Şimdi Ara

Galaxy S10, Note 10 ve Galaxy A serisinde ultrasonik parmak izi tarayıcısı kullanılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung, gelecekteki amiral gemisi cihazlarının ekrana gömülü ultrasonik parmak izi sensörüne sahip olacağını doğruladı. Çin'deki bir etkinlikte konuşan Samsung Mobile başkanı DJ Koh, şirketin optik parmak izi teknolojisi yerine ultrasonik sensör kullanacağını ve bunun daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunacağını söyledi.

     

    Ayrıca Bkz.Galaxy Note 9'un fiyat etiketi belli oldu
    Samsung, 10. yıldönümüne özel olarak tasarladığı Galaxy S10'da ekrana gömülü ultrasonik parmak izi sensörü sunacak. Ayrıca Samsung CEO'su Guo Minghao, bu parmak izi tarama teknolojisinin 2019'da çıkacak Galaxy Note 10 ve Galaxy A serisi akıllı telefonlarda da yer alacağını açıkladı.

     


    Galaxy S10 üç farklı ekran boyutu ile gelecek


    Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen Galaxy Note 9 modeli ise bu teknolojiye sahip olmayacak. Raporlara göre Samsung, Galaxy S10 amiral gemisini 5.8 inç, 6.1 inç ve 6.4 inç olmak üzere üç farklı ekran boyutuyla piyasaya sürecek.

     

    6.4 inç ve 6.1 inçlik varyantlar, en üst seviye özelliklerle birlikte gelirken Qualcomm'un ekrana gömülü ultrasonik parmak izi tarayıcısı ile donatılacaklar. 5.8 inçlik modelde ise yan tarafa yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısı yer alacak.








  • Doların bu kadar uçtuğu zamanda yeni S ve NOTE serisini kim düşünüyor ki

  • Valla Apple zammından sonra beklemedim ve S9 aldım. Samsung Türkiye garantili. Harika cihaz. Hâlâ kurulumdayım. Mor renk müthiş.

  • Samsung Turkiye den cekilebilir

  • Ekrana gömülü parmak izi sensörü gelecek olan kaçınsı s ve note serisi ?

  • Bu saatten sonra biz ancak kağıt kalem ile note alırız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu teknoloji neymiş onu da bi yazsaydınız keşke.

  • Samsung bu işi nasıl yapacak cidden merak ediyorum. Mi 8'in ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı bile yeterince hızlı çalışmıyor gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı satar alırız. Gerçi satamam arabayı ödeyemedim vergisini bu sene.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sırf geri kalmamak, rakam artsın diye yapılmış ufak tefek makyajlar. Cep telefonu endüstrisi doygunluğun zirvesine çıktı son 1 2 yıldır. Yenilik felan pek yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimdeki Note 4 ile devam. Bozulsa bile yeni anakart takıp, devam.
  • Gerçekten dört adet s10 modeli çıkacaksa umarım en az bir tanesinin ekranı kavissiz olur. Ekranların git gide boyutu büyüdükçe kavisli ekranın da etkisiyle elden kayıp düşmesi gibi bir risk taşıyor. Zira kavisli ekranların tamir ücreti çok daha fazla.

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Samsung tan önce apple Türkiyeden çekilecek bu gidişle
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Hizmet kalitesinde degisiklikler kirpmalar olabilir. Zaten Turkiye de Samsung yonetimi yok . Flat Ofis tekiler de sadece mudurluk yapmaktalar. Turkiye aslinda Samsung Hollanda ya baglidir suan .


    Bir bakima cekilmis te denilebilir ... Tansu Yegen bile istifa etti aylardir hala Samsung tan bir atamasi da yok. Vekaleten filan Tansu Yegen in alt pozisyonundaki biri yonetiyor gibi :/


    Bu eksikligini ozellikle Note9 surecinde daha da hissetirdiler sagolsunlar !!! Olay munferittir birkac kisiyi baglayan talihsizlikler sacmaliklar vs degil olay sistematik genel hem de her alanda her kademede on siparisten tutun cagri merkezindeki savsaklayici belirsizliklikler her potansiyel musteriye varsa kamyanyalari yaptirmamalari, urun tedarik sistemindek gecikmeler, urun saglam paketlemedeki kalitesizlikler, kargo kurye deki zayiflik belirsizlikler, vaad edilen model renklerden tutun belirtilmis vaad edilmis tarihlerde de teslimatin yapilmamasi, on siparisler veya siparisleri online da ozellikle uurn kargoya verilmeden odemeyi onceden almalari ( Samsung baska ulkelerde urun kargoya verildigi an odemesi bekletilmisken alinmaktadir Samsung baska ulkelerde sistemi daha duzgun ve mantikli iken bizde berbatliign daniskasi ! )

    DOA garanti sureci cok uzatmaktalar yildirma odakli ...


    Samsung Turkiye de aslinda yok gibi sadece ADI kalmis gibi ...

    Olay birazda Turkiye de hicbir zaman saglikli uygulanamis uygulanamayacak Franchising sistemi her alanda rezalettir.


    Burada ifade ettiklerim bizzat basima gelenler ve baskalarin da basina gelenlerden aklima ilk gelenlerin derlemesidir ...

    Daha derin daha kapsamli vehametler de vardir ben biraz kabaca ozetlemek istedim ...


    Su da bir gercektir ki her markada oldugu gibi Samsung ta esasli kasa degisimini Note9 a degil de 5G li donemde 3D face ID emsali 5G li modellerine saklayacak anlasilan ve parmak izi olayi da ekrana gomulu olacaktir . Ki ekrandan parmak izin her acidan ergonomik olsun gerek masada bir zeminde iken ekrani acmak icin mevcut yuz tanima da aktif degilse ekrandan parmak izi cok kullanisli olacaktir . Mevcut Note9 lardaki iris ve/veya face tarayicisi gorus acisi Asyali rakipleri gibi hizli degil :/ Note9 da masada duruyorsa veya bir zeminde ise ekrana illa yakinlasip belirtilmis acida hizzadan ekran guvenligi acilmaktadir :/ ... Rakip Asyali markalar ilginctir cok daha ucuza satiliyorlar ama daha verimli hizlilar iris tarama yuz tanimada hatta parmak izi hizinda da ...




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    ben gece telefon bildirimlerine bakmak için telefona yandan baktığım halde çat diye açılıyor, bu birazda yüzü ve irisi nasıl hangi ortamda tanıttığınızla ilgili, açıklamasında ki gibi yapınca sorun olmuyor geçen biri 5 saniye açıldığını söylemiş çok şaşırdım 5 saniye sürse insana kafayı yedirtir.
    diğer söylediklerinize katılıyorum ben lafın gelişi fiyat politikası siyasi sorunlar vs. konusunda apple daha önce gidebilir dedim, samsung türkiye karışık hemde çok karışık mobil kısmını mağazaalrdan ayırmadığı sürece de böyle olacak beyaz eşya satan adamdan telefon satmasını bekleyemezsiniz ki çoğu da sattığı malı tanımıyor bilmiyor. samsung türkiye nin kendi kurulum amacı zaten beyaz eşya ve tv telefon hep 2. planda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 25 Eylül 2018; 13:49:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.