Şimdi Ara

Eşcinsel süper kahraman Batwoman'ın dizisi için hazırlıklar başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DC çizgi romanlarının sevilen kahramanlarından olan Batwoman'ın dizisi için hazırlıklar başladı. DC'nin diğer dizileri Arrow, The Flash, Supergirl, ve Legends of Tomorrow gibi ABD'nin The CW isimli televizyon kanalında yayınlanacak olan yeni Batwoman dizisi, başrolünde bir eşcinsel süper kahramanın yer aldığı ilk yapım olacak.

    DC'nin ilk olarak 1956'da ortaya çıkardığı Batwoman karakteri, o zamanlar aslında Batman'in eşcinsel olduğu yönündeki söylentilere son vermek için yaratılmıştı. Kathy Kane isimli bu karakter Batman'den hoşlanıyor ve tıpkı Batman gibi servetini ve dövüş yeteneklerini kullanarak suçlularla savaşıyordu. Ancak karakter daha sonra çizgi romanlardan çıkarıldı ve 2006 yılında yeniden tanıtılana dek yaklaşık 30 yıl boyunca hiç görünmedi.

    DC'nin 2006'da tekrar çizgi roman evrenine eklediği Batwoman, bu sefer çok daha farklı bir dizaynla yahudi kökenine sahip 'Kate Kane' isimli bir lezbiyen olarak tanıtıldı. Batwoman'ın bu yeni kişiliği, çizgi romanlara çeşitlilik katması adına DC'nin editör kadrosu tarafından atılmış bir adım olarak değerlendirilmişti. Yeni Batwoman, şu anda çizgi romanların en sevilen eşcinsel kahramanı olarak görülüyor.

    Greg Berlanti ve Sarah Schechter'in yapımcılığını üstleneceği Batwoman dizisi, 2019 yılında The CW kanalında yayınlanmaya başlanacak. Arrow, The Flash, Supergirl ve Legends of Tomorrow ile aynı evrende geçecek olan Batwoman'ın yönetmeni ve oyuncu kadrosu ise şu an için belli değil.  
      







  • Homofobik insanlar bana çok komik geliyor. Zaten çoğu homofobik insanın içinde homoseksüel dürtüler olduğu, bunu bastırabilmek için, toplum din korkusundan saldırganlaştıkları sanki kendilerine giren çıkan bir şey varmış gibi davrandıkları söyleniyor. Hatta evli veya çocuklu olduklarına bile bakmayın. Türkiye'de çoğu erkek homoseksüelliğini saklayabilmek için perde olarak kullanıyormuş bunu. Bu arada bunu Pedofili gibi bir hastalıkla bir tutan dahi olmuş. Gerçi doğru, sözde %99 müslüman olan toplumun en az %20 sinin pedofili olduğu da söyleniyor. O yüzden karıştırabilirler. Yine sözde %99 müslüman olan ülkede translar, orospulardan daha çok iş yapıyor sokaklarda. Bu da enteresan. Kimse sevmiyor ama maşallah millet trans peşinde. Bence erkek erkeğeden bir farkı yok sayılır. Hayır milletin karı koca birbirlerine sarılmasına bile tahammülü yok. Ama adam kadını bıçaklıyor olsa, ya da dövüyor olsa, karışmaz *.ler. Savaşmak serbest ama yanağından öpse bile suç. Sevgiye tahammülleri yok.
    Ödül veren kim? Yine kendileri. Maksat toplumu bozmak ki 100 yılda öyle bir bozdular ki hayret. Son 20 yılda son yüzyıldakinden daha da çok bozdular. Önümüzdeki yıllar çok daha beterlerine gebe. İçinde yaşadığımız için farkında olmuyoruz ama insanlık resmen lağım çukuruna dönmüş durumda ve her geçen gün daha kötüye gidiyor! Bütün pislikler bunlardan çıkıyor bir de doğruya yanlışa bunlar karar veriyor utanmadan. İstediğini iyi istediğini kötü gösteriyorlar. Seçilmiş numuneler de toplum içinde buna destek veriyor toplumdanmış gibi kendini göstererek. Sonra bunlara kananlar, sonra zihni boş gençler vb derken akın akın pisliğe doğru kayıyor dünya!
    Hollywood'un sahipleri oyunlarda, dizilerde ve filmlerde sürekli eşcinsellik pompalamaya başladılar son dönemde. Beyaz ekranın sihirli etkisi ne kötüleri iyi gösterdi, ne iyileri kötü gösterdi. Bunların yatacak yeri yok! Toplumu öyle hızlı bir şekilde şekillendiriyorlar ki, kimse de karşı çıkmıyor ve sürüler (ki için de ben şöyleyim böyleyim şuyum buyum diyen her kesimden insan var) halinde oraya akıyor ve tam tersi can siperane hipnozcularını savunuyorlar. Bakalım insanlar(!!!) daha ne kadar düşecek!!!
  • Margot robbie oynasın, olmadı catwomanın sevgilisi harley (margot) olsun o da olumlu.
  • .PanxeR. kullanıcısına yanıt
    Doğal değil diyeceğiniz bir konumunuz var mı ? Psikoloji alanında çalışan birisi olarak bu yorumunuz değersiz.

