Şimdi Ara

Valve bir haftada 100 bin kullanıcıyı engelledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyunlarda hile yapmak dengeyi ve tecrübeyi bozan en önemli etkenlerden birisi. Oyun geliştiricileri ve platform sahipleri bu konuda sıkı bir politika takip etmeye çalışıyor. Valve bu konuda bir rekor kırdı.


     


    Tolerans yok


     


    Açıklanan verilere göre Valve hile takip sistemi (VAC)18 ve 19 Temmuz 2018 tarihlerinde toplam 90 bin kişiyi engelleyerek rekor kırdı. Sistemin devreye alındığı 2002 yılından bu yana en yüksek rakama ulaşıldı. Sonraki günlerde yapılan engellemeler ile sayı 100 bini geçti.


     


    Ayrıca Bkz.Candy Crush yapımcısından bu kez farklı bir tema

    Veriler kullanıcıların Steam hesaplarından alındığı için bazı eksik rakamlar da olabileceği ifade ediliyor. Sonraki hafta taramasında bu rakamların da tablolara yansıyacağı ifade ediliyor.


     


    Engellenen kullanıcılar Counter-Strike: Global Offensive ve Team Fortress 2 gibi pek çok oyunda tespit edilenler. Sistem toplamda 300 civarında oyunda etkili tarama yapıyor. Engellemeler çok kesin ve destek ekibi buna müdahale edemiyor. Sadece sistemin kendisi bazı incelemelerde sonra yasağı kaldırabiliyor.


     


    Engellenen kullanıcılar takip sisteminin olduğu hiçbir oyunu oynayamıyor. Sadece sistemin işlemediği belirli oyunlarda yer alma imkânı mevcut.


     







  • Bu aralar hilesiz rekabetçi oynamak için fırsat. Birkaç aya kalmaz eski haline döner.

  • pc de oyun oynamamak için en buyuk neden bu hilecilerdir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yeni nesil niye oyun deyince sadece online düşünüyor

  • HL3 hala yok !
    varsa yoksa CS yaw sıkıldık artık !

  • Cs'de hileci bitmez. 100 bin engellerler 1 ay sonra 150 bin gelir.

    Aç yeni hesap, 5 dolar oyuna ver gir tekrar. Seviye sıfırlanacak ama adam hileci zaten eski seviyesine kısa sürede gelir tekrar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: methotrexat

    bu yeni nesil niye oyun deyince sadece online düşünüyor
    Nesil ile ne alakasi var ki? eski single player oyunlarin kalitesi simdi yok malesef. Oyun genellikle mp oldugu icin para oderim. Sp oyuna para vermek sacma geliyor, ozellikle boyle bir ulkede...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hileye değil de şu Rus lara ve moron Türk lere bir çözüm bulsunlar. Hile ile baş edebiliyoruz da bu moronlarla baş edemiyoruz.
  • Büyük yapımcılar daha çok sömürmek için online a yöneliyorlar ama single ölmüş değil. Single deyince sadece aaa düşünülmezse diğer fiyat skalalarında da kaliteli oyunlar var. aaa oyunlar için ise indirim beklenebilir. Sonuçta stok sorunu yok. Bende fikrinin bu olduğu kanaati uyanmasa da sadece korsana karşı olmayanlar için single a para vermek saçma gelebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.