Şimdi Ara

YAPILANDIRMA Bİ BAKIN (nomad silme ):))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben full intim. 70 levelden sonra full str vermeyi düşünüyorum.Ve bichon skillerini açmayı düşünüyorum sizce bu nasıl bi yapılandırmadır tutarmı sizce yorumlarınızı bekliyorum

• eğer üstümde kesinlikle 42 int fazladan bulunacak diyosan aç
    bu char yapılandırmasıyla mag balance ın %87 oluyor çıplak haldeyken
    %100e çıkarman için 42 inte gereksinimin var ...
    42 int tutturmak zor olsa gerek
  • peki full int 80 sağlam olabilirmi 80 level str ciyi yatırabilirmi ?
  • Bana sorarsan full ınt dewam et madem nuker oldun nukerın kralı ol
  • bence guzel full int pvp de eziq oluyo
  • 70 den sonra str basman ii olabilir hp de artar
  • Bence 80 e kadar full int ver.Daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OLM MANYAQMISIN SAKIN STR YE WERME FULL İNT GİT EGER BEN CARIMI BATIRMAK İSTİYORUM DERSEN BEN ORASINA KARISMAM AMA BEN SENİN İİLİĞİN İÇİN SOLUYORUM O KADAR UĞRASMISSIN KOLAY DEİL SAATLERCEBASINDA DURMAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: [O]range

Bana sorarsan full ınt dewam et madem nuker oldun nukerın kralı ol

Str verirsen Charı Sil Bence Nuker Olduysan Nuker Dewam et Charı bozma BeNce
  • Sakın ama sakın str verme Charın balansını bozarsın.. Sen full int devam et güzel bir shield ve armor elbiseler ++ Cold buff skillerini maxlarsan veya Heuksel'in alttaki pasifini maxla 60 lvl'de maxlaniyor ordan HP geliyor zaten.. Bütün itemlerine Full str bas .. Ve korkma Int böyle olur.. Full INT Nuker başkası hikaye...!

Bu son zamanlarda hep görüyorum millet birbirinden görerek özenti bir şekilde bilmem kaç lvl'e kadar int sonra Str bi daha int 3 int 1 str yaww Allah aşkına nedir bu çorba gibi ya nukersin ya intsin.. Bu ikisinin arasında bozuk bir balans nereye kadar.?? Saçmalık.. Yazık günah charlarını bozduklarının farkında değiller..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossomaster -- 8 Nisan 2007; 19:41:08 >
  • 70 lvl full int kasmış biri olarak diyorum ki 80 lvl e geldiginde üzerinde 44 ve üzeri int olursa bence açabilirsin,neden çünkü pvp ortamına dalacaksın hp e gereksinip duyup bicheon skillerini kullanacaksın ve senin verdigin statlar o zaman kendini fark ettirecek.unutmaki her str point hp ni ve psy atağını arttıracaktır.

şöyle bir durumda var 80 e kadar int e vermiş bir nukerle senin mag atğın aynı olmayacak o adam da sende farzedelim kıyafetlerdeki str ve int leri 5 lediniz o adam sana nuke attıgında 5 k vuracak sen ona attıgında 4 k vuracaksın.bicheon skillerini kullanacaksın o zman fark ortaya çıkacak .adam sana 5 k nuke 250 250 250 250 vuracak sen ona 4 k nuke 300 300 300 300 + senin hp digerine oranla yüksek olacağından şansın biraz artabilir..

Mantıken olay budur aslında.
    not:gece yarısı yorumu

• quote:

Orjinalden alıntı: C_nedra

peki full int 80 sağlam olabilirmi 80 level str ciyi yatırabilirmi ?

