Şimdi Ara

Orjinal Server'da Oynayan Herkezin Dikkatine!.. ( Lütfen Baksın Arkadaşlar )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Arkadaşlar ;

    Nasılsınız ? ufak çaplı bir araştırma ve biraz duygusal anlamda düşündüğümüzde birbirimize böyle uzak kalmamız üzücü bir çok türk arkadaşımıız ayrı , ayrı serverlarda dağılık şekillerde bulunmaktayız.

    Şöyleki İnsanlar her ne kadar lvl 80'de olsa en iyi itemlerede sahip olsak kendi ortamımız , hoş bir dostluk olmadıgı sürece o oyundan zevk almamız biraz zor aslında online oyunlar oynudan çok sonuçta gerçek insanlar ile karşı karşıya kaldıgımız için birazda ortama ihtiyaç var bir çok kişi orjinal serverların harika çalışmasına rağmen organize bozuklugundan dolayı bir araya gelmeyen türk arkadaşlarımızın hepsinin dağınık olması ile hiç bir yerde tutunamayarak 1 - 2 ay içinde ortamsızlıktan bırakan bir çok insan oldu.

    Artık bu dağınıklığa bi son verip çok ciddi bi şekilde organize olup en azından " Orjinal serverda türk var mı ?" , " gitsem yanlız kalırmıyım ? " , " Tek yapabilirmiyim " gibi sorunlara çözüm olabilecek , saygılı ve sevgi çevrevesinde hoş bir ortam kurarak yeni gelebilecek arkadaşlarıda aramıza katarak onlarında yanlız kalmadıklarını gösterek yardım eli uzarak ciddi bi ortam kurma aşaması içerisindeyiz.

    Bir çok kişi " nasıl olcak ? " herkez charları belirli bi sevivyeye gelmiş bırakılmaz gibi şeyler düşünecekleri malum bir gerçek.

    Fakat Ciddi bir oluşum olacağından herkezin en azından Orjinal Serverda oynayan oyuncu arkadaşlarımızın biraz içlerine dönüp gerçekten kurulabilecek bir Türk Bayrağının neler yapabileceğini herkez bilmektedir.

    En azından hangi serverda olursanız , hangi serverda oynarsak onayalım..

    Bu Organizsyon olmadan önceki Yapılacak Toplantıya Tüm Orjinal serverda oynayan arkadaşlarımızı bekliyoruz , orjinale geçmek isteyen düşünen arkadaşlarda toplantıya davetlidirler.

    Şuan için 20 - 25 kişilik Aktif bi kadorumuz mevcut bu kadro ile bir çok hedefimizi gerçekleştirebileceğimize inanıyoruz..

    Grubumuz içerisinde her yaştan arkadaşların seviyeli ve ciddi bir şekilde ilerlediğini rahatlıkla söyliye bilirim. ( bayan arkadaşlarımızdan , 40 yaşında abilerimize kadar ) her kesimden arkadaşlarımız mevcut.

    Mühim olan şu sanal ortamda sanal oyunda birlikte eğlenerek , samimi dostluklar paylaşabilmektir.

    Şuan için Franz'da toplanan bu ufak topluluk , Yapılacak Toplantı doğrultusunda Son aşamasınıda tamamlayıp sunuma geçecektir.

    Oyun içerisinde Bir çok online oyunun artık destek verdiği " Ventrilo Seslichat Programı " kullanacağız seslerimizi duyarak daha rahat organize ve ciddiyetle çalıstıgımızıda göstermektedir.

    Toplantının yapılacağı yerde gene bu ekibin satın almış oldugu ventrilo serverında yapılacaktır Toplantı zamanı ve Ventrilonun ip ve port'u gene bu adressde verilecektir.

    Tüm Arkadaşlarımızı bekliyoruz , Hiç birşey olmadı hep birlikte bi dostluğa adım atmış oluruz ve tanışmış oluruz.

    Orjinal Serverda oynayan herkezin bu yazıyı okumasında yardımcı olup , linkini oynayan arkadaşlara ulaştıralım lütfen.

    Şimdilik Herkeze Saygılar , İyi Eğlenceler..

    çok kısa zaman içinde toplantı günü ve vent bilgileri verilecektir.

    ventrilosu olmayan arkadaşlarwww.ventrilo.com'dan clientini çekerek hazır bulunmdura bilirelr.







