Şimdi Ara

Samsung da oyuncu odaklı telefon furyasına katılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son dönemde akıllı telefon pazarında oyuncu odaklı bir trend başlamış durumda. Nokia N-Gage ile beklediği çıkışı yapamayan oyuncu odaklı telefon trendi Razer Phone ile yeniden kendisine umut buldu. Trend gittikçe yükseliyor.

     

    Samsung oyuncu telefonu neler sunacak?

     

    Sektörden gelen bilgilere göre Samsung da bir oyuncu telefonu hazırlığı içerisinde. Pek çok teknolojiyi kendisi geliştiren ve kullanan Samsung için oyuncu telefonu hazırlamak çok da zor değil.

     

    Ayrıca Bkz.Meizu 16 piyasayı sallamaya geliyor

    Henüz oyuncu odaklı telefon ile ilgili herhangi bir bilgi mevcut değil. Bununla birlikte Super AMOLED ekran, Snapdragon 845 yonga seti, üst seviye RAM ve depolama kapasitesi gibi özellikler şaşırtıcı olmaz. 

     

    Bununla birlikte donanım konusunda belirli bir kısıtlama içerisinde olan mobil oyun dünyasında farklılaşmak oldukça zor. İşlemci, ekran, RAM, depolama kapasitesi gibi bileşenler belirli bir kataloğun dışına çıkamıyor. Üreticiler bunlar üzerinde iyileştirmeler yaparak farklılaşmaya çalışıyor.

     

    Razer Phone modelinde 120Hz ekran oyunlara biraz daha canlılık katmıştı. Asus ise yüksek saat frekansı ve özel soğutma sistemi ile geldi. Xiaomi ve ZTE de tasarım tarafında dikkat çekici çalışmalar ile karşımızda çıktı. Samsung nasıl bir sürpriz hazırladı merak konusu. Özellikle yeni GPU geliştirme iddiaları odağında oyuncu odaklı bir telefon da anlamlı geliyor.

     

    Akıllı telefon pazarının lideri olmasına rağmen Samsung’un oyuncu odaklı akıllı telefonunun operatöre özel olması sürpriz olmaz. Bilindiği üzere Galaxy S Active serisi ABD operatörlerine özel olarak kalmıştı.

     







  • haber okuyalım diye girdik, henüz böyle bir girişim mevcut değil minvalinde cümleler var. E oturup dur bir şeyler karalayalım mı dedin ?

  • Baslik samsungun oyuncu telefonu cikaracagini belirtiyor. İcerikte ise hep varsayim ve temwnni. Varsayim uzerinr haber mi olur? Hic bir kaynak, duyum, sizinti vs hic bisi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razerin hem tasarımı iyi hem de odağı iyi. Bence o marka ile sınırlı kalsın. Hepsi batırmasın sektörü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aman samsung wc matiği duymasın!

  • Bu aralar kimseyi haberler ilgilendirmiyor nedense. Sağa sola sataşma başlığı bahane vs den ibaret olmuş yorumlar, haberi oku geç millet günde elli tane haber yazıyor.

  • Haberci taklidi yapmak bu olsa gerek.

  • Bu editör bu siteye yakışmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exynos lu olmasin da kaynak kodlarini da yayinlasalar ...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengizhan72

    Bu aralar kimseyi haberler ilgilendirmiyor nedense. Sağa sola sataşma başlığı bahane vs den ibaret olmuş yorumlar, haberi oku geç millet günde elli tane haber yazıyor.
    Neyini okuyup gecim? Haber niteligi tasiyan tek cumle yok sadece zaman kaybi. Bosuna elestirmiyoruz. Gir bak profilime bu siteye 2006 da kayit olmusum 12 yil gecmis. 12 yildir giderek anasayfa haber kalitesi dusuyor bu gidiste siteyi takibi birakicam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.