Şimdi Ara

Battlefield 5'in açık betası Eylül ayında yapılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Battlefield V'in kapalı alfası bildiğiniz gibi bu ayın başlarında yapılmış ve bir grup şanslı oyuncu serinin yeni oyununu tam üç ay öncesinden test etme fırsatı yakalamıştı. Geliştirici stüdyo DICE, kapalı alfanın sona ermesinden kısa bir süre sonra şimdi de tüm Battlefield hayranlarının merakla beklediği açık beta için tarih verdi. Buna göre Battlefield V'in açık betası Eylül ayının başlarında yapılacak.

    Hatırlayacağınız üzere serinin bir önceki yapımı olan Battlefield 1'in açık betası da yine benzer bir tarihte yapılmıştı. Toplam oyuncu sayısı anlamında Battlefield 1'in açık betasında çok büyük bir başarı elde eden DICE, Battlefield V'de de yine benzer bir başarı yakalamak istiyor.

    Battlefield resmi sitesi üzerinden yayınlanan yazıda geliştirici ekip olarak kapalı alfa süreci boyunca çok ders çıkardıklarını belirten DICE, Eylül ayına kadar oyunda birçok değişikliğin yapılacağını belirtmiş. Açık betada hangi harita ve hangi oyun modlarının test edileceği ise şu an için belli değil. Battlefield V, 19 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oyuncularla buluşacak.
      







  • BF1 açık betaya katılanlardan biriyim oyun çok iyi grafiklere sahip olmasına rağmen çok iyi bir optimizasyonu olduğu için 645M li laptopumda kasmadan donmadan takılmadan oynayabildim fakat bu çok iyi grafikli oyunu oynayabiliyorken aynı pc ile just cause 3 oynayamıyorum yeni BF dede umarım optimizasyon iyi olur Xbox one x e klavye mause desteği gelene kadar yeni pc almayı düşünmüyorum çünkü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dice inkar etsede oyun battlefield 1'in hemen hemen aynısı. Modern silahların olduğu bir versiyon beklerken gene ikinci dünya savaşı temalı oyu yaptılar.

    Bad dice
    aptal dice

  • Açık beta ile kapalı alfa arasında ne tür farklar oluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 18 Temmuz 2018; 13:22:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moving On

    Açık beta ile kapalı alfa arasında ne tür farklar oluyor?
    Kapalı alfa'da oyun ve programcılık terimlerinden çok iyi anlayan kişileri toplayıp oyunu deniyorlar. Bu deneyen sürekli iletişim halinde bulunup, sürekli oyun hatalarını yapımcılara bildiriyor. Bu hatalar düzeltikten sonra oyun çıkışına bir tık daha yaklaşıp, oyunu deneyen sayısı arttırılıyor.
  • Chagotta kullanıcısına yanıt
    1.Dünya savaşı tarihi ne kadar önemli ise 2. Dünya savaşı içinde çok önemli cepheler silahlar ve araçlar var özellikle teknolojinin hızlı gelişimi sayesinde silah konusu çok değişti BF1 in sevmediğim belki tek özelliği silahların tarihten ötürü çok ilkel kalması bf4 den sonra bf1 de bana bu yavan gelmişti fakat 2.dünya savaşında almanya gibi bir ülkenin ürettiği güzelim silahları deneyimleme şansımız olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Kapalı beta da kısıtlı bir oyuncu grubu ile daha fazla hatalar içeren bir sistem fixlemesi olur oyun yapımcıları zaten kendi aralarında 10-20 kişi oynuyor hataları deneyimleyip düzeltiyorlar fakat bazı hataları tespit etmek için 10-20 değil 100-200 kişi gerekiyor işte bu kapalı beta oluyor , kapalı beta daki hataları dizelttikten sonra bu sefer binlerce kişi oynadığında ortaya çıkacak hataları düzeltmek için açık beta programı yayınlanıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu bölümde israil kudüsü yıkıp tapınağı yeniden yapmaya çalışırken,
    müslümanlarıni tapınak bölgesine girmemesini sağlamak gibi garip misyonlar falan olabilir mi !? şu an smart TV anlamıyla bazı ingilizce yayın yapan ortadoğudan yayın yapan kanalların sistemden kaldırıldı !

    eğer bu oyunda kudüs haritası falan var ise yakında 3. dünya savaşının çıkacağını bu video oyununun bu misyona en uygun gerçekçi oyunlardan biri olup gerçekçi savaş similasyonlarında biri olacağı içinde bazı devletlerin siyasi bir oyunu olacağı anlamına geliyor ! şimdiden tarihe not düşelim !!!

  • .PanxeR. kullanıcısına yanıt
    Ben o silahların tamamını senelerdir deneyimledim. İkinci dünya savaşında ölen insanlara saygısızlık olmasın diye konuşup yorum yapmıyorum inanmadığım bir savaşı temcit pilavı gibi sürekli baştan tekrar tekrar oynamak artık sıktı, oyunlar amerikan propagandasından başka bir şeye benzemez oldu.Ben günümüzdeki modern ordulara ait ekipmanları istiyorum.
    günümüzde amerikan vb ülkelerin savaşçıl gereksiz şiddet ve terörizmi destekledikleri senaryoları yapamıyorlar. O yüzden
    ikinci dünya savaşına devam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.