Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy yönetmeni James Gunn kovuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Guardians of the Galaxy serisinin ünlü yönetmeni James Gunn, geçmiş yıllarda pedofiliyi ve tacizi en azından şaka anlamında öven gönderileri nedeniyle Marvel tarafından projeden çıkarıldı.


     


    Radara girdi


     


    Son dönemde özellikle Hollywood ünlüleri arasında ardı ardına cinsel taciz ve çocuk tacizi olayları patlak vermeye başladı. Weinstein gibi ünlü yapımcılardan Kevin Spacey gibi ünlü sanatçılara kadar pek çok şaşırtıcı isim bu olaylarda gündeme geldi.


     


    Ayrıca Bkz.Haftaya BİM ve A101 marketlerde önemli teknolojik ürünler var

    Guardians of the Galaxy 3 filminin çekimleri için yönetmenlik koltuğuna oturacak isim olan James Gunn da bundan payını alanlardan. Ünlü yönetmenin yıllar önce pedofiliyi ve tacizi şaka yollu da olsa övdüğü Twitter gönderileri ortaya çıkınca ortalık karıştı.


     


    James Gunn’ın geçmiş yıllarda yaptığı hataları kabul etmesine ve herkesten özür dilemesine karşın Marvel tarafından görevine son verildi. Böylece Guardians of the Galaxy 3 filmi yönetmensiz kalmış oldu.


     


    James Gunn ilk iki filmin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenmişti. 2020 yılında gösterime girmesi beklenen Guardians of the Galaxy 3 filminden ayrılması gecikmeye sebep olacak mı merak konusu.


     







  • James Gunn yoksa ilk iki filmin tadı da olmaz ve bu da çok kötü olur

  • Tutturamazlar gibime geliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.