  • evet kardesim gercek ten birlige ihtiyacimiz gereken her yerde yaziyorum orjinaldeyim frenz deyim diye orjinalde bir araya gelme konusunda cok kararliyiz insaallah turk bayragini orjinalde taşiyalim istiyorum aramiza hepinizi bekliyoruz ben cok serverda cok char biraktim ve biktim bedava oynamaktan ucuz etin yahnisi misali orjinale gectim ve cok mennunum lineage2 seven herkesi bekliyoruz insaallah gorusmek uzere nikim SAKARYALI frenzdeyim beklerim
  • Bende FRANZ dayım gelin birlik olalım güçlü olalım... Çünkü bunu hepimiz(herkes hatta) biliyoruz ki birlik olduğumuzda yapamayacağımız şey yok!!
    Nick: c4rnage

    Birde free serverlarda oynuyan arkadaşlar gelin en üst seviyede oynayalım, lvl kasmak sorun değil onemli olan birlikteligimiz.. LvL elbet kasılır bakın ben 6 haftada 55 oldum ustumde de +3 top setler var.. Bende çok oynadım free serverlarda ama noldu tam turk birligini kurmusken tam guclu olmusken server kapandı.. bütün emekler noldu??? Gelin bekliyoruz
  • Bence Arkadaşlar Franza , şuraya buraya gelin demeden önce Toplantı gününde herkezin ventrilo'da olup orada uzun uzun fikirlerimizi söyleyip , toplantıda bir sonuca bağlaya biliriz ancak onun dışında en kötü ihtimal birbirimiz ile konuşmuş , tanışmış , dostluğa , birliğe bir adım atmış oluruz ki hepsine bedel bence :)
  • tüm sayı bu değil heralde
  • Toplantı Günü 13 Nisan Cuma Günü Saat 22:00 Olarak kararlaştırıldı. ( Tüm Arkadaşların Bilgisine , Lütfen o saate online olmaya çalışalım.toplantıya gelmek isteyenler özel mesaj atıp gerekli bilgileri alabilirler. )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avciwow -- 7 Nisan 2007; 23:47:32 >
  • Gerekli bilgileri ( ventin bilgilerini özel mesaj atarak öğrene bilirsiniz , msn adreslerinide bırakıarsanız daha rahat ulaşabiliriz. )
  • Toplantiya Gelecekler Listesi Server , Server Ayırdığımızda Şuan için ;

    Bartz : 8 Kişi , Gustin : 8 Kişi , Kain : 5 Kişi , Franz : 9 Kişi , Hith : 12 Kişi

    Orjinal Accountları Olupta Dondurmuş olan arkadaşlar : 8 Kişi ( Eğer Ciddi Bir Organize olursa tekrar başlayacaklar bizle beraber )

    Şuan için yaklaşık : 40 kişiye yakın sayıya ulaştık , bizim ulaşamadığımız arkadaşlar var ise lütfen bu yazıyı ulaştırmaya çalışalım toplantı günü aramızda görke istiyoruz tüm herkezi.
  • Toplantı Bu Cuma saat 22:00'da Başlayacaktır. Katılmak isteyenler PM yoluyla ventrilo ip ve portlarını alabilirler..
  • Arkadaşlar orjinal serverda oynamanın masrafı ne kadar. Birde hesap aldıktan sonra oyunuda orjinal almak gerekiyormu yoksa elimizdeki oyunla direk girebiliyor muyuz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: edie

    Arkadaşlar orjinal serverda oynamanın masrafı ne kadar. Birde hesap aldıktan sonra oyunuda orjinal almak gerekiyormu yoksa elimizdeki oyunla direk girebiliyor muyuz?



    orjinalde oynamak sana aylık 25-30 YTL gibi bi ücrete patlar + oyunu almana gerek yok bu WoW gibi değil orjinal sitesindende indirebildiğin için oyunu almak gibi bişey anca sen indirmek istemediğinde söz konusu olabilir.....
  • Peki bir süre oynayıp dondurduktan sonra ne kadar zaman donuk kalıyor yani nekadar süre sonra tamamen siliniyor...
  • Aylık 13 Euro yani yaklasık 25 lira falan oluo işte.. Ne kadar surede silinir bilemem belki hic silinmiyodur ama bayaaa uzun oldugu kesin..
  • istediğin zaman ara verebilirsin. ncsoft bütün accountları kaydedip saklıyor. yeterki şifreni vs. bi yere not et.toplantıda bulunacağım büyük bir aksilik olmazsa.avcı sana pm attım lütfen cvp^^
  • slm arkadaslar biz franz da 3 arkadas oynuyoruz.suanda micrafon olmadigi icin sesli toplantiya katilamicam.
    nickler: daggerpobia
    : silwia
    : louvrin bize franzdan olasa bilirsiniz.
  • pardon niclerden birisini yanlis yazmisim
    dogrusu:daggerphobia
  • x000x Franz'da ciddi bi organize ile bir clan kurma çabasındayız Eğer Dedekorkut'a ulaşrsan gerekli bilgileri vermeye çalısırız..
  • Sayı git gide artıyor... Cuma Günü Franz'da büyük ihtimalle sağlam bi Türk Clanı kuracağız.. Hadi hayırlısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avciwow -- 12 Nisan 2007; 0:51:28 >
  • Orjinal Serverda oynayan arkadaşlar ile toplantı bu gün olacaktır. Saat 22:00'da Başlıcak Toplantıya katılmak isteyen Arkadaşlar PM yoluyla hangi server'da oldukları isimleri ve mail adreslerini bırakırlar ise onlara ventrilo ip ve portları gönderilecektir.

    Büyük Gün Bu gün , büyük devrimler bu gün...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.