Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band 3 mercek altında: 'Kutu açılışı ve ilk bakış'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Xiaomi'nin milyonlarca satarak büyük başarı elde eden Mi Band serisi akıllı bileklik ailesinin yeni nesil temsilcisi Mi Band 3 konuğumuz oldu. Bu videoda Mi Band 3'ü mercek altına alıyor detaylarına ve özelliklerine yakından bakıyoruz. 



  • Erdi hocam, saat kısmı yamuk duruyor, bileklik kısmı esnek olduğundan miband 2 sağa sola çevrilip düzeltilebiliyordu, bu da öyle olabilir, bu haliyle biraz kötü duruyor, elinize sağlık

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarkan

    Erdi hocam, saat kısmı yamuk duruyor, bileklik kısmı esnek olduğundan miband 2 sağa sola çevrilip düzeltilebiliyordu, bu da öyle olabilir, bu haliyle biraz kötü duruyor, elinize sağlık
    Merhaba,

    Herhangi bir sorun yok aslında, sürekli tak çıkar yaptığımdan bazı sahnelerde ekran biraz yamuk durmuş. Ancak esnek yapısından dolayı yerine oturuyor ve düzgün hale geliyor.
    Teşekkürler.
  • Şahsen telefon olarak Xiaomi Mi Mix 3^ü bekliyorum ama saat olarak Lenovo Watch X'i tercih ederim. Band olayı ilgimi pek çekmiyor.

  • Erdi abi bir not düşeyim Mi Band 2'yi duşta veya yüzerken kullandığımda bir süre sonra kayış gevşiyor ve kayışın içinde çekirdeği tutan daha sert parça yerinden çıkmaya başlıyor.

    Bu yüzden 2 orijinal kayışı çöpe attım. Bir tane markasız kayış aldım onun çekirdeği tutan kısmı daha sağlam çıktı. Onun da malzemesine güvenemiyorum sonuçta 7/24 bileğe temas ediyor.

    Umarım bu cihazda sorun yoktur.

    Güzel inceleme, teşekkürler.

  • 25 dolara satan neresi var, daha göremedim?! Link?!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şahsen çirkin buldum..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biraz daha detaylı inceleme olabilirmiş zaten sizde bahsetmişsiniz video da daha detaylı ileride inceleme olabilir vs diye çünkü bildiğim kadarı ile en yeni ve büyük olan özellik bildirim okuma vs olması lazım onlardan bahsedilmemiş videoda yine de güzel inceleme emeğinize sağlık sırf hitabınızdan ses tonunuzdan bile Erdi Bey benim için en iyi teknolojik alet inceleyen kişisiniz.

  • Erdi bey benim bi akilli bileklikten asil beklentim telefonum cebimdeyken cikarmadan aramalari kabul etme ve muzik degistirme(ayni andan ekranda hangi muzikte oldumu gostermesi) ve ses acma kapama.Arama kismi var muzik konusunu da xiaomi destekliyor mu desteklemiyorsa bir cesit apk ile halledile bilir mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0quz28

    biraz daha detaylı inceleme olabilirmiş zaten sizde bahsetmişsiniz video da daha detaylı ileride inceleme olabilir vs diye çünkü bildiğim kadarı ile en yeni ve büyük olan özellik bildirim okuma vs olması lazım onlardan bahsedilmemiş videoda yine de güzel inceleme emeğinize sağlık sırf hitabınızdan ses tonunuzdan bile Erdi Bey benim için en iyi teknolojik alet inceleyen kişisiniz.
    Merhaba,

    Her videoyu elimden geldiğince detaylı yapmaya çalışıyorum dolayısıyla bazen yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebiliyor.

    Bu video aslen bir kutu açma ve ön inceleme videosu ama dikkatimi çeken pek çok şeye yer vermeye çalıştım.

    Arzu ettiğiniz, merak içerisinde olduğunuz şeyleri yazın lütfen ki bir sonraki videoda yer verebileyim.

    Zaten şu an Çin cihazını kullandığımızdan dil sorunu başta olmak üzere ilk kurulum süreci nispeten bir karmaşık olabiliyor.

    O vakte kadar zaten platform daha da oturmuş olur.

    Yorum ve fikirleriniz için teşekkürler.

    İyi geceler.




  • Guzel bir on bakis videosu olmus. Detayli incelemesinide bekliyoruz.
  • Keşke video oynatıcınızda hızlandırma seçeneği olsa...
    Genelde sizi youtube'dan takip ediyorum bu yüzden ama her videoyu oraya koymadığınız için buraya da mecbur kalıyorum.

  • Fiyati ne bu cihazin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ön sipariş ile 189 tl hepsiburada üzerinden ödemesini yaptım bekliyorum 21 de stoklara giricek diye gözüküyor büyük ihtimal global sürümdür okadar bekleyip çin sürümü itelemezler umarım bu arada incelemede güzel olmus emegine saglık erdi abi

  • haktan24 kullanıcısına yanıt
    Kardeş yorumlara baksana çin sürümü henüz global rom gelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caneryendi C kullanıcısına yanıt
    Çin sürümünden kastim cihaz bazlı cihazlardada global china surumu oluyor ya o anlamda söyledim yada global china fark etmiyor mu aydinlatirsan sevinirim kardeşim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alınmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt
    Farketmiyor full çinçe Türkçe 2 aya zor gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. jenerasyonunu kullanıyordum, güzel alet lakinki kısa vadeden sonra köşeye atıyoruz.
  • Yaklasik 20 gundur kullaniyorum, Mi Band2 kullaniyordum, eskidigi icin degistirdim. Cok daha kullanisli olmus ama pil konusunda biraz geri gitmis. Gun boyu nabiz kontrolu secenegi aktif kullaniyorum, ilk sarj 7 gun dayanmisti, ikinci sarj 10 gun dayandi. Su an gunde %7-8 civarinda azaliyor. Kutudan Cince cikiyor ama guncellemeyi alinca ingilizce oldu. Guncellemeyi almadan once bir forumdan buldugum custom rom yukledim ve ingilizce kullandim.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.