Şimdi Ara

LG V40 ThinQ, Ekim ayında piyasaya sürülebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • LG, bu yılın ilerleyen aylarında Galaxy Note 9 ve Apple’ın yeni iPhone'una olan ilgiyi kendi üzerine çekebilecek amiral gemisi seviyesinde bir akıllı telefon çıkaracak. Güney Kore kaynaklı yeni bir haberde LG V40 ThinQ'nun Ekim ayında piyasaya sürüleceği belirtildi. LG'nin diğer markaların cihazlarıyla etkili bir şekilde rekabet edebilmek için yeni telefonunu iPhone'lardan önce çıkarabileceği söyleniyor.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung'un Bixby destekli akıllı hoparlörü birkaç hafta içinde gelebilir
    Söz konusu rapordaki bilgiler doğruysa LG V40 ThinQ Ekim ayı başında satın alınabilecek. Şirketin, Samsung'un 9 Ağustos'ta tanıtacağı ve 24 Ağustos'ta piyasaya süreceği Galaxy Note 9 ile çakışmamak için bu zaman dilimini tercih ettiği belirtiliyor. LG'nin yeni amiral gemisi, bu yılın Ekim ayında piyasaya sürülmesi beklenen yeni iPhone'dan daha önce mağazalardaki yerini alabilir.

     


    Eylül'de özel bir lansman yapılacak



    LG V40 ThinQ'nun IFA 2018 fuarında tanıtılmayabileceği söyleniyor. LG, akıllı telefon için Eylül ayının ortasında özel bir lansman etkinliği gerçekleştirebilir. Konuyla ilgili açıklama yapan bir şirket sözcüsü LG'nin aslında cihazın tanıtımından piyasaya sürülüşüne kadar olan zamanı kısalttığını ancak şu an için onaylanmış bir lansman tarihinin olmadığını söyledi.








  • LG konusunda G7 V30 ve V40 da bootloop ve ghostscreen gibi problemler görünmezse insanların ön yargıyı bırakıp firmaya güvenmesi gerekiyor.

    Sürekli anakart arızası yapan telefonlar üretmez bir firma. Mutlaka nerede yanlış yaptıklarını bulup çözüme gitmişlerdir.

    G4 G5 G6 V10 da bu problemler çıkmıştı ama bundan sonra çıkacak modellerde de böyle olacak diye birşey yok.

    Diğer markaların telefonlarında da problemler çıkabiliyor. Samsung un çıkardığı note serisinden bir modelin patladığını biliyoruz. İphone da da bu görüldü.

    LG nin bu problemli telefonlardan ders çıkarmıştır mutlaka ve aynı hatalara düşmeyeceklerdir.

    Ülkemizde fazla satış yapmayabilir ama diğer ülkelerde LG nin satışlarının iyi olduğunu düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 19 Temmuz 2018; 19:38:51 >
  • Ekim ayı başında iPhone'dan daha önce nasıl oluyor, o da ayrı bir ilginçlik 🤔



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 19 Temmuz 2018; 19:40:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Eylül ayında tanıtılacak iPhone'ların Ekim başında satışa sunulması zor. Haberde LG'nin telefonu Ekim'de satışa sunacağından bahsediliyor. Dolayısı ile tanıtım tarihi ile piyasaya sürülme tarihini karıştırmamak gerek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: macromedia21

    Eylül ayında tanıtılacak iPhone'ların Ekim başında satışa sunulması zor. Haberde LG'nin telefonu Ekim'de satışa sunacağından bahsediliyor. Dolayısı ile tanıtım tarihi ile piyasaya sürülme tarihini karıştırmamak gerek.
    Zaten Eylül ayında tanıtılan iPhone'lar 10 gün sonra satışa sunuluyor. Bu sene 6,1 inç iPhone hariç diğer iki iPhone'un satışı Eylül'de başlayacak. iPhone X(2017) ile diğer iPhone'ları karıştırmamak gerek 👍🏿

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LG nin problemi sadece fiyat yada teknolojik olarak ileri yada geri kalması değil cihazların hepsinde en az bir kronik sıkıntı bulunması. Bunu yıllardır devam ettiriyorlar ve bitmeyecek gibi LG almayı düşünenler bir süre sonra bozulacağını bilerek alsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülke şartlarında özelliklede telefon piyasasında teknolojiyi bir iki yıl geriden takip etmekte fayda var. Cüzdanlara, banka hesaplarına ve kredi kartlarına iyi geliyormuş:) Zaten telefon piyasası yıllardır yerinde sayıyor. Artık modeller arasında öyle aman aman farklar olmuyor.
  • kac telefon oldu ders cikaramadilar. hadi sorunlari cozdugune ikna olduk yine de surekli bir korku ve acaba bozulacak mi endisesiyle dolasacaksin. ama yine de insanin lg alasi geliyor. bozulan g3 mu seviyordum zamanin sartlarinda iyiydi. samsungun kasan telefonlarinin yaninda ilac gibi gelmisti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.