    Saygınız varsa madem, umarım çocuğunuz eşcinsel olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .PanxeR.

    Bu mesaj silindi.
    Pedofili sonucu ilişkiye girilen kişi bir çocuktur, cinsellik hakkında bilgisi yoktur, rıza da gösteremez; bunun sonucunda psikolojik ve anatomik zarar görürler. Bu sebeple pedofili bir hastalıktır.

    Homoseksüellik ile pedofiliyi ne yönden bir tutabiliyorsun ?
  • Dc para kazandıracak yerden vurmaya çalışıyor piyasayı. Son zamanlarda koy siyahi oyuncuyu ya da koy eş cinsel konuyu tebrikler ödül kazandınız. Bkz. Moonlight, Call me by your name..

  • Saçma sapan işler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .PanxeR.

    Gay lere de lezbiyenlere de saygım var fakat bu doğal birşey değil ve doğal gibi göstermek giderek artıyor , onedio da da vardı , dün doğal olmadıkçarı için toplum bizi dışlıyor diyen gayler yarın pedofililer bir bayrak çekip toplum bizi anlamıyor biz hasta değiliz derse ne yapacaksınız?

    Doğal olmayanları doğal görmeyi artık bırakmak lazım. Bir erkek olarak ne kadar gay artarsa gerçek erkeklere o kadar çok bayan düştüğü için biz kazançlı şıkıyoruz ama zamanla diğer sapkınlıklar da bizde dışlanıyoruz deyip legalleşmeye çalışırsa o zaman görürüm ben sizi. (toplumu)

    1)https://onedio.com/amp-haber/-hayvanlarda-escinsellik-olmaz-sozune-dogadan-sert-yanit-bal-gibi-de-olur-806252

    2)https://youtu.be/6xY2cYNS6No

    Doğal değil ama doğada var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: .PanxeR.

    Bu mesaj silindi.
    lol. son derece dogal bir durum. universitede filansaniz psyc 100 - 101 filan dersin alin.
  • "Lesbiyen"ligi öne cikarmak icin emmede ugras veriyor emperyalistler.

  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Çok basit müslüman olduğum için islama göre ikiside haram ve günah olduğu için ikisinide aynı görüyorum ha sen diyeceksin ki ben müslüman değilim bana göre birinde rıza var bana uyar ikisi aynı değil .olabilir bende diyorum ki senin kendi beynime yaptığım o teknik açıklama beni hiç ilgilendirmiyor takmıyorum yani neden senin düşünceni takayım ki ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğada olabilir hayvan yapabilir ama sen insansın hayvan dan biraz farkın olsun yani .insanlar arasında doğal değil bu işler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sazankiller

    Çok basit müslüman olduğum için islama göre ikiside haram ve günah olduğu için ikisinide aynı görüyorum ha sen diyeceksin ki ben müslüman değilim bana göre birinde rıza var bana uyar ikisi aynı değil .olabilir bende diyorum ki senin kendi beynime yaptığım o teknik açıklama beni hiç ilgilendirmiyor takmıyorum yani neden senin düşünceni takayım ki ?
    Saçmalamışsın. Benim düşüncem değil o bilimsel açıklama istiyorum. Pedofili şundan dolayı hastalık, homofobiyi ne sebeple bir tutuyorsunuz demişim sen gelmişsin din diyorsun. Homofobi ne gibi olumsuzluklara yol açıyor, neye kime zarar veriyor, insanın vücudunda ne gibi bir bozukluğa yol açıyor bunlara cevap ver. Banane senin dininden dünya senin dininin etrafında mı dönüyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lezbiyenlik nedirya adam olsunlar önce.

