Şimdi Ara

Spider-Man PS4 için Yeni Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Sony Interactive Entertainment ve Insomniac Games San Diego Comic-Con 2018'de Marvel’s Spider-Man için yeni tanıtımlar gerçekleştirdi.
     
    İlk olarak yayınlanan hikaye fragmanı ile birlikte Silver Sable'ın oyunda bulunacağı doğrulandı. Bunun yanı sıra fragmanda Peter, Mary Jane, Miles Morales, Norman Osborn, Electro, Rhino, Vulture ve Mr. Negative karakterleri de gösterildi.
     
    Ayrıca üçüncü ön sipariş bonusu duyuruldu. Marvel’s Spider-Man'i ön sipariş veren kullanıcılara “Spidey Suit Pack” indirilebilir içeriği ücretsiz olarak sunulacak ve bu indirilebilir içerikte Spider-Punk Suit, Iron Spider Suit ve beğenilen çizgi roman sanatçısı ve film karakter tasarımcısı Adi Granov tarafından oyun için yaratılan Velocity Suit bulunacak. Ön sipariş vermeyecek kullanıcılar bu kostümleri oyun içinde de açabilecek.
     
    Son olarak PlayStation 4 Pro limited edition paketi duyuruldu. İçinde “Amazing Red” 1TB PlayStation 4 Pro konsolu ve DualShock 4 kontrolcüsü, Marvel’s Spider-Man oyun Blu-ray diski ve dijital içerik bulunacak. Fiyat $399.99 USD / $499.99 CAD. Ayrıca Avrupa için standard PlayStation 4 limited edition ve birkaç bundle daha duyuruldu. Buradan göz atabilirsiniz. 
     
    Spider-Man 7 Eylül'de PlayStation 4 için çıkacak.

    Hikaye, Velocity Suit ve limited edition fragmanlarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.


     
     
     
     




  • Çok pis gaza geldim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nasil beklicez daha eylüle kadar, süper bu ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ile alakalı ne görsem acayip heyecanlanıyorum ama sonra Türkçe Altyazı gelmeyeceğini hatırlayınca hevesim kaçıyor:/
  • Xbox alıcaktım ps4 alıcam forza horizon serisi için alıcaktım zaten vazgeötim
  • Grafik tarzı çok güzel laa...100 TL olsada alsam..Hayatta bundan fazla vermem..Sırf o MARVEL şerefsizi yüzünden...Demek TR dil desteğine onay vermezsiniz..
  • çok kötü bir tasarım olmuş limited versiyonlar
  • O Dualshock 4'ün hali ne ya? Nasıl berbat bir tasarım yapsak diye kafa yormuşlar herhalde.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Videoları izledim, gaza gelmeden efendi efendi. Çok beğendim ama dönüp fiyatına tekrar baktım değişme var mı? Yok. Sonra Dijital Deluxe sürüm fiyatına baktım.. Neyse o yüzden heyecan yapmadan izledim ve çok beğendim. 2019 sonu gibi Gold sürüm vs çıkarsa 70-80TL ye alırım umarım dolar 9-10TL olmaz ise.
  • Yeni batman oyununu da keşke imsoniac studio yapsaydı
  • şimdi size DH/BSC kullanıcısı taklidi yapıcam; türkçeeeeeeeee, türkçeeeeeeeeeeeeeeeeee, türkçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
  • Sokaktaki adamlar öyle duruyor yeeeaaaaa 3/10 :d
  • mükemmel çok pis gaza geldim eylül olsada oynasak bu efsane spiderman oyununu oynamadan bile belli oluyor efsane bir spiderman oyunu yapmış adamlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drima

    Videoları izledim, gaza gelmeden efendi efendi. Çok beğendim ama dönüp fiyatına tekrar baktım değişme var mı? Yok. Sonra Dijital Deluxe sürüm fiyatına baktım.. Neyse o yüzden heyecan yapmadan izledim ve çok beğendim. 2019 sonu gibi Gold sürüm vs çıkarsa 70-80TL ye alırım umarım dolar 9-10TL olmaz ise.
    Fiyat düşüşünü beklemek bir seçim, ama bence daha karlı bir yöntem var. Oyunun çıkışına çok az kala ön sipariş olarak satın alıyorsun, sec ya da pri hakkını satışa çıkarıyorsun genellikle aynı gün ya da ertesi günü gidiyor hemen. 3 - 5 mesaj ard arda aldığın oluyor özellikle Exclusive oyunsa. Paranın yaklaşık yarısı tekrar cebine dönüyor çok kısa sürede.

    Sonra oyunu bitiriyorsun ortalama 1 - 2 hafta gibi bir sürede. Onu da satışa koyuyorsun ilk aylarda oyunların sürekli alış verişi döndüğü için bir kaç gün içinde o da satılıyor. Aldığın fiyattan gitmiş oluyor, ya da duruma göre ortalama 10 lira gibi bir zarardan gitmiş oluyor oyun.

    Fiyat ucuzlaması dönemine kadar hemen hemen herkes oynayıp bitirdiği için tekrar satmak ya daha çok zararına oluyor ya da uzun süre hiç satılmıyor. Ama arşivciysen her türlü beklemek daha karlı olur. PS4 aldığım günden bu yana senelerdir hep böyle yaparım, onca oyun oynadım yıllardır ve toplamda oyunlara ne kadar para harcamışsındır diye sorsan 150 lirayı geçmemiştir. Ben referanslı üyeyim, diğer referanslı üyelerle alış veriş ettikçe zaten hiçbir sorunla da karşılaşmadım şu güne kadar.
  • Her şey çok iyi gözüküyor zaten Insomniac Games, Resistance zamanından beri başarılı bulduğum bir firma, sonunda bu kadar göz önünde olan bir projede çalışıyorlar. Fakat tüm düşmanların Scorpion'un bile sadece kostüm giymiş normal insan olması hiç hoşuma gitmedi.
  • Bu yılın oyunu bu rdr2 filan hikaye olacak gibi
  • Yılın oyunu adaylarından olacak kesin. diğer 2 aday belli God of War ve RDR 2. yılın balonu adayı da xbox tarafından Sea of Thieves
  • Türkçe altyazı desteği olmadıktan sonra, koyim böyle hikayenin ta ortasına.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Rdr2 bence goty olur oyun dunyasinda devrim yaratacagini soyluyordu gameplayini gorenler. Adamlar bosa yillardir erteleyip durmuyor.
  • RDR 2 ertelenmezse olur

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.