlangıcı olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 1 Ağustos 2018; 0:11:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fortnite gibi tırt bir oyunun yeni bir dönemin başlangıcı sayılması gelecek için bence sıkıntılı bir durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.