Şimdi Ara

ßuyrun arkadaşLar X-trap için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işlem çok basit. Sürekli shoutboxta yazıp aramaktansa linke tıklamak yeterli idi. İşlemler çok basit sadece altta denilenleri yapın. 30 Pc bulunan cafe çalıştırıyorum hiçbir sorun yaşamadan Knight Onlineye giriyorum. Denemeden dediklerimi yapmadan boş yorum yapmayın. Küfür asla etmeyin. Sizde organ var ise biz mod ve adminlerdede o organdan var ettiğiniz küfür tek taraflı değildir. Burada size yardım için bulunuyoruz kullandığınız kelimeleri daha dikkatli seçiniz....

Şimdi yapılacak işlemler...

* PC yi resetleyin yeniden açılsın...
    * KnightOnlineyi açmaya çalışmadan alttaki dediklerimi uygulayın. Eğer öncelikle KnightOnlineye girmeye çalışır ve Xtrap hatası alırsanız bir daha reset atmanız gerekebilir.

* Bilgisayar açıldığında şu işlemleri sırası ile yapın

BAŞLAT a tıklayın (Ekranın sol alt köşesinde windows amblemide olan buton)
    ÇALIŞTIR ı seçin

Karşınıza bir ekran çıkacaktır. Çıkan ekrana

CMD yazın ve enterleyin. DOS ekranı karşınıza geldiğinde ekrana

ipconfig /flushdns yazın ve enterleyin.

Ekranda size DNS Ön Bellek Temizlendi Yazısı Gelecektir.

Daha sonra KnightOnline yi çalıştırın. Eğer Xtrap hatası alırsanız 2. kez yeniden deneyin.

Bu işlemden sonra 1. seferde hatra alabilirsiniz ancak ikinci seferde kesinlikle gireceksiniz.

EDİT : Çok Israr ettiniz ßende ekLedim dns...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adsızhesap2 -- 7 Nisan 2007; 9:26:23 >

• teşekkürler
  • herkes'in yararLanmasını isterim.çünkü ßu sorunLa karşıLaşan kişi sayısı oLdukça yüksek...
  • denicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: SheHiT
    denicem

denemekte yarar var
  • yok kardeş olmuo vallahi initializing dio kalıo başka çözüm yolu yok mu yaws?????
  • ya bende olumo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşLar ßiLgisayar'a reset atıp yeniden deneyin ayrıca reset atıp ßiLgisayar'ı açtıktan sonra kesinLikLe ko'ya girmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoWeDoR

arkadaşLar ßiLgisayar'a reset atıp yeniden deneyin ayrıca reset atıp ßiLgisayar'ı açtıktan sonra kesinLikLe ko'ya girmeyin

tamam işte res attım hatta bak bi daha atiim yine olmuo initizaling dio kalıo bi daa deniicem
  • nası giremiyonuz yaw bwn bunkarı yapmadan giriom
  • quote:

Orjinalden alıntı: armi33

nası giremiyonuz yaw bwn bunkarı yapmadan giriom

herkes senin gißi şansLı değiL işte sorunLa karşıLaşan çok kişi var dostum
  • quote:

Bu işlem çok basit. Sürekli shoutboxta yazıp aramaktansa linke tıklamak yeterli idi. İşlemler çok basit sadece altta denilenleri yapın. 30 Pc bulunan cafe çalıştırıyorum hiçbir sorun yaşamadan Knight Onlineye giriyorum. Denemeden dediklerimi yapmadan boş yorum yapmayın. Küfür asla etmeyin. Sizde organ var ise biz mod ve adminlerdede o organdan var ettiğiniz küfür tek taraflı değildir. Burada size yardım için bulunuyoruz kullandığınız kelimeleri daha dikkatli seçiniz....

Şimdi yapılacak işlemler...

* PC yi resetleyin yeniden açılsın...
    * KnightOnlineyi açmaya çalışmadan alttaki dediklerimi uygulayın. Eğer öncelikle KnightOnlineye girmeye çalışır ve Xtrap hatası alırsanız bir daha reset atmanız gerekebilir.

* Bilgisayar açıldığında şu işlemleri sırası ile yapın

BAŞLAT a tıklayın (Ekranın sol alt köşesinde windows amblemide olan buton)
    ÇALIŞTIR ı seçin

Karşınıza bir ekran çıkacaktır. Çıkan ekrana

CMD yazın ve enterleyin. DOS ekranı karşınıza geldiğinde ekrana

ipconfig /flush yazın ve enterleyin.

Ekranda size DNS Ön Bellek Temizlendi Yazısı Gelecektir.

Daha sonra KnightOnline yi çalıştırın. Eğer Xtrap hatası alırsanız 2. kez yeniden deneyin.

Bu işlemden sonra 1. seferde hatra alabilirsiniz ancak ikinci seferde kesinlikle gireceksiniz.

ipconfig /flush yazmışsın doğrusu ipconfig /flushdns olucak

• hayır yha ßen söyLediğim gißi yazdım oLdu...
  • quote:

hayır yha ßen söyLediğim gißi yazdım oLdu...

allah allah bi de öle deniim
  • Saolasın !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManiacFear
    Saolasın !!

maksat herkese yardımcı oLmak...hiç önemi yok !
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManiacFear

Saolasın !!

boş boş mu konuşuon yoksa girdin mi sahiden??
  • ScReaM95 ;
    sen yapamadın mı haLa ?
  • Evet bu işlem işe yarıyor ama bazen 2-3 kere denemek lazım...
  • ya bu böyle olmuycak her akşam her sabah bu hata oluyo doğru düzgün oyuna girilmiyo oyunun dıtı çıktı millet charlarını satıyo arkadaşlarımın çoğu oyunun dıııtııı çıktı die WoW oynuyo ama haklılar oyuna doğru düzgün giremiyoz pre alıyoz doğru düzgün girelim diye böyle hatalar alıyoruz.prenin yarısı bu hatalarla beraber bitiyo.KO'ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rico95 -- 6 Nisan 2007; 23:26:42 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.