Şimdi Ara

Microsoft'tan AirPods katili bir kablosuz kulaklık geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Microsoft, Apple'ın bir buçuk yıl önce piyasaya sürdüğü AirPods ile rekabet edecek bir kablosuz kulaklık üzerinde çalışıyor olabilir. Şu anda patent aşamasında olan ürünün, kulakiçi kulaklık kavramını bir adım ileri taşıyacağı belirtiliyor.

     

    Ayrıca Bkz.Galaxy Note 9'un fiyat etiketi belli oldu
    Yazılım devinin geliştirdiği kablosuz kulaklık için "AirPods katili" tabirinin kullanılması haliyle beklentileri de arttırmış durumda. Dolayısı ile Microsoft'un üzerinde çalıştığı kablosuz kulaklığın AirPods'u gölgede bırakacak özelliklere sahip olması gerekecek. Görünüşe bakılırsa şirketin yapmayı planladığı şey de bu.

     


    Heyecan verici özelliklerle gelecek


    Patentin özet bölümüne göre, Microsoft'un hedefi kulakiçi kulaklıkların birisine entegre edilmiş bir sensörle vücut sıcaklığını ölçebilmek. Söz konusu özellik kulaklığı standart konseptin bir adım ötesine taşıyacağı gibi Microsoft'un yeni nesil aktivite takip cihazlarında kullanmasının da önünü açacak.

     

    Yazılım devi aynı zamanda ürünün telefonda belirli bir uygulamaya gelen bildirimleri kullanıcıya iletmesini ve Xbox oyun konsolu gibi diğer Microsoft cihazlarına bağlanmasını istiyor. Elbette proje aşamasındaki kablosuz kulaklık süper heyecan verici bir ürün gibi görünüyor, ancak hala patent sürecinde olduğu için gün ışığı görebileceğine dair bir garanti yok.








  • telefon yapar iphone katili,
    tablet yapar ipad katili,
    kulaklık yapar airpods katili,

    başka hiç bir işiniz yok sizin yahu koca şirketin bünyesinde apple ürünlerine rakip ürün geliştirme bölümü var sanırım öyle çalışıyorlar ama icraat her zamanki gibi 0 0 0

  • quote:

    Orijinalden alıntı: walkererdem

    telefon yapar iphone katili,
    tablet yapar ipad katili,
    kulaklık yapar airpods katili,

    başka hiç bir işiniz yok sizin yahu koca şirketin bünyesinde apple ürünlerine rakip ürün geliştirme bölümü var sanırım öyle çalışıyorlar ama icraat her zamanki gibi 0 0 0

    Şirket böyle isimlendirmiyor yanlız onları adam patent almış sadece vizyonsuz haber siteleri koyuyor o tarz sıfatları. Airpods'uda en kaliteli kablosuz kulaklıklardan biri diyerek zaten konuya hakimiyetlerini göstermişler. Birşeyin iyi olmasıyla popüler olması aynı şey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airpods killer

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airpods'un cürmü ne ki katili olsun :D

  • "piyasadaki en kaliteli kablosuz kulaklıklardan biri olan Apple AirPods'a..." derken? kafayı mı yedin dh ne en kalitelisi falan?

  • Şu airpodsların ses kalitesi iyi olabilir, şarjı iyi gidebilir vs. ama tasarım anlamında sınıfta kalmışlar bence birinin kulağında görünce pek de güzel gözükmüyorlar bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım gelir de fiyatları makul seviyeye iner

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence Abd türkiyeyi s400 vaz geçirip tekrar kandırmak istiyor eğer bu devlet akıllandıysa s 400 vaz geçmez petriyut almaz aksi halde putinlede arayı bozar Abd ye gebe kalırız

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.