STR ci adamı elinde sun olan adamın bile yatırması basit değildir, ama bu oyun grup işi ve ben önden giderken arkamda bana destek veren vuruşları yüksek bir full int bulundururum ki full intlerde önlerine full str bir adam almadıkça tek başlarına koca bir hiçler. Oyunda kaç kişi tek başına takılıyor ? siz tek takılıyorsanız yabancılar kaç kişi sizin aklınızı alıyor ?
  • Yanlışsın.. Koca bir yanlışlık var yazdıklarında.. Full int nuker vur kaç yapar. Elinde sun bile olsa yatırması zordur diyorsun buda koca bir yanlış. Yatır batırla ilk önce açar sonra tek atış...! Hiç unutma zannedersem senin karşına şimdiye kadar sağlam bir full int çıkmamış.! yada hep kendinden eziklerle Pvp veya hunt. thief takılmışsın. İnşallah tepeden aşağı sağlam bir nuke yersin o zaman beni hatırla :). Bunlar alaycı olsun diye yazmadım oyunun gerçeklerii..
  • oyunun tam olarak ne olduğunundan haberim var üzülme sen, sağlam nukerlerde gördük merak etme, en fazla dmg 10k yedim nukerden ama bu damage bile bir STR ciyi teke tekte alması için yeterli değil ki benim charım tam full STR değil. 3 critimin gelmesine bakar karşımdaki intçi, başka bişey değil.
  • Yaw öyle bir konuşuyorsunki sanki hiç bu oyunu oynamamış insanların takıldığı bir ortamdaymışsın gibi biraz fazla atıyorsun bence sen.Bence biraz daha düşünüp öyle yorum yazmalısın.. Sanki bir str tek atışta 10K vurabiliyor .? Str nin en fazla vuruşu ne kadar.?? sen onu söyle.? Bir nuker teke tekte bir str'yi Öyle bir alırki hatta 2 str yi yan yana bile alır sağlam bir nuker.www.youtube.com gir oraya adamlar çekmişler izleyebilirsin ..

Amacım tartışmak değil senide küçük görmüyorum ama biraz daha sağlam at bence . Yani sen str bir chara sahip olabilirsin. Ama bu oyunun mantalitesinide arka plana atmamalısın yorumlarında. öyle değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossomaster -- 8 Nisan 2007; 23:46:48 >

• Ben str charın 10k vurması gibi birşeyden sözettiğimi hatırlamıyorum, sadece önüme gelen intçileri 3 critte aldığımı ve bana bugüne kadar en çok dmg veren nukenin 10k vurduğunu söyledim. Benim charım full str değil ve verilmiş olan bir miktar inti var, buda azda olsa mag def demek, bana 10k vuran charın elinde sun spear vardı (nickini tam hatırlayamadım ama Me1ody di sanırım) ve üzerimdeki garmentler +3 olmasının yanında dökülüyordu.Şimdi ise setlerimi +4 yaptım. +7 yapmak için 12-13 crit glaive arıyorum (şuanki 8crit) Ayrıca şuan ellerinde sun sword olanlar 9k dmgli nukeyi geçemiyorlar ve oyunda hp için kırmızı potun yanında hem mp hem hp için turuncu potta verilmişki kullanasın (ama ona bile gerek kalmıyor). Oyuna girdiğimde bikaç sunlu adamdan özellikle nuke atmaları için rica edicem ve ss alıcam daha sonra koyarım.
  • Yani kısacası Nuker ve Str ---- En Önemli olan İtemlerdir.. Full str - int basılı iyi itemi olan bir charın varsa iyisin demektir. Birde ikincisi 10K vurdun demedim bir int bir strye 2 veya 3 vuruşta yani bir strnin str - mana farkı kadar en fazla vurabilir. bir str de bir inte en fazla 2 veya 3 vuruşta alabilir. ( Shield Br ve vuruş max min aralığını hesaba ilave edersek değişiklikler olabilir ) Demek istediğim bir int aynı lvl bir str ile başa baş ve hatta çoğusunda galip gelecek şekilde mücadele edebilir. Bunlar ıspatlanmış ve bir çoğuda videolanmıştır. Şimdi bu saatten sonra kalkıpta aksini ispatlamaya çalışmak sadece mide bulandırır bunun tartışmasını bile yapmamız bence pekte birşey değiştirmez. Her zaman heryerde söylerim izlediklerim ve gördüklerimde bunun ispatidir. Nuker her zaman ama her zaman STR charlardan daha üstün çıkmıştır. Bu saatten sonrada bu değişmez bence..

İyi forumlar..
  • quote:

ossomaster;
    Str nin en fazla vuruşu ne kadar.??

crit 13 k
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.