Şimdi Ara

Honor Note 10'un lansman tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Huawei'nin alt markası Honor, yaklaşan amiral gemisi Honor Note 10'un lansman tarihini doğruladı. Cihaz, 31 Temmuz tarihinde Pekin'de düzenlenecek özel bir etkinlikte Çin pazarı için duyurulacak. Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca akıllı telefonla ilgili çok sayıda bilgi ortaya çıkmıştı. Dolayısı ile lansman tarihi dışında cihazla ilgili hemen hemen tüm detaylar biliniyor. Bugün şirket telefonun resmi olarak ne zaman tanıtılacağını da onayladı.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung, Galaxy Note ve Galaxy S+ serisini birleştirebilir!
    Şimdiye kadar duyduklarımıza göre Honor Note 10, Quad HD+ çözünürlükte 6.9 ??inç Super AMOLED ekrana sahip olacak. Ayrıca ekranın 18.5:9 görüntü oranı sunacağını belirtelim. Gücünü şirketin sekiz çekirdekli Kirin 970 yonga seti ve 6 GB RAM'den alacak cihazın 128 GB'lık dahili depolama alanına sahip olacağı belirtiyor. Ancak telefonda Honor 10 gibi microSD kart yuvası olmayabilir. Akıllı telefon Android Oreo 8.1 tabanlı EMUI 8.2 ile kutudan çıkacak.

     


    Global lansman Berlin'deki IFA fuarında yapılabilir


    Arka panelde 16 MP + 24 MP sensörlü çift kameraya yer verilmiş. Ön tarafta ise 24 MP selfie kamerası var. Hem ön hem de arka kameralar yapay zeka desteği ile çok daha iyi çekim yapabilecek. Honor Note 10'a 6.000 mAh kapasiteli hayli büyük bir pil güç verecek.

     

    Honor dün 30 Ağustos'ta IFA fuarında düzenleyeceği etkinliğin davetiyelerini göndermeye başladı. Söylentilere göre şirket bu etkinlikte Honor Note 10'un global lansmanını yapabilir. Ancak bu bilginin henüz resmi olarak teyit edilmediğini belirtelim. Dolayısı ile şu an için kesin konuşmak mümkün değil.








  • Hawehawe mantar gibi üremeye başladı.

  • hala mı kirin 970 yongası? kiin 980 tanılacakkken bunu kim niye alsın?

  • Bu tip telefonların pazar payının küçük olduğunu düşünüyorum hele de yüksek bir fiyattan çıkacağını düşünürsek satış rakamlarının az olacağı tahmin edilebilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zwanzig

    Bu tip telefonların pazar payının küçük olduğunu düşünüyorum hele de yüksek bir fiyattan çıkacağını düşünürsek satış rakamlarının az olacağı tahmin edilebilir.
    Ya gercekten su telefona 2999 komik

    2499 olsa alinirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.