Şimdi Ara

Samsung'un Bixby destekli akıllı hoparlörü birkaç hafta içinde gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung'un Bixby destekli bir akıllı hoparlör geliştirdiğini ilk kez duymuyoruz. Güney Koreli şirketin Amazon Echo ve Apple HomePod'a rakip olabilecek bir ürün çıkarma hazırlığında olduğuna inanılıyor. Wall Street Journal kaynaklı yeni bir habere göre Samsung’un Bixby akıllı hoparlörü birkaç hafta içinde gelebilir. Raporda ayrıca hoparlör hakkında bazı detaylara da yer alıyor.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Watch, Tizen işletim sistemi ile gelecek
    Samsung, akıllı hoparlörünü 2018'in ikinci yarısında piyasaya süreceğini daha önce doğrulamıştı. Şu an yılın ikinci yarısındayız ve WSJ'ye bakılırsa lansman çok yakınımızda. Raporda altta ayakları olan kase şeklinde bir cihazdan bahsediliyor. Ayrıca üzerinde LED ışık yanacağı da belirtilmiş.

     


    Fiyat etiketi yüksek olacak


    Samsung cihazı, Apple HomePod gibi akıllı hoparlör özelliklerine sahip son teknoloji ürünü bir müzik çalar olarak pazarlayacak. Akıllı hoparlör ayrıca sesli komut veren kişiye doğru ses verebilecek bir özellik de sunacak.

     

    Samsung'un Bixby akıllı hoparlörünün 300 dolar fiyat etiketine sahip olacağı iddia ediliyor. Böylelikle daha ucuz olan Amazon Echo yerine HomePod gibi daha yüksek kaliteli akıllı hoparlörlere doğrudan rakip olacak. Güney Koreli şirketin akıllı hoparlörünü 9 Ağustos'ta Galaxy Note 9 ile birlikte tanıtması bekleniyor.








  • Samsung ev aletleri üreten bir firma Bixby o yönde kuvvetli olur sanıyorum, Echo alışverişiydi falan o konuda kuvvetli, HomePod desek Siri samimiyeti ve Apple hizmetleri ile bağı konusunda kuvvetli, Google desek koca arama motoru sor soruyu yapıştırsın cevabı konusunda kuvvetli... Her iş için ayrı hoparlöre dönecek bu ??

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.