Şimdi Ara

Hulu, bilim-kurgu dizisi The First'ün ilk fragmanını yayımladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Handmaid's Tale, Runaways ve Castle Rock gibi dikkat çekici dizileri ile her geçen orijinal içerik alanında daha iddialı hale gelen Hulu, ses getirecek orijinal dizilerine bir yenisini daha ekliyor. Online içerik devi, bu yıl yayımlanacak yeni bilim-kurgu dizisi The First'ün ilk fragmanını paylaştı.
     
    Son yılların en sevilen dizilerinden House of Cards'ın yaratıcısı olan Beau Willimon'ün senaristliğini üstlendiği The First, yakın gelecekte geçiyor ve Mars'ta koloni kurmak için verilen mücadeleyi anlatıyor. Mars'a gidecek astronotların ve sevdiklerinin hikayesine odaklanacak dizi, insanoğlunun uzak ufukları keşfetme isteğini ve bu istek uğruna göze aldığı fedakarlıkları işleyecek.
     
    The First için yayımlanan ilk fragman, gerçekçi yapısı ve uzaya açılırken geride bırakılanlara odaklanmasıyla Interstellar'dan izler taşıyor.  
     
    Usta oyuncu Sean Penn'in başrolünü üstlendiği dizinin başrollerinde Penn'e Natascha McElhone, Rey Lucas, LisaGay Hamilton, Hannah Ware, Oded Fehr ve James Ransone eşlik ediyor. The First, 14 Eylül'de yayımlanmaya başlayacak.
     



  • Madem güneş tepeden vurdu, gölge ayağımızın altıdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scene -- 26 Temmuz 2018; 23:6:6 >
  • Bilim kurgu adi altinda, dram dizilerini milletin onune koyuyorlar. Eminim ki bunda da 10% bilim, %80 ask dram vardir.
    Nerede o Stargate Sg-1, Stargate Atlantis dizileri........

  • ozancn kullanıcısına yanıt
    Kardeş biraz saçmalamışsın. Bahsettiğin diziler biraz fantastiğe kaçıyor. Bu dizi gerçekçi bir yapıya sahip. İnterstellar ve The Martian gibi olabilir. Senin için The Expanse gibi diziler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.