  • Greg Berlanti varsa Eşcinsellik zaten doğal bişi olur adamın kendi yaşantısıda o şekilde birde u role %99 Amerikan yahudilerinden biri seçilir yazıda bahsedilen yapımcısı olduğu dizilerin kadrosundaki yahudi oyuncu miktarına bakıp bunu akletmek hiç zor olmasa gerek.

    sonuç olarak Greg Berlanti bir yapımda ise Eşcinsellik ve Yahudilik genel olarak mevcut olur.

    biz kendi kendimizi kırar vurur bitiririz adamlar her konuda birlik olur farkımız bu ne yazık ki

  • Imla hatasi KASITLI yapilmis yani dogrusu Yahudi olacak

    http://www.kuramer.org/tr/kurumsal/ilkelerimiz/imla-kurallari/genel-imla-kurallari


    Escinsellik dogada var tokat gibi cevap diye paylasimlar yapilmis kaynakli

    Ben de onlara insanlar aleminde daha beterleri var TOKAT gibi insanlar aleminden ornekler ceistlilikler vs verebilirim kaynaklariyla ...


    Hayvanlar denizler bitkiler aleminde olmasi dogrudur insanlar aleminde de diye bir mantiksal gecisme yapilamaz. Hayvanlar aleminde acimasizliklarda var yavrusunu yiyenler simdi insan haklari savunucularina tokat gibi dogadan cevap mi diyelim

    SIG dusunce ve mantikla boyle birseyi ne savunma ne de karsi cikma hicbir dusunce sistemi inanis vs tam manasiyla kabul ettireemz.

    KAbul edilen tek sey tuketim cilginlinin istismaridir ...

    Homofobik degil... Beni elestirecekler arasinda belki de heterofobikler de olabilir ...

    Soyle bir mantigi savunmaktayim :

    1- Insan uremesine engel olan direkve dolayli her oluusm sistem vs karsiyimdir.
    2- Cevresel etkilesim ozellikle karakter gelisimi tamamlanmamis cocuklarda genclerde bu tur escinsellik biseksuellik filan subliminaldan tutunda dolayli veya direk seklen yapici vs doga da varmis filanlar veya New York da yasanan aci olaylardan oturu bizlere dayatilan olgulara da karsiyimdir. Karsi olmak oldurmek yaralamak ve bunu savunmak degildir . Ki bence bu tur zulumler olmasa idi escinsellik vs bu kadar pozitif ayrimciligi sistematik olmazdi ve mazlumlar edebiyati da olmazdi ...



    Tarih boyunca nice ibertlik bilimin objektifligine kara lekelerle dolu ornekler vardir yani bilimsel diye dayatilan bilimin otoriteleri escinselligi vs hastalik olarak kabul edilmemesi ile baslanmasi ...


    Bu cizgi dizide amac lezbiyen kesimlerin de ilgisini cekmek sosyal yozlasmayi desteklemekteler ne ugruna acaba nufus artisina cozum icin mi ?

    Tabiat ana kendisine zarar veren insan turune karsi acaba dogani bir tur sistematik refleksleri midir ?

    Insan nufusu artiyorsa tabiat ana insanlar arasindaki cevreye zarar vermeden nufusu azaltmanin en mantikli cozumu sistematik olarak doga in kendisi midir acaba ?




  • ooo eşcinselliği savunan kitle artıları götürmüş



    Acıyorum cidden,anormal olanı ölümüne savunmak zor olsa gerek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyi " dinen yasak olduğu için " diye kestirip atmanız yüzünden dine bakış açısı değişiyor insanların.

    İslam dinine göre ikisi de haram diyip iki olayı aynı kefede tutamazsınız. Hal böyle ki Kul hakkı da haram alkol de. Fakat Allah " bana her şeyle gelin ama kul hakkıyla gelmeyin" buyurmuştur. Yani ikisi de haram olmasına rağmen inandığın dinin yaratıcısı bile ayrımcılık göstermiş.

    Biraz araştırıp sorgulayın. Pedofili ile Homoseksüaliteyi aynı kefeye koyamazsınız. Pedofili bir ruh bozukluğu, psikolojik rahatsızlık, zarar verici eğilimdir. Homoseksüellik ise tamamiyle cinsel eğilim ve tercihtir. Zarar verici bir durumu yoktur.

    İkisi de normaldir anormaldir kavgası yapmayacağım ama kıyasa sokarsak homoseksüellik oldukça masum bir durumdur pedofiliye göre. Kıyas kabul görmez.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.